Šta je novo?

GTA V

Kazu ovo.

GTA 5 Minimum System Requirements for PC

1. Operating System: Windows Vista, 7 or 8

2. CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or similar

3. RAM: 3 GB

4. Hard Disk: 20 GB free space

5. Graphic Card: 512 MB Dedicated Memory

6. Sound Card: DirectX 9 Compatible

7. Supported Graphics Cards: Nvidia 9600 or ATI 4890 and up
Recommended System Requirements

1. CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD

2. RAM: 4 GB

3. GPU: NVIDIA GTX 580 Ti or similar ATI

4. Hard Disk Space: 30 GB free HDD

5. Sound Card: DirectX 11

6. OS: Windows 7 or 8 SP 1

Hardverski zahtevi jos uvek nisu objavljeni. Game Debate samo nagadja...kao i uvek.

Ako su onako nastupali kod watch dogs, ovde su bas optimisti. :D

Ovi zahtevi nemaju veze s' vezom. 4 GB da bude preporuceno. Pa bez 8 ne pricamo. Quad na 3.66? Mozda u 1024x768.

Igra će topiti high end konfe, kao i svojevremeno GTA IV. Ne treba očekivati ništa drugo.:)

Nadam se da nece preterivati tipa da ti treba 290x i 16GB rama da sve poteras na MAX...

Da bi nesto bilo popularno i igrano mora imati normalne minimalne zahteve,inace dzabe su je pravili kad nemaju si 8 jezgra i xbox one.

Igra će topiti high end konfe, kao i svojevremeno GTA IV. Ne treba očekivati ništa drugo.:)

GTA IV je topio high end konfe zbog uzasne optimizacije.

Verujem da ce 8GB DDR3/GTX770 ( ili slicno )/ 4760k ( ili slicno ) biti i vise nego dovoljno za igranje sa full podesavanjima na 1080p uz frejmrejt oko 60, pod uslovom da opet ne zeznu sa optimizacijom.

Poslednja izmena:
Nece trebati vise od nekih 4gb rama, za neko optimalno(high+ medium) igranje.
Tako su navikali i watch dogs (neko mi ovde cak spomenu da necu moci igrati)
A ja ga igram sa 4gb, ljudi cak kazu da radi sa dual core.

Da li neko zna kada tacniji datum kada treba da izadje mislim koliko sam razumeo trebalo bi za mesec max dva...

Ma kako stvari stoje nista nije jos sigurno ovo sve bi se moglo produziti cak i do 2015, nebih me cudilo.

Ma to ce biti preporuceno neka i5 od 1gen pa na vise GTX 460 (dx11) 6GB ram, HDD 30GB :-D moje neko nagadjanje da ce ovo da tera sve to bez frke.

Ali ako bude istog kvaliteta kao i na PS3 onda ce biti bzvz jer ne izgleda nista bolje nego GTA IV...

Pa nisu ni u IV bog zna nesto specijalne misije ako uporedimo sa SA.

Po cemu su ti misije bolje? U GTA IV su apsolutno sve misije bile na isti fazon - idi do mesta X, tamo nadji osoby Y, osoba Y potom ulazi u kola i bezi do mesta Z gde ce se slupati i onda ga roknes. Jedini izuzetak je pljacka banke.

U GTA V imas manje misija, ali je zato svaka zanimljiva i ne ponavljaju se.

Jedina prednost GTA IV su dalekooo bolje radio stanice, u svim ostalim kategorijama je GTA V za klasu bolja igra.

U GTA V skoro svaka druga misija je neko slepanje automobila, pomeranje kontejnera na marini, onda jos glupa joga.....dosadna je jako igrica.

Meni je smor sto je grafika glupava... Mapa je takodje polu neiskoristiva.

GTA IV je bolje jedno 1000000 puta od ovog smeca od petice.

GTA 4 je za mene razocarenje u odnosu na San Andreas, smetala mi je povrsna prica, nakaradni srpski jezik, ne bas mastovite misije, relativno mala mapa kao i ponasanje automobila.
Sto se petice tice, ona je u svakom pogledu korak napred, prica nije kao u San Andreasu ali je sve ostalo totalno OK. Dakle, 5>4.

Ma da, u cetvorci su vozila imala osecaj kao da se klizam po ledu.

Ma kome je to bitno, kao da nesto mnogo vozis kola u gta :d

Vrh Dno