Odigrao sam jedno 6/7 misija. Igra je fenomenalna. Ako se bas zakucas autom u zid, izleteces kroz shoferku. Neka kola su zakljuchana pa kad provali da ne mozhe jednostavno da otvori vrata, laktom razbije staklo, otvori iznutra vrata, povezhe zvhice i picish dalje : ) Ponekad kada izbacujes lika iz kola, ima da te juri i da se drzhi za kvaku dok ti vozis pa ce kasnije ispasti sa kola. Kada se sudarish sa nekim, tacno vidish kako im je telo krenulo ka napred. Kada prolazis pored ljudi svaki put ces drugacije da ih odgurnesh. Ako naglo zakochish na zelenom svetlu, ima da ti opsuje neko majku. Kada se otkine bandera, em nastavi da shtrchi struja iz zemlje em ti ulubi kola tamo gde padne. Kad tad se dobiju po 2 misije u isto vreme pa se prica menja u zavisnosti koju ces prvo da odradish. Bio sam na kuglanju sa ribom : ) BTW, logo za kuglanu je 2 kugle i kegla u sredini (get it : )))...ima mini golf, rollercoaster. U strip klubu platish lapdance i onda sam menjash uglove kamere i sta da riba radi u tom trenutku. Cuo sam vishe srpskog nego engleskog...."gde ti je ponos brate, shupku...." Ukljucite obavezno subtitle jer rechi koje su napisane sivom bojom su ustavari prevod pa cete tako lakse znati kad ce da odvali nesto na nashem.
Graficki je OK. Mada nista spektakurano ne izgleda kada vozish po danu...nekako ima previshe blur-a. Najbolje izgleda u zatvorenim prostorijama sa osvetljenjem. Mada GTA nikad nisam igrao zbog grafike. Primetio sam da ima dosta plinskih boca po gradu. Tako ja zalutao kolima u neki corsokak..picim pravo i BOOM! Reko wtf...random momenat. Grad idalje ima blokade to jest nije odmah sve otvoreno ali umesto nevidljive barijere sada ima police road block. Najbolje od svega je sto ti mozes da prodjes kroz njega i da odes na drugu stranuu ali te zato juri zilion pajkana i umires veoma brzo. Imash punch,kick,block i da odgurnes lika od sebe. Jedino mi kola nekako jos nisu legla...nekako previshe tromo. Obichna kochnica mnogo sporo kochi da bi napravio neko jace skretanje a handbrake je prejak pa skoro uvek napravim 180*.
Sve u svemu mislim da su glavne chari bas u tim sitnicama i interaktivnosti sa svime i svachime. Ipak trebam jos da predjem da bi dao neki bolji utisak ali odavde mislim da samo na bolje mozhe da ide. Sve ostalo je tipicno GTA. Kupujes odecu zbog riba, imas devojku ako oces, kupujes hranu na ulici za regeneraciju i odes da spavas da bi napravio save + 6 sati.