Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

joriq je napisao(la):
uhhh, kako pizdim od kamere kad vozim auto, upotreba rucne kocnice je... grrrr! :p
Inace, ko sto kazu ljudi, na 6600gt vise fps imam u npr doom3 nego u GTA SA. A na mx 44o klizi??
Ma najbolje je koristiti obicnu kocnicu,npr skreces u krivinu cim pocnes da skreces stisnes odmah obicnu kocnicu i dobijes proklizavanje koje mozes da iskontrolises do kraja,dok sa rucnom obicno se auto okrene za 180 stepeni pa je treba koristiti samo ako hoces da naglo promenis smer kretanja,inace sto se tice grafike,to sto klizi na mx440 je verovatno zbog toga sto ta kartica ne podrzava masu efekata koje podrzava 6600gt(npr P/S 3.0).Isto se desava i kod moje kartice(fx5900xt) stim sto meni fps opadne kad sam u sumskim predelima i kad je oluja(ali i dalje moze da se igra),dok je u gradu je sasvim OK(igram sa svim efektima na hight+aa3x)

p.s.
I jos da dodam da rucna odlicno radi na motorima

ma poenta je sto kad npr. koristim rucnu (a cesto i obicnu kocnicu), prilikom ulaska u krivinu od 90 stepeni, kamera po 5-6 sekundi nastavlja da prati auto S BOKA, pa treba ili mishem da ispravim rucno (SMOR!) ili da postignem odredjenu brzinu, ili (sto se najcesce i desi) da se spucam u neko auto ili stub :p GTA VC je mnogo bolji (igrao sam ga bas ovih dana).

i meni se cinilo da je kamera ******, ali kad se naviknes onda je o.k.
bas sam kod ortaka probao GTA 3 i to je losa kamera. ovako kad se sjebe kamera (tipa prati auto sa boka) lako je sam podesis. ili kad ides uzbrdo mozes da vidis sta je na vrhu ili iza brda.

Da, kamera ima i svojih prednosti i svojih mana.

Ne znam,al ja sam se naviko' na kameru.Kao sto neko rece,kad se npr penjes uzbrdo vidis kola ispred,ili kad udjes u krivinu pa mozes da razgledas dal ce neki ****** da naleti na tebe...

Kad se naviknes na kameru odlicna je, samo u ponekim trenutcima (misija kada trebas da ubijes onog lika na motoru) baguje ili kad je neka jurnjava..
Danas sam je nabavio, igrica je odlicna, prica isto, grafika je ok..
Vuce dobro na Atlon XP 1700+, GF MX 440 , 512 MB...
Ima samo jedan bag sa zvukom, nestaje posle nekog vremena samo se radio cuje..

posle svake misije ispise da mi je repect porastao a kad pritisnem tab da proverim uvek je na nuli

raindog je napisao(la):
posle svake misije ispise da mi je repect porastao a kad pritisnem tab da proverim uvek je na nuli
Tako treba,samo nastavi da djuskas...

E imam jedan glupi problem:
kad krenem da instaliram igru samo se pojavi MS DOS prozor i odmah se ugasi i to je to!
I nece pa nece!!!

STA DA RADIM,U CEMU JE FRKA?Jel sam ja jedina dileja?

@DTS
Izgleda glupo,ali mozda pokreces pogresan .exe fajl

Ma de brate, nisam toliki retard, znam sta radim - na DVD-u imam setup.exe i install.exe ali nijedan od ta dva nece da pokrene instalaciju. :wall:

DTS je napisao(la):
Ma de brate, nisam toliki retard, znam sta radim - na DVD-u imam setup.exe i install.exe ali nijedan od ta dva nece da pokrene instalaciju. :wall:

Probaj da napravis image na hdd npr. u alkoholu 120% pa pokreni instalaciju sa mount-ovanog image-a (govori srpski da te ceo svet razume :) )

Pozdrav

Potrazio sam negde na netu da vidim da li je jos ko imao ovakav problem, i nasao sam samo 2 slucaja, medjutim niko nije nasao resenje. Bilo kako bilo, bas je neko preporucio to sto si ti meni, ali ni to nije pomoglo.
Uspeo sam da zadrzim sliku dok otvara MS DOS i video da pise
Program is too big to fit in the memory
??
Kakve gluposti,kada samo na c imam slobodno 6gb,a ceo HDD 120!

Koliko RAM-a?

512

Inace,uradio sam licno ono sa alkoholom i o5 nista,bem mu sve!!!

Poslednja izmena:
Sasvim dovoljno RAM-a.(cak i previse:)).Da li se isto desi i kada pokrenes autorun sekvencu???

Drug je kupio DVD i ponudio mi da mi nareze,ja reko kad mogu da ustedim ajde, medjutim blenta mi je rekao samo da mu nije radio DVD a ja sam mislio da se to pored mog DVD-a odnosi i na njegov 'original' (tako da sam mislio da je mozda problem u njegovom PC-u,mislio sam da ce meni raditi) medjutim on je narezao meni i jos trojici i na kraju se ispostavilo da GTA nikom ne radi, i ja ga zovem veceras i pitam ga sta radi on kaze 'igram GTA', i posle viseminutnog natezanja uspeo je da sastavi prosto-prosirenu recenicu i kaze na sta je konkretno mislio.
Lik je sebi kupio DVD i lepo mu radi,a nama narezao i nijedan od njih mu nije radio a pritom je mislio da ce to kod nas ici samo od sebe... Tako da je problem u tom rezanju.Ali dobro...
Sutra moram da idem da kupim DVD,nema druge.
Izvinjavam se na cimanju.

Kratko pitanje. U meniju nema opcija snimanje pozicije. Kako da snimim poziciju?
Kada hocu sa ESC da izadjem iz igrice priavi mi poruku da pozicija nece biti sacuvana?
Da li mora da se obavezno zavrsi misija ili moze kada sam zelis da izadjes iz igrice?

Hvala unapred !!!

Moras da udjes u svoju kucu koja se nalazi u tvom kvartu (hood) i obelezena je na mapi sa CJ. Tu imas slicicu disketice koja se vrti i kada stanes na nju moci ces da snimis poziciju.

Ja imam problem, blokira mi igra kad pokusam da udjem u advanced settings za displej setup, imam kul konfiguraciju al me kara GeForce 2ti sa 32mb. Hteo sam da udjem u setup da osakatim malo detalje al ***. Zna li neko resenje za ovo. Hvala.

imam dva problema vezanih za igru.
prvi imam na mapi Z drugi grad je u pitanju
tu treba da radim misije kod zera ali kad dodjem tamo
tamo samo mogu da kupim kucu?!?!
a drugi problem je da kod wanga treba da radim neku misiju
al neznam dovoljno dobro da plivam
ja sam plivao 10min u moru al mi se povecala samo staminam,
muskulatura i od ronjenja kapacitet pluca?!?

Misije kod Zera mozes da radis posto kupis kucu, ali te misije su ionako medju najtezima u igri, a nisu obavezne, pa je bolje da to radis kasnije, kad budes dokon. Ja sam presao igru, a nisam odradio Zero-a, njega cu tek da probam.

Sto se plivanja tice, vjezbaj jos malo plivanje, a imas i dugme za brze plivanje ako na to mislis. Samo ne znam koje je po defaultu, meni je RCTRL i Space, sve zavisi kako si podesio kontrole.

sto se tice kod misije kod vanga vuzija ili kako vec bilo je objasnjenje na proslim stranicama, ne treba da plivas vec da ronis. odes do obliznje bare,jezerca mora :) i samo ronis i ronis .. a ako si mislio da sporo plivas, onda za brzo plivanje pritiskaj brzo space

Poslednja izmena:
@CORE 283:E moj ti ako ne mozes da predjes prvu vezbu na aerodromu onda ******! :) Ta ti je jos i najlaksa. Pa samo pratis sta ti kaze i tako prelazis.Jeste *******o mnogo,ceo taj aerodrom,iskidaces dosta zivaca...
Poz.

Avijon je napisao(la):
Ajde,malo pazite sta pricate...Prvi deo,GTA,je izasao pre 7-8 godina,i ni jedan drugi deo nije imao (skoro) nikakve veze sa prethodnim,svaki je bila prica za sebe...
Da, da, da... pogled iz pticije perspektive, "kockasta" grafika... :)

Al' sto je bila atmosferaaaa... ;)

CAR je napisao(la):
Da, da, da... pogled iz pticije perspektive, "kockasta" grafika... :)

Al' sto je bila atmosferaaaa... ;)
Ih, al' sto je dobro radio u Glide modu :)
I imao je multiplayer do 4 igraca.

Poslednja izmena:
Za one koje vole da igraju sa šiframa GTA SanAndreas

Ko voli nek izvoli....
Gta SanSndreas :LXGIWYL = Weapon Set 1, Thug's Tools
PROFESSIONALSKIT = Weapon Set 2, Professional Tools
UZUMYMW = Weapon Set 3, Nutter Tools
HESOYAM = Health, Armor, $250k
TURNUPTHEHEAT = Increase Wanted Level Two Stars
TURNDOWNTHEHEAT = Clear Wanted Level
PLEASANTLYWARM = Sunny Weather
TOODAMNHOT = Very Sunny Weather
ALNSFMZO = Overcast Weather
AUIFRVQS = Rainy Weather
CFVFGMJ = Foggy Weather
YSOHNUL = Faster Clock
SPEEDITUP = Faster Gameplay
SLOWITDOWN = Slower Gameplay
AJLOJYQY = Peds Attack Each Other, Get Golf Club
BAGOWPG = Have a bounty on your head
FOOOXFT = Everyone is armed
AIWPRTON = Spawn Rhino
CQZIJMB = Spawn Bloodring Banger
JQNTDMH = Spawn Rancher
VROCKPOKEY = Spawn Racecar
VPJTQWV = Spawn Racecar
WHERESTHEFUNERAL = Spawn Romero
CELEBRITYSTATUS = Spawn Stretch
TRUEGRIME = Spawn Trashmaster
RZHSUEW = Spawn Caddy
CPKTNWT = Blow Up All Cars
WHEELSONLYPLEASE = Invisible car
STICKLIKEGLUE = Perfect Handling
GOODBYECRUELWORLD = Suicide
ZEIIVG = All green lights
YLTEICZ = Aggressive Drivers
LLQPFBN = Pink traffic
IOWDLAC = Black traffic
FLYINGFISH = Boats fly
BTCDBCB = Fat
BUFFMEUP = Max Muscle
KVGYZQK = Skinny
BLUESUEDESHOES = Elvis is Everywhere
BGLUAWML = Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher
LIFESABEACH= Beach Party
ONLYHOMIESALLOWED = Gang Members Everywhere
BIFBUZZ = Gangs Control the Streets
NINJATOWN = Ninja Theme
BEKKNQV = Slut Magnet
EVERYONEISPOOR = Traffic is Cheap Cars
EVERYONEISRICH = Traffic is Fast Cars
ITSCHITTYCHITTYBANGBANG = Cars Fly
CJPHONEHOME = Huge Bunny Hop
JUMPJET = Spawn Hydra
KGGGDKP = Spawn Vortex Hovercraft :smoke: :smoke:
JCNRUAD = Smash n' Boom
SPEEDFREAK = All Cars Have Nitro
BUBBLECARS = Cars Float Away When Hit
NIGHTPROWLER = Always Midnight
OFVIAC = Orange Sky 21:00
SCOTTISHSUMMER = Thunderstorm
CWJXUOC = Sandstorm
KANGAROO = Mega Jump
BAGUVIX = Semi-Infinite Health
CVWKXAM = Infinite Oxygen
AIYPWZQP = Have Parachute
ROCKETMAN = Have Jetpack
AEZAKMI = Never Wanted
BRINGITON = Six Star Wanted Level
IAVENJQ = Mega Punch
AEDUWNV = Never Get Hungry
STATEOFEMERGENCY = Riot Mode
CRAZYTOWN = Funhouse Theme
ANOSEONGLASS = Adrenaline Mode
FULLCLIP = Infinite Ammo, No Reload
OUIQDMW = Free Aim While Driving
GHOSTTOWN = Reduced Traffic
FVTMNBZ = Traffic is Country Vehicles
SJMAHPE = Recruit Anyone (9mm)
BMTPWHR = Country Vehicles and Peds, Get Born 2 Truck Outfit
ROCKETMAYHEM = Recruit Anyone (Rockets)
WORSHIPME = Max Respect
HELLOLADIES = Max Sex Appeal
VKYPQCF = Taxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop
PROFESSIONALKILLER = Hitman In All Weapon Stats
NATURALTALENT = Max All Vehicle Skill Stats
OHDUDE = Spawn Hunter
FOURWHEELFUN = Spawn Quad
AMOMHRER = Spawn Tanker Truck
ITSALLBULL = Spawn Dozer
FLYINGTOSTUNT = Spawn Stunt Plane
MONSTERMASH = Spawn Monster

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
@CORE 283:E moj ti ako ne mozes da predjes prvu vezbu na aerodromu onda ******! :) Ta ti je jos i najlaksa. Pa samo pratis sta ti kaze i tako prelazis.Jeste *******o mnogo,ceo taj aerodrom,iskidaces dosta zivaca...
Poz.

hm :) sada sam na cetvrtoj circle airstrip and land, bas je *******o. nego me mnogo nervira a i ne znam zasto mi je ceo avion skroz beo, nema tekstura uopste ? para oci
nisam imao nikakvih problema sa teksturama ili bilo cim

astrolog je napisao(la):
Kratko pitanje. U meniju nema opcija snimanje pozicije. Kako da snimim poziciju?
Kada hocu sa ESC da izadjem iz igrice priavi mi poruku da pozicija nece biti sacuvana?
Da li mora da se obavezno zavrsi misija ili moze kada sam zelis da izadjes iz igrice?

Hvala unapred !!!
Eh,ocigledno nisi igrao predhodna dva dela.Vidis bas bi bilo lepo da mozes da snimis poziciju kad hoces ali onda bi misije mislim bile previse lake.Moreces onako kako ti je Raptor objasnio,za pocetak,a kasije ces moci da kupujes objekte(na mapi zelene kucice)u kojima ces posto ih kupis moci da snimis poziciju.I naj bitnije-pozicija moze da se snimi samo ako nisi uzeo neku misiju,znaci u toku misije nema snimanja pozicije.

C3 je napisao(la):
imam dva problema vezanih za igru.
prvi imam na mapi Z drugi grad je u pitanju
tu treba da radim misije kod zera ali kad dodjem tamo
tamo samo mogu da kupim kucu?!?!
a drugi problem je da kod wanga treba da radim neku misiju
al neznam dovoljno dobro da plivam
ja sam plivao 10min u moru al mi se povecala samo staminam,
muskulatura i od ronjenja kapacitet pluca?!?.
Misije kod zera nisu preterano teske ja sam ih sve presao za oko 40 min(ima ih cinimi se 4),kada ih sve predjes ta prodavnica koju si kupio postaje tvoje vlasnistvo koje ti donosi pare(max=5000)koje skupljas kad prodjes kroz dolar koji se pojavi ispred radnje,a mozes da uces i u radnju da igras neke misijice sa avioncicem.
Sto se tice ronjenja to sto ti se puni kapacitet pluca to ti je ustvari skil za ronjenje.A ronis tako sto stisnes pucanj(na misu LMB)i kada CJ zaroni trzis taster koji si definisao za trcanje a misem upravljas pod vodom(slicno kao u Tomb Raider-u).

Inace samo da napomenem da sam u kladionici(konjse trke)koja se nalazi u prvom gradu ispod auto-petlje,preko puta parka u kome je bila misija sa prvom osvojenom teritorijom uzeo 1 200 000$.Mislim da ce mi to trajati do kraja igre.

GTA San Andreas ALL CHETAS (TESTED AND WORKS)

(88 komada :D)

Prilozi

• GTASACheats_faXcooL.rar
    173.4 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno