Šta je novo?

Gta IV

Ja sam maznuo sve sto mi je onaj celavi nabildovani rekao i dalje kad odem tamo garaza se neotvara da ga je:wall:em al nema veze sad cu krenuti i gta4 da rkam izpocetka pa sve na tenane i do..ca hvala na iformacijama sad bar znam za cega sluzi:D

Nema veze to sa pricom, i ja sam to tek poceo da odradjujem kad sam zavrsio pricu... Napravio neko s*anje, uleteo u neki auto kad ono poruka "this is the car Stevie is looking for" :D i tako je pocelo nase partnerstvo ;)

Na sta li je M$ puko 50 miliona, ajde da bude besplatan DLC, nego ce naplacivati 15, 20 $ minimum, nadam se da tu glupost radi neki rezervni tim a da ostali rade na novom, konkretnom nastavku...

Pukli su za to da bi osigurali izlazak igre u isto vreme sa PS3, i da bi obe verzije bile iste, DLC je samo zvaka za seljaka, da mogu da kazu "e mi imamo neshto vishe od PS3".

Poslednja izmena:
Pukli su za to da bi osigurali izlazak igre u isto vreme sa PS3, i da bi obe verzije bile iste, DLC je samo zvaka za seljaka, da mogu da kazu "e mi imamo neshto vishe od PS3".

Nadam se da si ozbiljan :d

ja imam na soniju save sa svim garazamu punih kola (al samo tih specijalnih, "modovanih" verzija) + infernus

Koji su to automobili i na koje garaze mislis, mislis na parkinge ispred zgrada? :) Ili ima nesto sto ne znam... :)

heh , podseca me na onu scenu iz snatcha kada "bulletproof" Tony pokusava desert eaglom da ubije Borisa "Bullet dodgera" ... :D

heh , podseca me na onu scenu iz snatcha kada "bulletproof" Tony pokusava desert eaglom da ubije Borisa "Bullet dodgera" ... :D

LOL! Klip kao klip je 'nako, ali uz ovaj komentar sam crk'o od smeha gledajući ga.

Izašao je review GTA IV za pc na eurogamer.net

A sta to znaci ljudima iz ovog podforuma? :)

U prevodu: misliš da ljudi s ovog foruma nemaju PC, ili ne umeju da čitaju recenzije,
ili ih ne zanima koje su razlike/prednosti/mane koverzije na PC ?

Pa interesuje mene al cu opet u svakom slucaju odirati igru na box-u gde sam i zapoceo,prosto mi mrsko da igram igre na pc-u.Cisto da vidimo sta dobijamo a sta gubimo.

Na parkingu u prvom safehouse-u sam ostavio 2 auta i posle load game jedan je ''ispario'' ?? jel to mesto samo za 1 il 2 auta i kakva je situacija kod drugog safehouse-a kad mi ovaj u prvom delu grada zapale?

Ne mogu bas da se setim ali mislim da prvi safehouse ima samo jedno parking mesto. Pogledaj dokle ti doseze taj zuti prostor/linije, jer samo u okviru toga mozes sacuvati automobile. Inace, nekima se desavalo da tako nestanu iz cista mira, da li je bug, ili su uradili mozda da ti je kao neko obio auto, ne znam :) ali znam da se veoma retko desava i mislim da je resenje da ponovo ucitas isti save game..

Poslednja izmena:
radi mi igra kako sam i mislio jednostavno je bogovska igra...GTA IV...;)

Jel moguce ofarbati kola u zeljenu boju? kad god odem u pay n spray farba mi auto u jednu boju ili vrti naizmenicno 2 boje i to me jako zivcira, postoji li fazon da menja redom sve boje ili da odma izaberem zeljenu kao u prethodnim delovima ?

Ne, to nije bilo ni u predhodnim delovima koliko se secam, uvek je nasumicno farbao... A to sto je nekad uvek ista boja to su neki specijalni automobili koji samo u toj boji mogu da budu..

Ne, to nije bilo ni u predhodnim delovima koliko se secam, uvek je nasumicno farbao... A to sto je nekad uvek ista boja to su neki specijalni automobili koji samo u toj boji mogu da budu..

Onda se nesecas dobro:) jer u san andreasu mozes da biras cak da mu ubacis neke *******cije tipa nitro sare tribale i jos nararno da izaberes boju:)

Nazad
Vrh Dno