Zavrsio GTA 4. Game progress 63%, Vreme 28:49.
Ova igra je LUDACKI teska. Koristio sam Health cheat i opet jedva. Znam da nisam ja neki majstor ali preterase. Misije pred kraj su dugacke, a posebno zadnja i kad poginem recimo pred kraj misije mora sve ponovo![]()
Najteze misije 2 x jurnjave motorima i poslednja, tu nista ne pomaze...
Igra je odlicna ali previse skriptovano i ne mogucnost snimanja pozicije su lose strane ...
Sve u svemu zadovoljan sam ali mislim da mi je ovo zadnji GTA sem ako sledeci ne bude bas revolucija (pored svega odlicnog ovaj deo ipak nije, mada kazem odlicna prica).
Treba popraviti pucanje i upravljanje likom i dodati mogucnost snimanja pozicije a ne svaki put ponovo.
Odoh da gledam Mancester ... Pozdrav svima vidimo se Liberty City online.
Ona misija sa rc helijem u gta vc gde treba srušiti onu zgradu...
lako na joypadu ali na tastaturi je muka živa bila, moraš da glumiš oktopodaPa ta misija mi je bila baš laka, prešao sam je iz prve. Ima nešto slično i u San Andreasu u jednoj od misija Zero vs Berkli, takođe vrlo lako i zabavno![]()
E jes ovo je ziva istina koliko sam samo zivaca izgubio na ovoj misiji jos mi je ostala u sjecanjeOna misija sa rc helijem u gta vc gde treba srušiti onu zgradu...
meni ide odlicno... ma mani taj da vozis, probaj ovako nesto... :d
http://www.youtube.com/watch?v=5LQY...cks/4821-gta4-cheat-vid-spawn-helicopter.html
meni ide odlicno... ma mani taj da vozis, probaj ovako nesto... :d
http://www.youtube.com/watch?v=5LQY...cks/4821-gta4-cheat-vid-spawn-helicopter.html
To iz iskustva, ili čisto što si čitao po forumima?nego necu da ga snimam na parking zbog cheat-a, bojim se da mi se ne poremeti save game kao sto je ranije bio slucaj u GTA kad snimis poziciju sa cheat-om...
To iz iskustva, ili čisto što si čitao po forumima?
Meni se to nikada ništa nije poremetilo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari