To je to odprilike nema vise, jedino ako hoces da juris ptice i da se glupiras evo...
http://www.gta4.tv/100percent.php
Mislio sam da se *****avas oko ptica...![]()
``Flying Rats
Search for the pigeons hidden around the city and destroy them with gunfire or explosions.
Find and exterminate all 200 Flying Rats``
Nemam reci, jos ih ima 200 lol!![]()
jel mozes da okacis screen , nikad nisam video kako izgleda upscaling sa 640 na 1080,a najverovatnije cu uzeti u blizoj buducnosti 1080p tv, pa da vidim sta me ceka.hvalaNabavio sam igru za PS3 pošto sam je prethodno prešao na kompu pa rešio da uzmem original (PC i Xbox 360 su ispali metodom eliminacije), i igrao sam danas i baš sam se smorio zbog onog upscaleovanja
Grafika je okej, otprilike kao na PC-u na medium detaljima a pritom nema grafičkih bagova, ali sam igrao na 1080p televizoru, gde prvo Soni radi upscale 640p na 720p, pa onda TV razvuče dodatno sliku, uglavnom sve je toliko jaggy da me tuga uhvati, ko da igram PS2 igru bez hardverskog upscalinga![]()
Nabavio sam igru za PS3 pošto sam je prethodno prešao na kompu pa rešio da uzmem original (PC i Xbox 360 su ispali metodom eliminacije), i igrao sam danas i baš sam se smorio zbog onog upscaleovanja
Grafika je okej, otprilike kao na PC-u na medium detaljima a pritom nema grafičkih bagova, ali sam igrao na 1080p televizoru, gde prvo Soni radi upscale 640p na 720p, pa onda TV razvuče dodatno sliku, uglavnom sve je toliko jaggy da me tuga uhvati, ko da igram PS2 igru bez hardverskog upscalinga![]()
Znas kako, meni je uvazeni clan foruma rekao da je onaj brown/green/yellow piss filter ustvari DOF i da doprinosi feelingu i imerzivnosti pri igranju u odnosu na PC verziju...
Postavi rezoluciju u podesavanjima na 1080p, tako ce PS3 upscalovati na 1080p, umesto 640p>720p>1080p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari