Šta je novo?

Gta IV

Imam cast da vas obavestim da je glavni protagonista Niko Belic ipak - Srbin :banana: :banana: :banana:

Hehehe, nice :smoke: ali mogli su bar malo srpskije ime da mu daju, par sekundi na google-u bi pomoglo u tome :)

Da, ali učinjena su dva koraka unazad. Bilo je bar neke fizike, tj. kola su išla pravo, a sada kao da plove... Užas!

Da li je moguce da su uspeli jos vise da nazaduju po tom pitanju, u originalnom GTA III vozila su se super ponasala za takav tip igre, sa sledeca dva expansion-a uspeli su samo da pogorsaju stvari... ccc

Poslednja izmena:
Hehehe, nice :smoke: ali mogli su bar malo srpskije ime da mu daju, par sekundi na google-u bi pomoglo u tome :)

Ne, ovde je izgleda fora bukvalan prevod, na srpskom, dakle "Belja, niko i nista".Posto naravno nisu mogli da ga nazovu Mr. Whitey Nobody. :p

Imam cast da vas obavestim da je glavni protagonista Niko Belic ipak - Srbin :banana: :banana: :banana:

Prosto ne mozesh vishe da se ponosish time da svog predstavnika imash u vidu narko bosa i preprodavca ljudi :d

Shalu na stranu ja se nadam da ce biti pc verzija bolja barem shto se tiche ovog kretanja. Ovo za sad deluje obecavajuce.

Poslednja izmena:
Još da su Srbi jedini koji pričaju srpski ;)

Evo, prvi taksi u koji sam seo i odma sa radija Ruslana...

A evo ga i video odnosno intro koji vise lici na pocetak nekog odlicnog filma :D
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/207515.html

OMG, PA ovaj LIK NIKO BELLIC zaista prica Srpski......

Pogledajte prvih 20 minuta igre.

Spika se po naski samo tako.............hahahaha

Cak i muzika u kolima je neka nasa.....

Nas i Rusa 200 miliona. Niko Belic aka Zivan Janivicijevic - Burek

Poslednja izmena:
Nas i Rusa 200 miliona. Ja ne cujem ni rec srpskog, al aj, pominje rat. Niko Belic aka Zivan Janivicijevic - Burek

Nisam odgledao taj video ali tokom prvih sat vremena igre Niko stalno prosipa fraze na srpskom. Uostalom dokaz u prilog tome nalazi se i na slici sa prethodne strane.

Naprosto sam oduševljen izlaskom novog nastavka kultnog™ serijala Veliki™ Kradljivac™ Auta™:cigar:. Očekujem fantastičnu igru sa još jačim™™:banana: misijama. Nika Srbendu™ kako ruši sve i ubija nemce. Interesuje me samo da li se u igri kao u Simpsonovima može baš sve srušiti:-devil-:. Toliko sam nestrpljiv da je neću kupiti:type:.

A evo ga i video odnosno intro koji vise lici na pocetak nekog odlicnog filma :D
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/207515.html

Jao brate, jao, jao..
Ja ne smem ovo da gledam..
Napaliću se, pa će onda i PS pasti sigurno.. :)

Ne znam hocete li mi vjerovati ali Niko se bori protiv albanske mafije.

Pa sta god bio, u NY bi se borio protiv albanske mafije.

Ne znam hocete li mi vjerovati ali Niko se bori protiv albanske mafije.

Ne znam da li da se smejem ili da placem zbog toga. Joj, ali zar nisu bar mogli da nadju nekog naseg klosara da im za dzabe snimi ove fraze na srpskom? Kad se samo setim ko je sve pozajmljivao glasove u vice city i san andreasu a ovde kao u nekom low budget filmu lik cita recenice kao u nekom text to speech softveru.:mad:

Sve to je manje vise nebitno.. igra ce masterovati u multiplayeru, i svi smo toga svesni! :D

Jbm li ga, skini ga prvo pa probaj pa ako ti se svidi uzmi i original. Znam da cu ja tako da ucinim :D

Multiplayer će sigurno biti odličan,
samo me zanima da li se plaća igranje preko mreže za PS3.

Za Xbox360 se valjda plaća, je l' tako?

Za PS3 je svako ONLINE igranje BESPLATNO... :D sem igre koju platish 6k dinz.;)

Meni bi GT5p i GTAIV multi sasvim opravdali taj trošak.

igra je stvarno ispunila sva moja ocekivanja!

samo za punoletne :)

Ostatak je ovde a mlađa populacija ne treba da gleda :D

Vrh Dno