Onda napomeni da je bilo u prethodnom delu, ne množinu.Onda se nesecas dobrojer u san andreasu mozes da biras cak da mu ubacis neke *******cije tipa nitro sare tribale i jos nararno da izaberes boju
![]()
Onda napomeni da je bilo u prethodnom delu, ne množinu.
U svim delovima je nasumično farbao, u SA si imao posebnu garažu gde biraš gluposti.
Koju kameru koristite za voznju, a koju za setnju?Nije da je bitno, nego me nesto zanima...
Pise da igra takodje podrzava 1080p ali meni tv pokazuje da igra radi na 720p.Jel mogu da namestim da mi bude full hd
Ja moram da vas pitam nesto.
Sada sam dobio tek Gta 4.Nekako mi igra izgleda previse mutno.Ko da ima previse bloora i hdr (ako sam pogotio da se to tacno zove).Pitam vas jel vama ostrija slika ? I da li postoji mogucnost da je namestim da
Takodje posedujem Tv koji podrzava full hd.Pise da igra takodje podrzava 1080p ali meni tv pokazuje da igra radi na 720p.Jel mogu da namestim da mi bude full hd
Pise da igra takodje podrzava 1080p ali meni tv pokazuje da igra radi na 720p.Jel mogu da namestim da mi bude full hd
Na kakvom TV-u igraš? Ja sam na 72 cm PAL. Dok je dan sve mi je u redu, ali tokom noći sve je u žutom tonu, umesto u belomEvo i ja sam danas uzeo igru i stvarno je sve nekako zuckasto.Bas se primeti u voznji... Jel moze nekako da se podesi to?
![]()
Igram na LCD LG2000 32 (82 cm), ali nije to do tv-a to sto se sve zuti vec do igre, nesto su oni *****ali ja mislim (ili su tako hteli!?)...
E pa ako su hteli onda ALL CENSORED, ništa im nije falilo da umesto tog žutila ubace belo i završe stvar. Znači HD Tv ne rešava problem,***.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari