Šta je novo?

Gta IV

Jel moze iz srbije da se narucuje sa play.com i kako, posto za cardholdera nema ponudjene nase zemlje?

Mislim da moze ali ces trebati da placas postarinu... Probaj e-bay.co.uk/.de/.fr, sigurno neko salje za srbiju...

Jel moze iz srbije da se narucuje sa play.com i kako, posto za cardholdera nema ponudjene nase zemlje?
Stvarno ne znam, ali ga je neko već preporučio ovde na forumu pa sam mislio da šalju...uglavnom, za ove što žive u EU je jedan od najpovoljnijih shopova online za kupovinu igara.

Poslednja izmena:
Uh, ja se nadao da neko ima iskustva iz prve ruke.

Odakle si narucio? Ja imam 360 verziju al zelim da nabavim i ps3 pa zato pitam :)

6000 dinara za igricu!!1 i vama to nije puno!! pa neko radi mesec dana za te pare!
o boze..

Cena je bar približna ceni u svetu, setite se samo pre 3-4 godine smo
toliko plaćali za budget bin primerke koji su na zapadu koštali $9.99

6000 dinara za igricu!!1 i vama to nije puno!! pa neko radi mesec dana za te pare!
o boze..

Iskreno ja ne kupujem igre svake nedelje, pa cak ni meseca, a GTA 4 mislim da ce me drzati barem 2-3 meseca... Uostalom oni koji imaju platu 6k din, nemaju ni za ps3, a kamoli za igre... Zalosno je, ali ***, nisam ja kriv za to, znamo svi ko je......

Ivane jesi već naručivao sa ovih azijata™? Vidim da su dosta povoljni. Ja bih nešto naručio pa ako imaš u planu nešto skorije da se ubacim pa da podelimo troškove poštarine:)?

Jesam, sve je stizalo najnormalnije, jedino sto tu mozes da kupis azijske ili americke verzije igara. Postarina je skoro dzabe, ne moras ni da mislis o tome, idi na sajt, pa pogledaj. Samo obavezno izaberi neki standardan nacin isporuke, nikako one ekspresne servise i sl. I obavezno izaberi US verziju igre, da ti ne stigne nesto na japanskom i li ko zna kom jeziku :).

Poslednja izmena:
Sto ne probate shopto.net........Isporucuju u Srbiju + ima dosta PS3 naslova za 30eura, 40 eura........pre par meseci je neko na ovom forumu rekao da je narucivao i da je stizalo korektno
Ne dajte da vas nasi prodavci deru za igre koje naplacuju 75-80 eura:mad:
Evo koga mrzi da pretrazuje nekoliko cena

Dark Sector 45 eura
Rainbow6: Vegas 2 45 eura
DMC 4 36 eura
Uncharted 40 eura
Timeshift 27 eura
Darkness 27 eura

Nervira me kako je odradjeno pucanje na ps3 kontroleru. Moras bas do kraja da pritisnes R2, sto nije bas zgodno. I kod gasa bas mora do kraja da se pritisne. Znam da postoji i old-school kontrolna sema, ali ovo je mnogo bolje za voznju.

Samo da su podesili da kod pucanja reaguje cim pipnes R1...

Jesi li tako razmisljao i kada si dao za gpu 150e?

Pa ta graficka od 150e ce mu odraditi posao za milion igara.

Dakle, poredjenje je totalno van smisla...

Nervira me kako je odradjeno pucanje na ps3 kontroleru. Moras bas do kraja da pritisnes R2, sto nije bas zgodno.
Samo da su podesili da kod pucanja reaguje cim pipnes R1...

Toliko o kvalitetnom igranju, moras da drzis, makar i par desetinki, da bi poceo da puca, pa na sta to lici, na pucachinu sigurno ne...

I da ne bude da flame-ujem bezveze, ortak prodaje komp i kupice PS3, i verovatno GTA 4, pa cu i sam moci da vidim kakva je to igra.
Po trejlerima/video review-ima, rekao bih da je kvalitetna, ali ovo gore sa kontrolama za pucanje, malo kvari utisak...

Poslednja izmena:
Rocsktar serveri za PS3 multiplayer su se ISTOPILI!!! multiplayer trenutno ne radi.. sva sreca, tu je single player :D ..e sad kad bi postojala takva alternativa za ove kolokvijume koji mi prestoje :S

Evo da i ja dadnem utiske posle ca 2 sata igranja:

Prvih par minuta voznje autom je bilo kao da pijan vozim. Sad sam navikao i sasvim je ok. Grafika napočetku me nija impresionirala ali kad sam malo počeo da otkrivam grad sve što mogu da kažem je: nevjerovatno. Treba da se odigra dabi se vjerovalo.

Grad, upravljanje, priča, MUZIKA, sitnice...sve je fenomenalno urađeno.

Čista 10 i najbolja igra koju sam dosad odigrao ( naravno posle BASS:a :) ).

Jesi li tako razmisljao i kada si dao za gpu 150e?
ajde da si platio neki software 6000 pa da razumem, radi ti posao. ali dati 6000 za jednu igricu koju ces igrati mesec, dva ajde i da je 6 meseci i onda "baciti".
mada svako ima pravo da trosi svoje pare na sta hoce, ako su tvoje pare (ne vidim koliko imas godina).

Toliko o kvalitetnom igranju, moras da drzis, makar i par desetinki, da bi poceo da puca, pa na sta to lici, na pucachinu sigurno ne...

I da ne bude da flame-ujem bezveze, ortak prodaje komp i kupice PS3, i verovatno GTA 4, pa cu i sam moci da vidim kakva je to igra.
Po trejlerima/video review-ima, rekao bih da je kvalitetna, ali ovo gore sa kontrolama za pucanje, malo kvari utisak...

Nisam znao da igras toooliko igara, za nisam uspeo za 25+ god igranja da nabijem taj milion a svaka cast ti si moj idol :lupko:

A sto se tice pucanja ja koliko znam treba podici oruzije da se nanisani ili bar uperi u protivnika doduse ti koliko i neki drugi vidim da bi da pucaju iz rikoseta od zemlje :wall: a to sto neko ne moze da nauci kontrole to ne znaci da to u igri lose odradjeno vec da je ogranicavajuci faktor ljudsko umece. Gameplay GTAIV je verovatno najbolji moguci do sada.A ti sad lepo se ugledaj na ortaka.... :d

ajde da si platio neki software 6000 pa da razumem, radi ti posao. ali dati 6000 za jednu igricu koju ces igrati mesec, dva ajde i da je 6 meseci i onda "baciti".
mada svako ima pravo da trosi svoje pare na sta hoce, ako su tvoje pare (ne vidim koliko imas godina).

Pa filozofija PC igraca se uveliko razlikuje od danasnje filozofije igraca konzola( ne samo PS3 vec ima dosta ljudi koje znam da uzimaju i originale za 360).Kao prvo ta igra se moze nabaviti za 50 eura i manje a da ne pricam za koji mesec kada hrpa ljudi bude davala u pola cene.Kao drugo ovde se ljudi masovno menjaju pa ce je dobiti dzaba pa opet zameniti za nesto drugo.Dakle niko je nece BACITI.A ovako kvalitetne igre vrede para jer ti skines 10 igara i ni jedna ili jedna valja.Ipak treba podrzati kada ljudi utrose par godina za jako jako kvalitetnu igru.Piraterija je na ovim prostorima pomutila mozak vecini pa se zgrazavaju kad nesto treba platiti.Bar ja cu uvek podrzati i uzeti original za sve sta smatram da valja (gledacu da prodjem jeftinije ako mogu al cu opet uzeti original) tako da za MGS, FF , GT, KZ na PS3 ce se uvek naci para. ,)

A graficka ce da traje vecno??? Bre da bi normalno igrao bilo koji novi naslov koji se pojavi na PC-u potrebno je da graficku menjas bar jednom u 4 - 5 meseci...
I ko kaze da ce se igra "baciti", uvek moze da se proda ili zameni za neku drugu...
A i na kraju krajeva ovo je masterpiece za koji vredi dati toliku kintu...

Pucanje je odranjeno bruka! istina da treba vreme da se naviknes na kontrole, al kad se naviknes radi ko najbolji TPS-ovi na trzhishtu..

Zdravko, to je kap u moru sto se ove igre tice, pomenuo sam cisto reda radi, tako da nema potrebe da lovis takve stvari i da im se radujes. Vidim da bas nisi u fazonu da igras ista na konzolama, sto je skroz ok, pa mi nije jasno zasto pratis i konzolaske teme i uglavnom podbadas nekim negativnim komentarima (ne provociram, ozbiljno pitam). Imas dosta toga na PC-u, igraj, uzivaj, nema potrebe da bas u svakoj temi o nekoj igri za konzole izazivas nekakva prepucavanja koja krenu bezazleno, a odu ko zna gde i niko vise ne prica o igri nego o nekakvim glupostima.

A graficka ce da traje vecno??? Bre da bi normalno igrao bilo koji novi naslov koji se pojavi na PC-u potrebno je da graficku menjas bar jednom u 4 - 5 meseci...
I ko kaze da ce se igra "baciti", uvek moze da se proda ili zameni za neku drugu...
A i na kraju krajeva ovo je masterpiece za koji vredi dati toliku kintu...

Ma ovo za grafiku apsolutno nije tacno...
Ponavljas floskule, tacno se vidi da si ih napamet naucio :wall:.

Polako bre sa masterpiecom, ajde malo odigraj do kraja pa onda sudi, a ne ovako...

Zdravko, to je kap u moru sto se ove igre tice, pomenuo sam cisto reda radi, tako da nema potrebe da lovis takve stvari i da im se radujes. Vidim da bas nisi u fazonu da igras ista na konzolama, sto je skroz ok, pa mi nije jasno zasto pratis i konzolaske teme i uglavnom podbadas nekim negativnim komentarima (ne provociram, ozbiljno pitam). Imas dosta toga na PC-u, igraj, uzivaj, nema potrebe da bas u svakoj temi o nekoj igri za konzole izazivas nekakva prepucavanja koja krenu bezazleno, a odu ko zna gde i niko vise ne prica o igri nego o nekakvim glupostima.

Dobro de, sad se pravdas :d. Nece te kolege konzolaske zamrzeti.
Izneo si kritiku, koja po meni ozbiljno utice na gameplay, ali ako sad tebi naprasno nimalo ne smeta, svaka tebi cast ;) :smoke:.
Ja sam samo replicirao ono sto si ti govorio o igri, tj. o napucavanju, dakle nikakvu pc vs ps3 nisam pominjao :smoke:.

I naposletku, pratim ovaj tread zbog igre, da vidim utiske ljudi, jer verujem da ce pc igra biti veoma slicna, ako ne i 100% ista, pa da znam sta da ocekujem...

Poslednja izmena:

Nema nista gluplje i nekulturnije od analiziranja toga na sta neko drugi trosi pare, sta on hoce od zivota, sta mu je malo, a sta mnogo i sl. To cak moze i iz tvoje poslednje recenice da se zakljuci.

Ma ovo za grafiku apsolutno nije tacno...
Ponavljas floskule, tacno se vidi da si ih napamet naucio :wall:.

Polako bre sa masterpiecom, ajde malo odigraj do kraja pa onda sudi, a ne ovako...
Floskule??? Kupio moju graficku u decembru prosle godine a evo vec sada ne mogu da igram dosta igara na high, videcemo koliko ce tvoja da izdrzi (verovatno do Mafie II)...
Svaki GTA je bio fenomenalan i to ga cini masterpiece-om, novi nastavak sigurno ne moze da podbaci i takve igre ne moras da isprobas da bi saznao da li su extra ili ne, jednostavno znas da ce da budu zakon... Takvih igara je malo...

Poslednja izmena:
Vrh Dno