Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

Evo josh nesto :)

Grand Theft Auto San Andreas Ultimate Pack :
Kod:
http://members.lycos.co.uk/faxcool/Grand_Theft_Auto_San_Andres_Ultimate_Pack_[collected_by_faXcooL].rar

This File Contains :

100% Completed Save Game
GTA San Andreas Official Font
Teleporter
Texture Viewer
...and 5 working Trainers!

:D

poz! :)

Poslednja izmena:
q3railer je napisao(la):
Znaci cenis da ce GTA:SA lepo da sljaka na GF4 TI 4200, samo me to interesuje, posto je ostali hardver OK?
Gde si ti video da sam ja to rekao??? :trust:
Citaj malo bolje, ja sam samo preneo vodoo-ovo misljenje da je drajver gedžovan :d

Ne znam kako ce igra da radi na Ti4200, nisam je probao na toj karti, davno sam se ja rastao sa Ti4200..

ha ha sad sam skinuo sa net i radi
bas je do jaja
obavezno overite ovu foru

A da li si igrao sve ispocetka ili ti je priznao stare statuse(Posto u uputsvu pise da se pozdravim sa starim save game-ovima)

uradio sam kako kazu u uputstvu, i sad kad krenem novu igru (new game) odmah imam ribu otkljucanu i posle prvog izlaska desava se ... znas vec sta

Moze malo vise uputstava za ono skakutanje kola? Jednostavno nisam uspeo nista da poentiram.

samo treba da koristis 8, 6, 4, i end (2) na numerickom delu tastature. mozda kola treba da se podignu hidraulikom (2 ili caps lock), ne mogu da se setim, ali to je otprilike to.

Camuge , cumur i ostali

Wolfman je napisao(la):
San Andreas radi na GF 4 MX, ne lazite narod.Do pre 5 minuta sam ga igrao na jednom.
A i igra je po mom misljenju bruka i sramota za Rockstar i ne zasluzuje da nosi GTA ime.Bruka sve prethodne verzije.Sta li su hteli da postignu ovim geto stilom, uzasnom rap muzikom, neubedljivim misijama i slicno.Sokiran sam i razocaran.Grafika je fantasticna, ali je to jedino dobro.

I ja se slazem. Toliko smo je cekali a onda blago razocarenje. Nekako sam upao u nju kao pravi aucajder. i nervira me to sto mi jos nisu dali pare nego samo respekt. Da li se vama pojavljuju nevidljivi ljudi u igrici? Kako da se poris sa njima kada su nevidljivi? Ja udaram samo ako nose palicu ili slicni!? Mislim i da su je dosta iskomplikovali. Navise mrzim one misije kada moram da repujem! Bili kako bilo moram da je igram jer sam GTA dzanki! :guitar:

sale prdez je napisao(la):
uradio sam kako kazu u uputstvu, i sad kad krenem novu igru (new game) odmah imam ribu otkljucanu i posle prvog izlaska desava se ... znas vec sta
Eh i ja sam tako uradio i to mi radi,ali nism bas najbolje skontao sta treba da se radi sa onom verzijom 2.0

...ali uzasno me nervira ovo skakutanje :) Ko zna koliko puta sam pokusao i nista, tj. od ruke mi ide jedino levo i desno. Gore i dole ubodem ponekad ali ne uvek, nekako se cini mi se auto uspori. Gore-levo, gore-desno, dole-levo i dole-desno nema sanse da ubodem. Koristim 2-4-6-8 na num. tastaturi i ukljucen je capslock sve vreme. Cemu sluzi 2-ka na normalnom delu tastature? Da li se koristi u ovom skakutanju?
Aj ako neko moze neka napise detaljno za sve pozicije sta treba raditi. Hvala unapred!

p.s.
Veoma cesto ne mogu da ubodem ni levo ni desno. Opet, kako da se auto-hidraulika uspori a igra izbacuje poruku: wrong move.

Evo kako sam ga ja presao:ukljuciš hidrauliku(na tasteru koji si definisao za to),tj podignes auto od zemlje,zatim tasterima za sekundarno upravljanje(2,4,6,8-na numerickoj ili koje si vec definisao)pokreces auto u smeru strelice koja ti izlazi,ali cekas da strelica upadne u krugic na sredini i otprilike trenutak pre nego sto ce se poklopiti srednji krugic i krugic od strelice stisnes odredjen pravac(koji ti pokazuje strelica),i ne vidim u cemu ti je tu problem?ja kad sm igrao imao sam 3400 poena a moj protivnik 760,znaci samo opusteno.

Radi i kod mene 1024x768 nabavio sam ga juce masina je 900Mhz, 512 SDRAM-a, GF4 MX 440se ;)

Imam problem posle gasenja igrice i restarta igra nece da se startuje.
Mislim da su slican problem imale GTA3 mozda i GTA-VC nisam siguran ali znam da su imale nekih problema sa sejvovima.
Ja sam ovo resio tako shto bekapujem (obrisem) sejvove pa startujem igricu
onda se prebacim u Win vratim sejvove i ugasim igricu.
Posle tog zahvata igrica radi normalno sa sejvovima ali kad je ugasim ponovo isto.
Takodje i problem sa pizzadox plus27 trainer kad sa njim startujem igricu nema zvuka.

Jel ima mozda neko drugo resenje za ovaj problem sa sejvovima (neki patch ili fix) ?

Hm ja sam hteo da pitam nesto za User Radio Tracks.Jel moram da uacujem svaki file posebno u folder ili mozda moze da se ubaci winamp playlist?Posto me mrzi da trazim sve pesme,ne znam pola entry-a odakle su,pa da li postoji neki program ili bilo sta sto bi mi bilo od pomoci,a da ne moram da se cimam toliko?

Imam ponekad problem igra se ponekad zaglavi i pomaze samo reset na dugme. U event viewer-u ma javi da je pukao Source: ati2mtag Category: DVD_OV Description: Invalid pixel format. Kartica je Club3D 9600XT. Isto se desava i na default kloku, i kada je overklokovana, i na default procesoru i memoriji i kada je overklokovan. Ima li neku ideju u cemu je problem. trenutno su Catalyst 5.6 isto radi i sa starijim Catalystima i sa softmoded i sa omega, stariji, noviji. VPU recover iskljucen ili ukljucen, fast Write iskljucen ili ukljucen. Probao sve i svasta. Ako neko zna neka pomogne.

Idemo do cilja

Meni se desilo da kad u vojnom skladistu unosim kutije da me vojnik ugura u hangar kroz zid i da ne mogu da izadjem. Normalno to je anomalija koju i razumem, ali ne mogu da razumem nevidljive ljude kojima se samo vidi oruzje. Da li se to nekom desilo i kako je resio. Moja devojka :) u igri naravno, je takodje nevidljiva. Ili se nekad kao i svi ostali ljudi vidi kroz trouglice. Kako ste to resili. Imam bartona 2500, 512 400Mz infinion, FX 5200 128 Mz modovana na 310 CPU 500 ram. :smash:

Hvala ljudi na pomoci!
btw kod mene nema nikakvih problema sa igrom (Radeon 9550, via KT400-int. zvucna, XP2000+)

I kod mene sve radi korektno samo poneki put kad igram bilijar nestanu mi tackice koje pokazuju pravac bele loptice(masina:amd64 3000+;MSI K8 NEO Platinum;MSI FX5900XT).I nism primetio nikakve ne vidljive ljude izgleda da je sve to neki bag.Bdw jel neko probao da se kladi na konjske trke,tako moze da se uzme gomilu para,ja sam primetio da prva tri favorita nikada ne pobedjuju,znaci kladite se na 4,5,6-pa ako prodje ,prodje.

Ja sam je juce instalirao, i imao sam onaj problem sa restartovanjem, ali sam ga resio zahvaljujuci Nitru, koji me je savetovao sta da uradi, i sad sve leti.. ;) Stavio sam na medium 1024x768, mada moze sigurno na high, jer ovako odlicno radi, na 9550, barton 2500.. Muzika je odlicna!!! Ne znam, vi mladji malo se verovatno ne secate ovih pesama, ali ovo je vrh zika, ona najbolja repacina iz 90-ih, i ostali hitovi!! odusevio sam se! ;)

Rep iz 90-ih... ?

Uuuuu, oldskool!!!
Pa ovaj SA jednostavno mora da se proba - sto pre! ;)

CAR je napisao(la):
Rep iz 90-ih... ?

Uuuuu, oldskool!!!
Pa ovaj SA jednostavno mora da se proba - sto pre! ;)

Da, da obavezno, bas je Boys in the hood fazon.. :smoke: :,,:

Instalirao sam igru sinoc i u pocetku mi se nije svidela zbog one raspale kamere, kad sam se navikao na kameru pocelo je zezanje :) Najvise vremena u igri provodim osvajajuci teritorije, misije odradim ponekad jer me smara da stalno prevozim one gmazove iz mog hooda, vise volim solo misije. Sto se tehnickog dela igre tice, sve radi prefektno bez bagova od grafike sam ukljucio sve zivo sto je moze poboljsati, jedini bag je onaj koji je marex za bilijar, igra je OK

Igru sam deinstalirao odma chim sam vidio kako su usrali kontrole i kameru...

Kako smo se mi razmazili je*ote.. pa da nema ovih pirata, kako bi nam svaka igra bila VRH!! Kupis original, puknes 30, 40 evra.. onako dobijes u fensi kutiji, pa bi vas video kako bi je unninstalirali posle 10 minuta.. :D
Hvalili bi je po celom gradu..

Boris Lozac je napisao(la):
Kako smo se mi razmazili je*ote.. pa da nema ovih pirata, kako bi nam svaka igra bila VRH!! Kupis original, puknes 30, 40 evra.. onako dobijes u fensi kutiji, pa bi vas video kako bi je unninstalirali posle 10 minuta.. :D

To je istina, sječam se kad sam prošle godine kupio Toca 2 u Njemačkoj za 49€ pičio sam mjesecima, kakav deinstal za 10min.

E nabavio sam igru pre 3 dana na 6 CD-a! Velike muke pri instalaciji ali uspeli smo... Shljaka dobro mada pri vecim saobracajnim guzvama dolazi do zestokog seckanja..verovatno zbog procesora (Intel CELERON 1700Mhz).

Boris Lozac je napisao(la):
Sto jes jes :D

Poslednja izmena:
u vice city ju je bilo na escape da odmah ponovis misiju ako ne uspes iz prve. jel moze i u san andreasu ili ja jos nisam izvalio ??? bas je budjavo ako ne moze

Poslednja izmena:
Ljudi, ja sam juce nabavio igru, i tacno je ono sto sam ocekivao: Grafika na nivou (starog gta), igrivost malo umanjena zbog kamere, dosta novih fora koje su me odusevile, a ono sto me je najvise odusevilo to su crnje i onaj reggae kad pustim u kolima :cigar:

Ali problem je sto ne umem da predjem drive-by :( Posle prve, eventualno druge grupe onih ljudowa, kola mi se zapale i - booom. Nadam se da ce neki cheat sa ovog linka pomoci, mada ne gotivim sifre...

Ili mozda neko ima savegame odmah posle te misije? :)

Ja sam bez vecih problema pokrenuo igru u 1280x1024 (doduse malko je seckalo kada se pojavi vise automobila ali nista strasno) na Very High setovanju. E tada igra izgleda odlicno.
Medjutim ja imam mali problem sa igorm - nema zvuka. Cujem radio ali zvuci automobila, okoline, oruzja etc prosto ne postoje :( Jel ima neko resenje za ovaj problem?

Nazad
Vrh Dno