Šta je novo?

Gta IV

mv43h0.gif

GAME OF THE YEAR :D:D:D

O RLY? :D :D :D
4qgegk1.gif

Heheheheh, koliko god Killzone bude bio dobar nikako nece biti igriv kao GTA jer je FPS :)
U svakom slucaju bice ovo zanimljiva godina :D

Odigrao sam jedno 6/7 misija. Igra je fenomenalna. Ako se bas zakucas autom u zid, izleteces kroz shoferku. Neka kola su zakljuchana pa kad provali da ne mozhe jednostavno da otvori vrata, laktom razbije staklo, otvori iznutra vrata, povezhe zvhice i picish dalje : ) Ponekad kada izbacujes lika iz kola, ima da te juri i da se drzhi za kvaku dok ti vozis pa ce kasnije ispasti sa kola. Kada se sudarish sa nekim, tacno vidish kako im je telo krenulo ka napred. Kada prolazis pored ljudi svaki put ces drugacije da ih odgurnesh. Ako naglo zakochish na zelenom svetlu, ima da ti opsuje neko majku. Kada se otkine bandera, em nastavi da shtrchi struja iz zemlje em ti ulubi kola tamo gde padne. Kad tad se dobiju po 2 misije u isto vreme pa se prica menja u zavisnosti koju ces prvo da odradish. Bio sam na kuglanju sa ribom : ) BTW, logo za kuglanu je 2 kugle i kegla u sredini (get it : )))...ima mini golf, rollercoaster. U strip klubu platish lapdance i onda sam menjash uglove kamere i sta da riba radi u tom trenutku. Cuo sam vishe srpskog nego engleskog...."gde ti je ponos brate, shupku...." Ukljucite obavezno subtitle jer rechi koje su napisane sivom bojom su ustavari prevod pa cete tako lakse znati kad ce da odvali nesto na nashem.

Graficki je OK. Mada nista spektakurano ne izgleda kada vozish po danu...nekako ima previshe blur-a. Najbolje izgleda u zatvorenim prostorijama sa osvetljenjem. Mada GTA nikad nisam igrao zbog grafike. Primetio sam da ima dosta plinskih boca po gradu. Tako ja zalutao kolima u neki corsokak..picim pravo i BOOM! Reko wtf...random momenat. Grad idalje ima blokade to jest nije odmah sve otvoreno ali umesto nevidljive barijere sada ima police road block. Najbolje od svega je sto ti mozes da prodjes kroz njega i da odes na drugu stranuu ali te zato juri zilion pajkana i umires veoma brzo. Imash punch,kick,block i da odgurnes lika od sebe. Jedino mi kola nekako jos nisu legla...nekako previshe tromo. Obichna kochnica mnogo sporo kochi da bi napravio neko jace skretanje a handbrake je prejak pa skoro uvek napravim 180*.

Sve u svemu mislim da su glavne chari bas u tim sitnicama i interaktivnosti sa svime i svachime. Ipak trebam jos da predjem da bi dao neki bolji utisak ali odavde mislim da samo na bolje mozhe da ide. Sve ostalo je tipicno GTA. Kupujes odecu zbog riba, imas devojku ako oces, kupujes hranu na ulici za regeneraciju i odes da spavas da bi napravio save + 6 sati.

@nbg4ever

Nema vishe te ikonice nego bukvalone legnesh na krevet i to ti je save.

@KJ

Ima sto posto, ali kao sto rekoh iako sam pokushao da predjem Brooklyn Bridge, murkani me ubrzo ubili jer je to idalje nedozvoljena zona. Za basket ne znam.

Sad izvini sto te smaram,al' kad sam radoznao...Jesi mozda video da li ima Madison Square Garden i moze li se uci u njega?

Naravno da može da se uđe, al' ti treba dosta keša da bi platio kartu za first row za nickse
:d

Malopre sam dobio poruku od Virtual shopa da je stigao GTA4, Rainbow six 2 i jos neke igre. Proverite, ja nisam u BG.

SVE RADNJE U SRBIJI DOBIJAJU GTA IV ZA PS3 U SREDU!
Special Edition stiže tek za 2 nedelje...
BTW igra je bruka!!!

Ako hoće neko iz NS da uzme igru za trojku za keš, a ne može da dočeka prekosutra... može da se javi na 064/6146-200
znam da bi ovo bio kao mali oglas, i unapred se izvinjavam, ali kontam da je povezano samo sa ovom igrom, i samo za danas i sutra, pa ako moderatori smatraju da ne pripada ovde, nek obrišu post...

ja kontam da SE dobijem iz amerike u avgustu, tamo je 80$ a za te pare ovde nemozh ni ninja gaiden kupiti :S.. a do tada ovde ,,obichan" edition :D

Dajte bre, snimajte neke gameplay filmice, koji vam je djavo! :whip: Ebote, uzeo bi PS3 ili Xbox sad, ko ce cekati (ako je uopste bude) PC verziju.. :S:

i didnt put smiley...
:D

Poslednja izmena:
Ides ulicom s ovom torbom...i mnogo si jak :)

Dobio sam danas igru. Igra, vredi svake pare. Pre pre pre brutalno. Dal' ima bugova? naravno da ih ima, i nece vam trebati ni sat vremena da ih primetite... da li smetaju? nee, sve to chini brutalnu igru.. prvi put kad sam nekoga udario i kad je pao pod uticajem fizike i rag doll efekta.. bruuutalno, znaci stvarno, ta fizika koju su uradili toliko dodaje na FUN efekat da je to nevidjeno.. oruzhija, brooka. online? haos kako je zabavan, a igrao sam samo free mode :D Svi, bez obzira shta volite, uzmite igru, zaista vredi. Rockstaru skidam kapu. nikad nisam igrao ni jedan njihov losh naslov.. od lost vikings-a, preko gta, warriorsa, bully-a.. svaka im dala!

pa koristi Euphoria engine, al efekat rag dolla je jako slichan, da svaki deo tela ima svoju "tezhinu" :D

Pa uvek može da se kupi polovan GT5P za 15-20e, nov na play.com već sad košta 25e i to sa plaćenom poštarinom, a GTA4 će da košta 55-70e:D

Jel moze iz srbije da se narucuje sa play.com i kako, posto za cardholdera nema ponudjene nase zemlje?

Nazad
Vrh Dno