Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

neca je napisao(la):
Igrice me uopste ne interesuju, ali imam i ja decu. Elem, resio klinac da ima GTA San Andreas igricu. Shvatim da nemamo dvd pa ga kupim. Nakon instalacije vidim da moja odlicna ati vivo kartica sa 32mb ne moze da podrzi igricu. Kupim ovih dana ASUS 9550 GETD 128mb i instalisem igricu, kad ono samo ton od slike samo crno. Napominjem da sam kao prelazno resenje imao jednu karticu mx440 sa 64mb koja je radaila. U cemu je problem, ne bih da menjam jos nesto od hardvera

2 korisna linka za drajvere:

ATI

Guru3D.com

ABit NF7 i restartovanje svakih 5 sekundi :( Sve sam radio ali opet isto :(

Promenio paletu boja u 32bit i eto sve radi (do tada sam menjao sve rezolucije ali u 16bit paleti)! :) :)

ZASTO?

faxcool je napisao(la):
100% ? Pa ok, vidi.. to je moguce SAMO

1. Ako imash mapu lokacija svih OYSTERSA, HORSESHOESA i TAGOVA (mada se tagovi i mogu naci)
2. Ako si koristio TRAINER da ih "skupis".

Znaci gotovo je nemoguce bez pomocnih sredstava ... a sa njima... to nije to :) :p

ne bih se slozio sa tobom...

Igrao sam sve delove triologije do momenta da igra nije zavrsena na 100%. sve sto ti treba je strpljenje, organizovanost i dobra metodologija...

Hoseshoes skupljash sa JETPACKom
Oysters - camcem [nekim brzim po mogucnosti da se ne bi smorio, gde korstis nonstop misa za "pogled", preporuka 50% voda 50% vazduh...] JetMax je moja preporuka - dobija se u boat school kada je zavrsis "na sve gold"
Tags - bike i to ne bilo koji drugi nego NRG500 - ma da i BMX je keva, ko ima strpljenja... ali neki moraju i peske ;) - bitno je samo da ides blok po blok, zgradu po zgradu... ume da smori, al sacuvas iskuliras pa opet...
Snapshots - manje vise peske...
SPOILER: kada si blizni i ako je noc, ikonice pocinju da trepere kao zvezde u daljini samo dosta intezivnije... /SPOILER

i to je to... sad su cak i olaksali jer Unique Jumps, neke submisije, kao i dating ne ulazi u statistiku...

Poslednja izmena:
Mislim da je igrica jako losa, ali ne zbog svih tih gluposti oko grafike , price itd.

pre svega mislim da je prica jako dobra, a igra odlicno dizajnirana i izvedena, u samom vrhu danasnje ponude ( naravno ukusi su razliciti, mozda se nekome nece svideti, pre svega malo starijoj populaciji koji vole "ozbiljniju zabavu"). moram priznati da i ja spadam u te, ali mi se igrica ipak dovoljno svidja da je obrnem oko 85%. dakle:

radi se o samoj prici i kolicini nasilja, naime igrica je postala jedan veoma mocan oblik komunikacioni medij preko koga se moze plasirati bilo sta, e pa sad da li je to paranoja ili nije, ja mislim da nije i da je scenario i dizajn ove igrice dobro isplaniran ( credits?! ). ne ne, to je sve smislio americki um, verujte, igrica u potpunosti podrazava atmosferu americkog geta-zivota-las vegasa i sl. pa kako je sve dobro uradjeno, da mi se smuci, a neke misije su direktno vredjanje drugih rasa , da ne govorim o budjennju na nasilje i mnoge podsvesne poruke.

toliko od mene, mozda nisam u pravu, ali eto imam pravo na misljenje ;=]

Posle misije HOUSE PARTY, kada treba da se odveze neka trka (bar sam tako nasao na netu, trebalo bi da je misija u kojoj se trka sa Carlos-om, i treba da bude oznacena sa C ili CV na mapi), meni na mapi ne postoji niti jedna misija, nigde! Presao sam sve BS, OG, R... i to je to! Ostala je, eventualno, trka ili sta vec kojoj ne mogu da pristupim (kod stadiona) zbog BIKE SKILL, mada ne verujem da je to u pitanju. PLEASE HELP! Ako nema resenja, bilo bi lepo da mi neko posalje SAVEGAME odmah ispred ili iza te misije, HVALA!!!

Ima li negde na netu nasih automobila? Za VC sam imao YUGO!

@ikhabot
Americka propaganda i sl? Pa dobro covece, to se radi jos od Gebelsa, Ameri sada, pa i ko zna ko sve ne... Rasizam? Mozda bi Natasa Kandic trebalo da upotrebi cinjenicu da posto Srbi igraju GTA znaci da su rasisti? Pusti to, ovo je igra, svidja ti se - igraj, ne svidja - ne igraj... COOL

Poslednja izmena:
Importova sam BMW6 ali nigde ne mogu da ga nadjem. Gledao sam u svim gradovima.
POZ
:wave:

Ok, i da nije serije 6, njega nema? Da li mozda zavisi od predjenosti igre da li ce se pojaviti na ulicama ili ne? Ili npr. od grada?

POZ :wave:

M!ST!CX je napisao(la):
Importova sam BMW6 ali nigde ne mogu da ga nadjem. Gledao sam u svim gradovima.
POZ
:wave:
Prvo pogledaj umesto kog auta si ubacio taj BMW, a onda pogledaj gde spawn-uje taj auto i tu ga potrazi.
Najbolja varijanta - nadji auto koji hoces da zamenis, oteraj ga u garazu i snimi se. Importuj zeljeni auto i on ti je tu u garazi spreman za testiranje. :wave:

Sultan,ali ga ni ja nisam nigde nasao.

BMW M5 e60 nalazi se u San Fieru (zamena za ono sto lici na subaru imreza ), a ima ga i u Las Venturas.

Mozes li da postavi print screen mape? :trust:

POZ :wave:

Drumski_Ratnik je napisao(la):
Prvo pogledaj umesto kog auta si ubacio taj BMW, a onda pogledaj gde spawn-uje taj auto i tu ga potrazi.
Najbolja varijanta - nadji auto koji hoces da zamenis, oteraj ga u garazu i snimi se. Importuj zeljeni auto i on ti je tu u garazi spreman za testiranje. :wave:

Najpametnije je da skines sa neta (www.gtagaming.com) car spawner.
Procedura koju ja koristim:
1. Zamenis auto (pazi kad menjas da auto sa 4 vrata ne zamenis sa nekim koji ima samo 2, moze da pukne igra)
2. U vehicles.ide fajlu (...Gta san andreas/data) pronadjes ime automobila koji si menjao, a pored njega broj. Broj zapamti/kopiraj.
3. Pokreni car spawner, pa GTA
4. koristeci ctrl+a ili direktno u program kucaj broj automobila i to je to
Ako se vozilo pojavi i radi kako treba sve je ok.

Pozdrav

jel' zna neko gde mogu da nadjem dildo?
ranije sam imao onaj ljubicasti, ali sam ga zamenio necim drugim...
gledao sam u sex shopu i nema.

hahhhaha sta ce ti dildo?

sale prdez je napisao(la):
jel' zna neko gde mogu da nadjem dildo?
ranije sam imao onaj ljubicasti, ali sam ga zamenio necim drugim...
gledao sam u sex shopu i nema.

Imas u onoj luci gde je skola za voznju Camaca, odmah kada predjes gloden gate most. Tu imas jedan kontejner sa shutom, i iza njega dildo.

a ljubichasti je uvek u kupatilu policijske stanice u LS, inace dildoi kao i cvece su prikladan poklon za ribe, daju "neophodnih" 2% na sastancima..

Poslednja izmena:
hvala na odgovorima
pozdrav

nego stao mi mozak, gde je pandurska stanica u LS?
inace onaj iza kontejnera sa sutom sam nasao, ali nije onaj gotivan dvostrani :D

jugo zapadni deo grada [Downtown], imas ispred veliki trg na kome je i CityHall kao i oni plavi betonski zidovi u parkicu...

Sto se tice aerodroma, imas da zavrsis skolu letenja koja se nalazi u istoj kucici gdje je i sacuvavanje, samo s druge strane uza stepenice, pa ce ti se tek onda pojaviti ostale misije. A misije kod Zero-a nisu obavezne za radnju, jedino su bitne ukoliko hoces igru da zavrsis sa 100%.

WTF? Kud nestade post na koji sam dao odgovor ovim prethodnim?

Hvala ti. Ishitreno sam trazio pomoc, pa sam obrisao post. Covek se zaglavi na najglupljim stvarima. Kao na primer (nije primarno za igru) kako misem i tastaturom igrati bilijar? Ako te ne mrzi odgovori. :wave: .

Woolfson je napisao(la):
jugo zapadni deo grada [Downtown], imas ispred veliki trg na kome je i CityHall kao i oni plavi betonski zidovi u parkicu...
nasao sam stanicu i dildo u kanjari, ali kad im ga pokupim dobijem odmah 2 zvezdice... ;)

bakiba je napisao(la):
Hvala ti. Ishitreno sam trazio pomoc, pa sam obrisao post. Covek se zaglavi na najglupljim stvarima. Kao na primer (nije primarno za igru) kako misem i tastaturom igrati bilijar? Ako te ne mrzi odgovori. :wave: .

Pravo da ti kazem, bilijar sam i zaboravio kako se igra, odigrao sam ga jednom ali mi je bio ocajan. Koliko se sjecam, drzi se pritisnut lijevi taster misa kad naciljas kuglu, pa gurnes misa unaprijed (mada, mozda je i unazad, probaj oboje).

Ljudi znam da je jadno ali mi treba sifra koja omogucava prelazak jedne misije(mrzi me da je prelazim)

topuz je napisao(la):
Probacu: pri pokretanju programa treba da mu pokazes gde se nalazi gta3.img fajl, i da ga otvoris. To je glavni fajl San Andreasa i u njemu se cuvaju svi modeli i teksture. Fajl se nalazi u models folderu San Andreasa.
Sada redom kartice:
Prva kartica sluzi za editovanje karakteristika vozila. Da bi mogao slobodno da cackas i provaljujes sta je sta, prvo napravi backup *.txd i *.dff kola koje editujes. To ces uraditi tako sto otvoris karticu IMG editor, nadjes auto koji hoces da editujes i onda exportujes te fajlove. Npr. hoces da editujes sabre-a: otvoris IMG editor karticu, i u polje search ukucas sabre. Oba fajla exportujes na bezbednu lokaciju i onda si slobodan da se *****avas sa karticom vehicle editor.

Druga kartica je prilicno dosadna i sluzi za editovanje odece. Jedino sto moze biti od velike koristi je povecavaqnje seksipila odredjenim odevnim predmetima. Npr. obukao si se bas kako ti se dopada, ali ti je seksipil jadan. Onda nadjes odevne predmete koje si obukao i npr. povecas im seksipil ili respect. Ima jos mnogo *******cija sa ovom karticom, ali pravo da ti kazem, nisam provalio jos sta cemu sluzi.

U tecoj kartici editujes karakteristike oruzja, i tu je valjda sve jasno, ne bi trebalo da bude problema. Ja je nisam koristio, jer lakse nesto *****es nego sto nesto korisno uradis.

U cetvrtoj kartici editujes karakteristike gradjana San Andreasa. Npr. kakva kola voze, kakvu muziku slusaju, da li preprodaju drogu... Po meni beskorisno.

Peta kartica je IMG editor i ona ti je najbitnija. Kada skines nova kola sa interneta, u arhivi obicno imas npr. sabre.dff, sabre.txd i readme.txt. Preko ove kartice zamenjujes kola u gradu. Sva kola koja skines su planirana da zamene neka vec postojeca u igri. Npr. skinuo si Yamahu R1, koja zamenjuje PCJ600. U kartici IMG editor kucas pcj600 i replaceujes oba fajla sa onima koja si skinuo preko interneta. Mozes pre toga da napravis backup ako ti se nova kola ne dopadnu, ili ako nesto *****es.

Jos jedna stvar je bitna, ali nema veze se Ultimate editorom. Da bi kola koja si skinuo sa neta imala vozne karakteristike kakve je zamislio autor, potrebno je editovati fajl handling.cfg. Njega otvoris u notepadu i nadjes auto koji si zamenio. Kada ga nadjes videces da iza njega ima gomila brojeva u redu. Sve te brojeve obrises i zamenis ih sa onima koje si dobio u readme fajlu uz kola koja si skinuo.

Valjda sam malo pomogao.

Hvala mnogo!

M!ST!CX je napisao(la):
Ljudi znam da je jadno ali mi treba sifra koja omogucava prelazak jedne misije(mrzi me da je prelazim)

Ne postoji sifra za prelazak bilo koje misije, moraces je ipak preci sam :(

sale prdez je napisao(la):
nasao sam stanicu i dildo u kanjari, ali kad im ga pokupim dobijem odmah 2 zvezdice... ;)

pa da, uostalom kada god udjes u stanici sa oruzijem odmah dobijas wanted nivo, a posto se i dildo moze upotrebiti kao oruzije ;) ... probaj da ga das ribi na sastanku, uz onaj hotcoffe patch, meni se desilo da je palo i ..shenje na ulici ;)

Video sam na ovom thread-u par screenshot-ova koji imaju speedometar (brzinomer). Kako da to uključim?

Nazad
Vrh Dno