Šta je novo?

Gta IV

Zavrsio GTA 4. Game progress 63%, Vreme 28:49.
Ova igra je LUDACKI teska. Koristio sam Health cheat i opet jedva. Znam da nisam ja neki majstor ali preterase. Misije pred kraj su dugacke, a posebno zadnja i kad poginem recimo pred kraj misije mora sve ponovo :(
Najteze misije 2 x jurnjave motorima i poslednja, tu nista ne pomaze :) ...
Igra je odlicna ali previse skriptovano i ne mogucnost snimanja pozicije su lose strane ...
Sve u svemu zadovoljan sam ali mislim da mi je ovo zadnji GTA sem ako sledeci ne bude bas revolucija (pored svega odlicnog ovaj deo ipak nije, mada kazem odlicna prica).

Treba popraviti pucanje i upravljanje likom i dodati mogucnost snimanja pozicije a ne svaki put ponovo.

Odoh da gledam Mancester ... Pozdrav svima vidimo se Liberty City online :).

Poslednja izmena:
ako oces slikacu ti 0 puta ukucane sifre sve predjeno i ako oces da vidis sad opet kad sam poceo da prelazim 38% 0 ukucanih sifara i 0 puta ubijen.

Zavrsio GTA 4. Game progress 63%, Vreme 28:49.
Ova igra je LUDACKI teska. Koristio sam Health cheat i opet jedva. Znam da nisam ja neki majstor ali preterase. Misije pred kraj su dugacke, a posebno zadnja i kad poginem recimo pred kraj misije mora sve ponovo :(
Najteze misije 2 x jurnjave motorima i poslednja, tu nista ne pomaze :) ...
Igra je odlicna ali previse skriptovano i ne mogucnost snimanja pozicije su lose strane ...
Sve u svemu zadovoljan sam ali mislim da mi je ovo zadnji GTA sem ako sledeci ne bude bas revolucija (pored svega odlicnog ovaj deo ipak nije, mada kazem odlicna prica).

Treba popraviti pucanje i upravljanje likom i dodati mogucnost snimanja pozicije a ne svaki put ponovo.

Odoh da gledam Mancester ... Pozdrav svima vidimo se Liberty City online :).

Whaaaat??? Ovo je definitivno najlakshi GTA. Ne u smisli da je mnogo lak nego jednostavno nema misija koju ces da ponavljash po 30 puta i polomish ekran od frustracije. Od recimo 200 misija, samo sam mozda 5 morao opet da ponovim. Samo je bitno da pre svake misije imas punu energiju i pancir. Bez pancira se oprosti.

i ja sam mišljenja da je IV malo lakša od prethodnika. Ona misija sa rc helijem u gta vc gde treba srušiti onu zgradu... e tu sam hteo da pojedem sve tehničke uređaje u kući:wall:. Da ne pričam koliko je tv bio ulipan...:mad:

Pa ta misija mi je bila baš laka, prešao sam je iz prve. Ima nešto slično i u San Andreasu u jednoj od misija Zero vs Berkli, takođe vrlo lako i zabavno ;)
lako na joypadu ali na tastaturi je muka živa bila, moraš da glumiš oktopoda

Poslednja izmena:
Sutra Neobee igraonica kod nas u Vrscu dobija GTAIV za PS3. Moracu da uplatim par sati i da odigram, MORAM!!!111

Ako ubijesh Playboy X, dobijash njegovu gajbu. Ako ubijesh Dwayne-a, dobijesh samo kesh i playboy se razochara u tebe i vishe nece da saradjuje. Ispade bolje playboy ali nije nista preterano bitno kod ova 2 lika. Ja sam ubio dwaynea jer je getto a playboy ima kesha : )))

Poslednja izmena od urednika:
Ma razochara se jer shvata da si mu ubio "mentora" i da si ustvari klasichan hladnokrvni ubica. Da sam mogao i njega bi rokno : )))

Poslednja izmena od urednika:
Posto ja moram da cekam na PC verziju, moram da pitam vas konzolase sada :D
Jel i dalje ima da se kupuju kuce ili osvajaju sta god ili se u igri ima samo jedna kuca ?
Kola i dalje mogu da se drze u garazi ?
Nikako da nadjem na netu ovo a zanima me..
I jel moze da se kupuju krpice za Nika ko i u SA ?

-Kuce se vremenom dobijaju kako napredujes kroz misije.
-Nema garaze vec parking mesto. Doduse ima nekoliko garaza u gradu koje se otvaraju ali one ne pripadaju tebi tako da cak i ako ubacis svoje vozilo u njih nece se sacuvati. Dakle samo parking mesta ispred safe house-a cuvaju vozila.
-mogu, ali nemaju toliko utiaja kao u sa.

Niko (Michael Hollick) zaradio samo 100.000 dolara za 15 meseci..
Ispovedio se Times-u kako se oseca uskracen, s obzirom koliko je igra zaradila, ali ne krivi Rockstar, krivi udruzenje koje zaposljava ljude za ovakve poslove...

Bolje im je da iskeshiraju vise, ne treba se zaje*avati sa Nikom! :mad: :p

http://videogames.yahoo.com/feature/gta-iv-star-only-made-100-000/1215423

Poslednja izmena:
Kako vam ide voznja helikoptera, hteo sam da maznem jedan od onih turistickih na srednjem ostrvu i da ga stavim na parking :) ali nije bas jednostavno.. Ne znam kako da ga skroz zaustavim da ne ide pravo, vec da samo lebdi u mestu?

nego necu da ga snimam na parking zbog cheat-a, bojim se da mi se ne poremeti save game kao sto je ranije bio slucaj u GTA kad snimis poziciju sa cheat-om...
To iz iskustva, ili čisto što si čitao po forumima?
Meni se to nikada ništa nije poremetilo..

Nazad
Vrh Dno