Šta je novo?

Gta IV

pa nije moglo u vc i gta 3 ali u sa je moglo. ali opet patriota ima u 10 boja a meni farba samo u onu u kojoj je bio i nije to nikakav specijalan auto, takav slucaj je sa svakim ;)

Onda se nesecas dobro:) jer u san andreasu mozes da biras cak da mu ubacis neke *******cije tipa nitro sare tribale i jos nararno da izaberes boju:)
Onda napomeni da je bilo u prethodnom delu, ne množinu.
U svim delovima je nasumično farbao, u SA si imao posebnu garažu gde biraš gluposti.

Koju kameru koristite za voznju, a koju za setnju? :) Nije da je bitno, nego me nesto zanima...

Poslednja izmena:
Za voznju onu malo odaljeniju, srednja valjda, a nisam ni znao da moze i za setnju da se menja :D

I ja koristim "srednju" za voznju... Moze i za setnju da se menja isto k'o i za voznju bre :)

Poslednja izmena:
Ja koristim najblizu za voznju, a vozio bih na haubi da nije napravljena retardirano (koji auto se onako naginje :)), a za shetrnju onu gde se vidi ceo :)

Danas sam uzeo igru i imam jedan problem, naime u mojoj sobi imam PAL Tv 54cm čija je pozadina ovakva (dobro, slična)
scart-buchsen.jpg

I tu ja lepo ubacim onaj plug koji sam dobio uz PS3 ( da mogu lepo da uguram onaj žuti,beli i crveni) i sve su mi igre radile fino osim (pogadjate) GTA IV, igra radi i sve je u redu samo je problem što je cela cno-bela. Da li može to nekako da se reši?

Na brzaka neka resenja koja sam nasao: Probaj da odstikliras 720p, pogledaj da li su ti kablovi lepo legli, probaj u drugi scart da stavis...

pa zar uopste i mozes da cackas hd rezolucije ako ides preko skarta. ja sam prvih par dana isao tako (doduse bez skarta, direktno cinceve u tv) dok nisam kupio hdmi i kolko se secam bilo mi je locked na 576i?!

Elem imam takodje i TV koji ima 72cm i na kojem samo ubacim ta 3 kabla i na njemu je GTA fino radio (sve u boji) samo me zeza ovaj stariji...Da ne postoji možda sličan neki problem da GTA ne radi kada se koristi SCART? Ne znam,...

Ja moram da vas pitam nesto.
Sada sam dobio tek Gta 4.Nekako mi igra izgleda previse mutno.Ko da ima previse bloora i hdr (ako sam pogotio da se to tacno zove).Pitam vas jel vama ostrija slika ? I da li postoji mogucnost da je namestim da
Takodje posedujem Tv koji podrzava full hd.Pise da igra takodje podrzava 1080p ali meni tv pokazuje da igra radi na 720p.Jel mogu da namestim da mi bude full hd

Ja moram da vas pitam nesto.
Sada sam dobio tek Gta 4.Nekako mi igra izgleda previse mutno.Ko da ima previse bloora i hdr (ako sam pogotio da se to tacno zove).Pitam vas jel vama ostrija slika ? I da li postoji mogucnost da je namestim da
Takodje posedujem Tv koji podrzava full hd.Pise da igra takodje podrzava 1080p ali meni tv pokazuje da igra radi na 720p.Jel mogu da namestim da mi bude full hd

Igra je takva sa puno blura i dofa, jer bi inache izgledala krsh.

Zero normalno da znam za tu opciju ali jednostavno kada samu igru pokrene pise da je na 720p
Problem je u tome sto je ekran vece dimenzije i sve je nekako skockasto.

Definitivno nešto neće da radi‚najbolje na ovom mom 54cm TV-u ali nema veze. E sad samo da vas pitam:
Da li je i vama svetlost koja dolazi sa lampi žuta? jako mi smeta. Ispade da je sve u nekoj žutoj nijansi noću.

Evo i ja sam danas uzeo igru i stvarno je sve nekako zuckasto. :( Bas se primeti u voznji... Jel moze nekako da se podesi to?:)

Ja vec duze vreme igram GTA IV na nekom starom TV-u,posto uglavnom sam kod devojke, i ponekad je nemoguce igrati je slika stalno skakuce...Dok kod kuce na mom HD ready-u ide bez problema!
To je nesto do igrice...

P.S. Ne mogu da verujem,danas sam na parkingu ukrao auto koji je imao nakacenu bombu...cim sam ga upalio ode sve u tri lepe...:d
To sam prvi put doziveo!,)

Igram na LCD LG2000 32 (82 cm), ali nije to do tv-a to sto se sve zuti vec do igre, nesto su oni *****ali ja mislim (ili su tako hteli!?)...

Igram na LCD LG2000 32 (82 cm), ali nije to do tv-a to sto se sve zuti vec do igre, nesto su oni *****ali ja mislim (ili su tako hteli!?)...

E pa ako su hteli onda ALL CENSORED, ništa im nije falilo da umesto tog žutila ubace belo i završe stvar. Znači HD Tv ne rešava problem,***.

Ja stvarno ne znam o cemu prichate uopste :D

Pa, igra se trudi da bude fotorealistična. To znači bloored gray-a-thon. Nije ništa bolje na PC-ju, jedino PS3 verzija ima neko dodatno smooth-ovanje i bloor-ovanje.

E pa ako su hteli onda ALL CENSORED, ništa im nije falilo da umesto tog žutila ubace belo i završe stvar. Znači HD Tv ne rešava problem,***.

ne znam sta da vam kazem. meni je u pocetku igra bila toliko mracna da sam cak i preko dana u tunelu ili ispod mosta morao da palim farove od kola... naravno dok bosanac nije provalio u opcijama brightness :D na mom full hd tv-u radi bez primedbe za sad...

Bilo :)

veceras sam ga posle duze vremena neigranja upalio najjaca igra:cigar:

a ovo je najjace auto Sultan RS

Nazad
Vrh Dno