Meni se ne sviđa vreme i mesto događanja... mislim, počinješ kao neki crnac u tamo nekom Železniku/Borči i kao ti si gangster... do mojega... bolje je bilo dešavanje u GTA3... možda je kasnije interesantnije, ali prvi utisak je bezveze...
Boris Lozac je napisao(la):Jel moze da ima vise profila igra, da ja i burazer igramo sa posebnim profilima... ??
hwfanatic je napisao(la):Temu postavljam ovde jer je problem direktno vezan za pomenutu igru, ali je u pitanju recimo "hardverska nelagodnost". U pitanju je zloglasan IRQL NOT LESS OR EQUAL problem. Iz dotičnog BSOD-a je evidentno da je uzrok grafički drajver. E sad, tražio sam po netu, i izgleda da je problem redak ali sveopšte prisutan, i da ga ljudi imaju u različitim situacijama, a boga mi definišu ga na razne načine. Iz svih mogučih priča sam izdvojio jedan zajednički detalj, a to je da nešto pristupa memoriji kojoj ne bi trebalo.![]()
U svakom slučaju probao sam sledeće, i ništa nije upalilo:
-- prvi i logičan korak je bio put do www.nvidia.com po nove sertifikovane drajvere
-- povučem ranijim iskustvom probao sam da isključim fast writene pitajte zašto, ali eto, rpobao sam
-- neke diskusije na stranim forumima predlažu povećanje voltaže AGP slota - probao
-- vratio sam sva overklokovana setovanja PC-ja na default vrednosti; znači cpu, gpu i memorije
-- flešovao sam bios matične! iako to ne volim da radim od nedavno i probao sve ove predhodne stvari opet
Hm.. Probao sam sigurno još nešto, ali se sada ne sećam. Da li neko ima predlog za mene? Grafička je Leadtek GeForce 6600 GT. Ponoviću još jednom, problem se isključivo javlja u ovoj igri, znači do sada ga nisam imao i sve je šljakalo kako treba.
hwfanatic je napisao(la):Ahm, problem je rešen, a bio je u vezi sa audio drajverima koji dolaze u paketu sa unified 5.10 nVidija platformskim. Realtekovi su, izgleda, rešili problem. Hvala veliko.![]()
RemblCrein je napisao(la):10 minuta sam igrao igricu i kao i vecina doziveo sam blago razocarenje! Grafika je srednje zalosna, ulice su puste, radio stanice su glupe itd… ali pre nego sto iznesem konacnu ocenu igracu je jos malo, sta znam mozda mi i udje pod kozu ko nekim![]()
Da samo napomenem da imam:
Pentium Celeron na 1.7GHz
256mb RAMA
Graficka GeForce 4 MX 440 64mb
I igrica klizi bez ikakvih problema na 1024x768x32!!!
Tako da su sve one price o zahtevnosti igrice i o tome kako nece raditi na Gforcu 4 NETACNE! Zvuk je ok.
Kako i ne bi kad su oni koji su igrali PS2 verziju dizali takav hype kao da izlazi ne-znam-štaZLI je napisao(la):...a razocarali su se samo oni koji su ocekivali nesto nerealno.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Kako i ne bi kad su oni koji su igrali PS2 verziju dizali takav hype kao da izlazi ne-znam-šta![]()
Slaven je napisao(la):igru sam pokrenuo na 800mhz,256rama, geforce 2, i igrivo je , mada koji frame vise ne bi bio na odmet.
mnemonik je napisao(la):Jel radi na Fx 5200?
Dorry je napisao(la):Story nije los, obecava, ali na pocetku smara.
- Mis mi prestaje da radi (MX310) posle nekog vremena, a jednini lek je escape pa resume. Izgleda da ima neki bag sa USB misevima, jer ni u VC ni u GTA3 nije mi radio kako treba.
Raptor je napisao(la):@Ralex 16xAF ??? Ja sam u opcijama video samo do 3xAA !?
Raptor je napisao(la):@Ralex 16xAF ??? Ja sam u opcijama video samo do 3xAA !?
Raptor je napisao(la):Aaaaa...... u drajverima... e pa to je druga stvar... ali kako se to onda prenese u igru ako u igri ne postoji ta opcija/verovatno jer nije predvidjena?
To je neki trip u igri... tako je i meni bilo, bas to sa ogradom ili bankinom... doduse, tek nakon ubacivanja gomile novih kola (tacnije, instalacije Modern Mod-a). Na cistoj instalaciji Vice City-a mi se nije desavalo.Ralex2 je napisao(la):Primetio sam dok se zgrade ocrtavaju da poneke budu skroz mutne dok se ne priblizim. Onda sam overio 16xAF i dosta se popravilo, ali i dalje neke mutne teksture ostaju. I jako me nervira kada lupim u neku bankinu ili objekat, posto ga ne vidim dok ne lupim u njega. Da li je ovo do same igre ili do neceg drugog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari