Šta je novo?

Gta IV

Kako je katastrofalno sto nisu ubacili tenk u gta4:( inace je igra vrh za sve platforme:)

Jes mozda na Soniju ;). Joj sto je lepo kada Soni konzola krene da graficki kaska za PC-jem, tek ce ubuduce da krene pravo podhebavanje...
Kaze covek koji nema PS3 :smash:
Vidim kako kaska, jedan obican "demo" izgleda generacijama bolje od bilo cega slicnog sto se danas moze videti na PC-u, a ti pogodi koji je to "demo"...

Pomiri se sa tim, nema laga sa misem i ostalih maltretiranja, valjda ces jednoga dana shvatiti kako je to dobar osecaj..

***, koja si baba samo treba da isključiš vsync i laga nema, još ako imaš DeathAddera, milina šta da ti kažem :)

Poslednja izmena:
***, koja si baba samo treba da isključiš vsync i laga nema, još ako imaš DeathAderra, milina šta da ti kažem :)

Aha, a onda kad dodjem do 5-og nivoa moram da vratim Vsync da ne bi ispadao na desktop, pa posle 7-og da ponovo ugasim? :d A DeathAderr, sta je to, neki mis od 11.000 dinara? :D

Aha, a onda kad dodjem do 5-og nivoa moram da vratim Vsync da ne bi ispadao na desktop, pa posle 7-og da ponovo ugasim?

Pa imaš 4.999,00 razloga da to uradiš :D
Nego zanimljiva situacija je u games-u DS za PS3 je 4.999, za PC 2.999, BIA: HH je 5.999 / 2.499; PES 2009 5.999/3.299; Fallout 3 5.499/2999 baš vas deru :zgran:ru

Poslednja izmena:
Kaze covek koji nema PS3 :smash:
Vidim kako kaska, jedan obican "demo" izgleda generacijama bolje od bilo cega slicnog sto se danas moze videti na PC-u, a ti pogodi koji je to "demo"...
evo mogu ja da mu pomognem.taj "demo" je Gran Turismo 5 p.jesam li pogodio lol;);)

Pffff, dok iziđe GT5 i ja ću imati ps3 + g25 ;)

ljudi imali ovde zaludjenika koji se zezaju sa motorima u gta4(rade trikove).ako ih ima neka mi ostave ip.

Pa imaš 4.999,00 razloga da to uradiš :D
Nego zanimljiva situacija je u games-u DS za PS3 je 4.999, za PC 2.999, BIA: HH je 5.999 / 2.499; PES 2009 5.999/3.299; Fallout 3 5.499/2999 baš vas deru :zgran:ru

To je samo pokazatelj da je na PS3 sve izuzetno kvalitetno ;). Zamisli samo da je Ubi izdao Far Cry 2 kao PS3 ekluzivu, koji bi to bio groundbreaking naslov. Lozac bi ga istetovirao na desnom bicepsu, odmah ispod LFS i LBP :d.

Poslednja izmena:
Piraterija je kriva za to, zamisli da igre za PC kostaju onoliko koliko i za konzole, pa PC gaming bi uginuo odavno (mozda i ne bi, EA bi ga i dalje sponzorisala), a ovako postoji mogucnost da neki fan kaze: "E, ova igra nije losa, kupicu original, nije skupa..." i zbog toga je PC gaming na granici prezivljavanja, verovao ili ne njega odrzavaju konzole i konzolni naslovi, sve je manje PC-only igara i to je cinjenica...

Pa naravno, to rade u nadi da ce neeeeeeko mooooozda kupiti original, to je jedan razlog, za glitch-fest verzije igara i ne sme biti veca cena. Juce igram PES 2009 kod ortaka, prvi napad, Messi lomi (menja pravce) brze nego u PES 4 :D Nisam ni video sta se desilo, kao da je neko stisnuo Fast-forward. Kod njega penali u slow motion-u, a kod mene golman leti kao Nathan Petrelli iz Heroja :D

Šta sad, "zanimljiva situacija", otkrili ste da su PS3 i XB360 igre u zvaničnoj maloprodaji skuplje od PC igara? Vau...

Piraterija je kriva za to, zamisli da igre za PC kostaju onoliko koliko i za konzole, pa PC gaming bi uginuo odavno (mozda i ne bi, EA bi ga i dalje sponzorisala), a ovako postoji mogucnost da neki fan kaze: "E, ova igra nije losa, kupicu original, nije skupa..." i zbog toga je PC gaming na granici prezivljavanja, verovao ili ne njega odrzavaju konzole i konzolni naslovi, sve je manje PC-only igara i to je cinjenica...
Nema veze piraterija sa cenom igara za PC.Igre za konzole su skuplje zato sto deo kolaca ide Sony-Microsoft-Nintendo.

Gledam na Amazon-u, i tamo je mnogo manja razlika, kao kad bi ovde igra za PC kostala 3 a za konzole skoro 4 hiljade. I umesto da kukate sto su kod nas igre za kozole preskupe (kao i same kozole) vi odma po PC-ju.

Ovde kod nas ce jos malo da naplacuju gledanje igrica kroz izlog:)

Eh vidi mene - ja pomislio da ću ovde pročitati nešto vezano za GTA IV

Nikada neces nauciti naivni decace :)

Inace, ko prica da mu mish laguje i da igra FPS na dzojpedu udobnije nego sa mishem :) taj je fanboy :)

Konacno sam pribavio FBI auto (Dodge Charger) sa rotaljkama :D Koje lozenje :)

Ako zna neko kako da dodjem do onog sto najvise lici na BMW 5 seriju (ne najnoviju, model pre). Jednom sam naleteo na njega, takodje neka specijalna verzija, sav je u crnom sa crnim felnama, i nije moglo da se udje u njega, ako zna neko gde bi mogao da ga nadjem, a slobodno ako znate za jos nesto egzoticno...

Ja sam na BMW 5 vec naleteo vishe puta, i na crnog spushtenog sa felnama i custom haubom, a imam nekoliko sati igranja :)

Ma naleteo sam i ja, nego ovaj je bio neki special edition, izdvaja se od ostalih, kazem ti, nije mi dao da ga obijem.. :)

Poslednja izmena:
Jer zna neko zacega sluzi ona opcija garage u gornjem delu grada vidim da je neka garaza ali nemogu nikak u nju da udjem:(

Tu ostavljas automobile koje krades za onog Steve-ia, on ti posalje poruku u kom delu grada se auto nalazi i njegovu sliku, a ti ga ukrades i odvezes u njegovu garazu a on ti da kintu..

Tu ostavljas automobile koje krades za onog Steve-ia, on ti posalje poruku u kom delu grada se auto nalazi i njegovu sliku, a ti ga ukrades i odvezes u njegovu garazu a on ti da kintu..

Ja sam igricu presao i dalje stoji ta ikonica pa kad odem nema nista neotvara se neverujem da si me razumeo:)
Ali ok pozabavicu se tome kad budem imao vremena sad rokam LBP:banana:

Kada ukrades sva kola koja stevie trazi, onda dobijas mogucnost da bilo koji auto prodas ako ga parkiras u tu garazu.

Kada ukrades sva kola koja stevie trazi, onda dobijas mogucnost da bilo koji auto prodas ako ga parkiras u tu garazu.

Ja sam maznuo sve sto mi je onaj celavi nabildovani rekao i dalje kad odem tamo garaza se neotvara da ga je:wall:em al nema veze sad cu krenuti i gta4 da rkam izpocetka pa sve na tenane i do..ca hvala na iformacijama sad bar znam za cega sluzi:D

Vrh Dno