Šta je novo?

Gta IV

ljudi mali bump na temu, jer ima negde u Srbiji jos uvek da se nabavi limited edition, ja resio da pazarim

I ja bih jako voleo da dodjem do jednog takvog primerka, mada nesto sumnjam da ce nas skoro ogrejati sunce. Ako nesto saznas, posto ja jesam gledao i po nekim stranim sajtovima - uglavnom bez uspeha ili prakticne mogucnosti za realizaciju - dojavi. Isto vazi i za mene... srecno!

Moguce da Lost and Damned stize na PS3

And they were certainly showing some PS3 love - Grand Theft Auto: The Lost and the Damned was available to play in a special 18 area, we didn't manage to get our hands on it due to the MASSIVE queue - but those inside looked pretty ***** excited.

EDIT: Ustvari svi DLC-ovi, ono u pozadini je logo "episodes from Liberty City"

06.jpg

Poslednja izmena:
ja sam nasao na ebay-u ali ne isporucuju za svazilend (srbiju) :(

Ako vas jos uvek ovo zanima, ja sam video u jednoj radnji u Subotici, radnja se nalazi u sklopu rodic marketa, zaboravio sam sad kako se tacno zove... :) Mogu videti za broj telefona ako nekog interesuje. :wave:

Naravno, zar nisi video na kraju klipa ?

Zna li ko kako mogu da se ubace stari sejvovi na sveže instaliranu igricu.

Gazio sam windows, ali sam pre toga kopirao sadržaj iz App Data>Rockstar Games>Savegame

Kada kopirane podatke prebacim gde im je mesto, pri starovanju igre ispiše "Load Failed - Check your hard drive", ima li spasa mojim sejvovima ili moram ponovo da igram ispočetka?

:laugh:

Izasla je narodna verzija Grand Theft Auto Episodes From Liberty City Region, 2 DLC-a, exluzivna za Xbox360.
Taman da se prisetim opet izivljavanja na organima reda. :d

Sad mi nije jasno dal se moze popiti ban ili ne sa 1.6 kad se koristi onaj boot disk ?
Citam po netu malo, neki kazu ne, neki ne znaju, a niko ne kaze da se na 1.6 gubi stealth.

Poslednja izmena:
Izasla je narodna verzija Grand Theft Auto Episodes From Liberty City Region, 2 DLC-a, exluzivna za Xbox360.
Taman da se prisetim opet izivljavanja na organima reda. :d

Sad mi nije jasno dal se moze popiti ban ili ne sa 1.6 kad se koristi onaj boot disk ?
Citam po netu malo, neki kazu ne, neki ne znaju, a niko ne kaze da se na 1.6 gubi stealth.

Ja bi sacekao da se pojavi verifikovani .ini u abgx pa tek onda igrao, ako je image dobro ripovan nema veze da li koristis activate.iso.

Poslednja izmena:
Pa ne moze Wave 4 igra na 1.6 FW bez boot diska. Tako svugde pise po netu.
Pa nisam ja jos na LIVE-u, a i uvek provucem igru kroz abgx da vidim sta kaze. :)
Bas me zanima kako su uradjena ova 2 DLC-a, jer je GTA 4 bio mnogo dobar.

Pa ne moze Wave 4 igra na 1.6 FW bez boot diska. Tako svugde pise po netu.
Pa nisam ja jos na LIVE-u, a i uvek provucem igru kroz abgx da vidim sta kaze. :)
Bas me zanima kako su uradjena ova 2 DLC-a, jer je GTA 4 bio mnogo dobar.

Znam da mora tako dok se ne pojavi novi fw ali ako je rip dobar onda nema veze sto pokreces preko boot diska.

/\ bilo bi dobro da urade dlc za ps3

Nemam pojma, kako oce. Ja bi radje da sto vise rade na GTA V.
Sad mogu da odigram oba DLC free of charge na Xboxu. :d

Jeaaaaaaa,iazsao ovaj shit - GTA Episodes From Liberty City.
Bice mekano :guitar:

Valjkda ce uspeti ovo sa ovim activation.iso .......

Poslednja izmena:
Sad cu da isprobam ovo, bas da vidim kako se drzi danas grafika iz GTA IV.

A new update released for GTA IV PC adds achievements for The Lost and Damned! At present, The Lost and Damned is only available on Xbox 360, after Microsoft reportedly paid R* $50m for two exclusive episodes. However, the terms of the deal were unclear, and nobody knew if it was a timed exclusive or a permanent exclusive.
http://media.gtanet.com/images/6633-gta-iv-pc-tlad.jpg

Cek cek, odakle im padobran, neka modovana PC verzija? Ja jos uvek nisam nasao gde je Skate park :)

Edit: Predobro je :D :D

Poslednja izmena:
Jel nije patka opet?

Vrh Dno