Šta je novo?

GTA San Andreas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
spikac je napisao(la):
Da li je neko uspeo da uzme apacha iz vojne baze???AAAAAAA??? ,)

Imash nekoliko opcija..mozesh uci kao pandur, mozes uci u obicnom odelu i kucati aspirine kao lud ili uzmesh bilo koji drugi helic sletish tacno pored apacha, uzmesh ga i bezish

Ma uzo ga ja ljudi,nego sam mislio da se niko nije cimao...sta ces pogresi covek?! :wave:

GTA San Andreas: jos sedam dana...

I taman petnaestak dana da se obrne, do prijemnog :guitar:

Wuk je napisao(la):
GTA San Andreas: jos sedam dana...
al u USA. naguz.

u evropi izlazi 10. ili 11. znaci 3-4 dana kasnije.

Prvo sto cu uraditi cu zbaviti neki kombajn za garazu.:banana:

to sa apachom, piece of shit ,)

strahinjas je napisao(la):
Može li neko ko je igrao na PS2 da mi objasni(a i drugima ako ih zanima)kakav je grad?Koliko je veći od onog u Vice City-u i GT3,jeli ceo grad dostupan odmah na početku igre ili moraš da pređeš određeni broj misija?Pretpostavljam da je grad SAN ANDREAS ostrvo okruženo morem i da možeš da se odaljiš od grada čamcem(helikopterom....)na određenu razdaljinu odakle ti grafika ne dozvoljava da ideš dalje(ako grašim neka neko ispravi)?!?!Uopšte,bilo koja informacija o novom gradu u igri je dobrodošla!

Znam da je o izgledu grada već ovde pisano ali ne bi bilo loše da neko(ako je raspoložen)malo bolje to objasni! :)
Mapa se sastoji od 3 grada medjusobno povezana prugom i autoputem, i kroz misije otvaras deo po deo. Putevi su na pocetku zatvoreni, ali grafika te ne ogranicava pa komotno mozes preplivati do San Andreasa tj. treceg i najveceg grada. Cio krocis na teritoriju dobijas 4 zvezdice potere, jer si na pocetku igre kao robijas na uslovnoj kazni sa zabranom izlaska iz svog grada. Svakako dobro smisljeno :D

Slaven je napisao(la):
al u USA. naguz.

u evropi izlazi 10. ili 11. znaci 3-4 dana kasnije.

Prvo sto cu uraditi cu zbaviti neki kombajn za garazu.:banana:

to sa apachom, piece of shit ,)

Pa da u USA zato i jeste jos 7 dana tj, jos 6. ;)

NiTro je napisao(la):
I taman petnaestak dana da se obrne, do prijemnog :guitar:

Aha,samo ti sanjaj :D
Ajde,predji je za 15 dana,bicu prvi koji ce ti cestitati :smoke:

OK, onda imam ceo raspust

I to ce ti biti malo :p

Zna li neko da li ce biti GTA-SA u 2<CD ili DVD? :wave:

Poslednja izmena:
Ne znam kako vi ali ja NEMOGU DA DOCEKAM da pocnem da je igram!!! Nadam se da ce i ovaj put biti omoguceno da slusamo svoje pesme MP3 dok vozimo kola ili avione itd… to je super stvar!!!
Ali ni muzika iz igrice tj. sa radio stanica nije bila losa, muzika na radio stanicama u Vice City-ju je bila SUPER !!! Da li se mozda zna sta ce biti od muzike u ovom novom nastavku?

Ma bice ubacivanje svog mp3, plus DJ malo mixuje i ubacuje komentare sa radija sve real-time, znaci ima da prsti metalurgija sta god da su ubacili, mada je stari VC imao strava rock stanicu sa svim sto se pozeleti moze... tako da valjda nisu prsli s mozgom u medjuvremenu....

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Samo da ne budu hiphop i r&b crnci sa MTV-ja...
taj neki rad bolje da ide "popijmo krv, zhiveo satana" i sl..

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Samo da ne budu hiphop i r&b crnci sa MTV-ja...

tebi niko ne brani da stavis svoj mp3

GTA:SA grada ce biti 6 (slovima SEST) puta veci od VC, pa vi racunjte sad, trebace oko sat vremena da se predje sa jednog kraja grada u drugi.

Samo da mi kombajn mogne stati u garazu :banana:

Highl1 je napisao(la):
taj neki rad bolje da ide "popijmo krv, zhiveo satana" i sl..
Ne znam da li da shvatim ovo kao šalu (mada nema "smeška na kraju") ili kao na klasičan stereotip.
Pozdrav. :wave:

Evo par stvarcica sa promo postera.... tipa sta ce sve biti isl...

Prilozi

• gta1.jpg
    gta1.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 117
  • gta2.gif
    gta2.gif
    13.7 KB · Pregleda: 113
Moorhuhn je napisao(la):
Ne znam da li da shvatim ovo kao šalu (mada nema "smeška na kraju") ili kao na klasičan stereotip.
shala, odgovor na voodoov post koji je debilan, o ukusima ne treba raspravljati, tako da ono ako mu se ne svidja gta:sa zika, moze da je iskljuchi
Poenta je shto ima ljudi koji provlache svoje muzichko opredeljenje kroz mnoge topice,a to me smara (nije da oni kazu da je "njihovo" dobro, vec je sve ostalo krsh)

Ako sam te uvredio, izvini, nije mi bila namera, pozdrav

Highl1 je napisao(la):
shala, odgovor na voodoov post koji je debilan, o ukusima ne treba raspravljati, tako da ono ako mu se ne svidja gta:sa zika, moze da je iskljuchi
Poenta je shto ima ljudi koji provlache svoje muzichko opredeljenje kroz mnoge topice,a to me smara (nije da oni kazu da je "njihovo" dobro, vec je sve ostalo krsh)

Ako sam te uvredio, izvini, nije mi bila namera, pozdrav

Ma ne nisam uvređen ni malo, nego ovo mesto (bench) kapiram nešto kao "studentski protest '96."...mesto gde niko neće da ti prebacuje zato što to voliš ili zato što to nosiš na sebi.... Ono kao neka vrsta skupa slobodoumnih ljudi (čast izuzecima :D ) koji totalno opušteno gledaju na stvari oko sebe.
Uzgred što se tiče muzike...pa recimo kada bi izmixovali ono što voodo voli i ne voli dobili bi jedan od muzičkih "žanrova" koji meni veoma prijaju (ko je rekao Judgement Night Soundtrack :D ).

A inače u VC-u sam slušao njčešće onu stanicu sa starim R'n'R-om. Yebiga nostalgija. ;)

bas zato sto ce grad biti velik predpostavjam da ce biti vise muzike i stanica jer bilo bi bezveze da se kroz tako velik grad vozis sa 3-4 stanice i 20 pesama. Ali sta god da bude na tim stanicama u moju kolekciju obavezno ulazi ERIC PRIDZ-CALL ON ME; Uniting nations - Out of touch itd... DANCE AND HOUSE!!! nemogu da docekam jos 7 dana !!!!
Da li se zna u kom vremenu se odigrava ovaj novi GTA? Prvi je bio u `90tim, drugi u `80tim a ovaj ???

San Andreas is set in the early 1990's—a very important time in Los Angeles' history.

Slaven je napisao(la):
GTA:SA grada ce biti 6 (slovima SEST) puta veci od VC, pa vi racunjte sad, trebace oko sat vremena da se predje sa jednog kraja grada u drugi.

Samo da mi kombajn mogne stati u garazu :banana:

jel to kolima ili peske ?

Stanica u igri ima 10ak (mrzi me da palim igru :)), i nigde im kraja nema, muzika je josh bolja nego u Vice city-ju, a shto se nekoliko puta u threadu pomenulo da je u principu ista igra, isti je samo zanr. Kada sad pustim VC, ono je smeshno kako lik izgleda i kako se krece, kako je grad nekako prazan, nema "dushu" :) Ovde je sve mnogo bolje, lik je mnogo bolje animiran, automobili se mnogo bolje ponashaju, lupanje automobila je mnogo bolje, i sam grad je mnogo zivlji i interaktivniji, stvarno je daleko ispred VCa i tehnichki...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno