Šta je novo?

Gta IV

Konzolasi, evo vam jedan wallpaper za vase PC-eve...;)
GTAIV_by_ProfaneCreation.jpg

Hvala ali ih imamo i na konzolama:d

Jel neko kontaktirao neku nasu prodavnicu igrica da pita kada im dolazi GTA IV?

Poslednja izmena:
Ja sam pitao lika u GameS-u.
Kaze da ne zna, ali da racunam 15-20 dana posle day 1...

Ja nisam bas fan GTA serijala ali GTAIV je fenomenalan.Atmosfera je haos, sve glatko radi, jedine zamerke za sada (posle par sati igre) je da karakter malo sepa (mozda mu je noga kraca ili trenutno ne nosi Magnum pa sepa kao Sledge Hammer :d ),drugu zamerku bih uputio da su stvarno mogli da unajme nekoga naseg za fraze na srpskom jer jadno zvuce (kao kad prica nas predstolonaslednik :) ) sto se tice kola meni je OK za akcionu igru jer ovo ipak nije GT nego GTA.Extra je kad pokusavate da obijete kola a ona zakljucana a Niko laktom razbije prozor staklo se razleti , ljudi dizu paniku i upucuju muriju na vas.Sve u svemu sjajno za pocetak.Imao sam priliku da uzmem za PS3 za 50 eura u ponedeljak al sto bi kad me kosta 2 eura ovako :p Al igra je toliko dobra za sada da vredi uzeti original. :banana:

Poslednja izmena:
sto se tice kola meni je OK za akcionu igru jer ovo ipak nije GT nego GTA
To, to!
Nego, mene oduševio neki snimak, neam pojma, juri taxijem po putu, uleće u krivinu, vidi se da gubi kontrolu, zanosi se, bam!
Bolja je vožnja u GTA nego u NFS!! :smoke:

Ja sam prilikom bekstva Albanskoj mafiji kasno povukao rucnu i pri velikoj krivini izgubi se kontrola a kola se okrenu.Znaci nije bas bez fizike, nisam probao previse kola tako da ne znam jel ima previse razlika npr sa vecim vozilima ali ponavljam sasvim korekna voznja.Sto rece bolje od NFS u svakom slucaju ;)

Imao sam priliku da uzmem za PS3 za 50 eura u ponedeljak al sto bi kad me kosta 2 eura ovako :p Al igra je toliko dobra za sada da vredi uzeti original. :banana:

Sad u ponedeljak koji dolazi? mogo si uzeti, pa nama proslediti!! :) kolko sam upucen trazi se disk vishe od te igre. ovde u NS-u samo na jednom mestu ima preko 50 "rezervacija"... tako da show :D(ps ako i dalje stoji cena od 50e, javi :p )
(pps: ozbiljan SAM!) :)

50E je smesna cena za tu igru, "nabavio" sam 360 verziju ali vredi imati i u ps3 originalu zbog dzaba multija.

54 evra me je izashao GTA IV, sa sve poshtarinom. I to se jadni izvinjavaju jer nisu u mogucnosti da isporuche na dan izlaska, vec sa danom zakshnjenja :D

Jedino shto ne isporuchuju u Srbiju, tako da moram da chekam josh par dana da stigne iz Bosne :)

Ja posle onog videa ne mogu da verujem kako igra izgleda. Za mene je to GOTY 2008 i kraj.

xxxander, zar jos nisi shvatio da te vecina clanova ovog foruma ismeva, sa obzirom da se tvoje znanje o konzolama i igrama za njih, moze meriti sa mojim znanjem iz oblasti nanotehnologije?
Mislim, razumem ja da si ti dao 500 eura za najgore proizvedenu konzolu u istoriji, i da se argumenti za kupovinu te konzole svodi na "pa,pa,pa...pa, ima pirate!!!1!", ali te niko ovde zbog toga ne osudjuje.
Medjutim, smesno je sto ti pokusavas da opravdas kupovinu te konzole nekim suludim argumentima i da tvrdis da je ona u rangu sa Playstationom 3.

Ne smarajte vise i ne reagujte na gluposti i nece bit' problema :)

Evo, cisto da se pohvalim, nabavio sam PS3 verziju :D. Tek sam poceo da igram, ako nekog nesto interesuje - nek pita. Nisam probao xbox verziju da bi' poredio, a nema ni potrebe, posto su sigurno iste.

Kakvo je ucitavanje i da li postoji split screen opcija za igranje?

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster.

While GTA IV is pushing the PS3 and 360 to the limit, it also runs amazingly well. Sure, there are framerate hitches here and there and (particularly on 360).

IGN Review

^Od svih informacija koje se cekaju, a ticu se gejmpleja, price ova je najvaznija?...da PS3 ima malo bolji AA i da igra secka na obe konzole?

Pa covek se raspitivao oko ucitavanja! :D

Poslednja izmena:
Ovo izgleda bolesno dobro, ali nazalost prouzrokovace jos vise nasumicnog nasilja po Americi, upadanje sa puskama u skole i pucanje po djacima :( , neverovatno brutalno odradjeno! :zgran::d

Recite mi, ako povežem PS3 na 20" LG 204WT, da li će slika biti "razvučena"
u GTAIV ?

Ne smarajte vise i ne reagujte na gluposti i nece bit' problema :)

Evo, cisto da se pohvalim, nabavio sam PS3 verziju :D. Tek sam poceo da igram, ako nekog nesto interesuje - nek pita. Nisam probao xbox verziju da bi' poredio, a nema ni potrebe, posto su sigurno iste.

Gdje si nabavio ja sam narucio ali trebalo bi da mi stigne za neka 2-3 dana

mv43h0.gif

GAME OF THE YEAR :D:D:D

Nazad
Vrh Dno