Šta je novo?

Gta IV

Da li je potrebno vratiti se na prethodne delove da bih shvatio pricu, u cetvrtom?

Nije moranje, možeš samo raspaliti i uživati, ali je jako, jako interesantno kada ukapiraš celu priču, koliko su svi delovi različiti, a opet, koliko su povezani međusobno.. K'0 knjigu da čitaš :D

Nisam igrao nijedan GTA serijal :D

Da li je potrebno vratiti se na prethodne delove da bih shvatio pricu, u cetvrtom?

poz

Ahahhaham ovo je za potpis, pa nije ovo Half-Life serijal, mada ni u njemu nema neke preterane koristi od igranja ranijih delova, kad malo bolje razmislim ;).

Nije moranje, možeš samo raspaliti i uživati, ali je jako, jako interesantno kada ukapiraš celu priču, koliko su svi delovi različiti, a opet, koliko su povezani međusobno.. K'0 knjigu da čitaš :D

Ubi me prejaka rech :-devil-:. Povezani su tako sto u svakom delu mozes maximalno da se izivljavas na prolaznicima bez ikakvog smisla, ustvari to i jeste smisao gomile bubuljicavih klinaca, na foru e jel ima sifra za onaj helikopter, ni nepocnu igru samo kucaju sifre,... krsh.
Probao sam San Andreas, i Vice City i 3.deo, i sve igre su blagi krsh, mnogo pojednostavljeno, da nisam igrao Mafiu, pa bi mozda i mogao da se igra. Ali gde da pored onakvog remek dela (E TA IGRA IMA PRICHU), da igram ove detinjarije.

Nemoj ni da pocinjesh onda :)

Tako je, predji na Mafia-u.
Krajem godine - 2.deo.

P.S. Sorry na previse hate-a, ali doslo mi...

Poslednja izmena:

Kad je to Japan igrao GTA :D

Pa pogledajte po stranim forumima, amerikanci se jednoglasno slazu da je GTA najbolja igra ikada, i da ce GTA4 biti najbolja igra u ovoj generaciji konzola :) Retardinjosi najgore vrste :)

Poslednja izmena:
MA jok, sta se izvinjavas, cim videh da ti je Dzeremi Bret u avataru jasno mi je poreklo tolikih frustracija pa onda bolje i da ne pokusavam da odgovorim na sve ovo :d

U ***-eeeeeeeee. Sta si sad napisao :trust:. Frustracije... da, sa prethodnim glupavim delovima ove igre.
Nisam bas skapirao ovo, ali da sam odigrao GTA serijal, verovatno bih skapirao :d :p :-devil-:.

Avatar je Sherlock Holmes, a ne Brett ;), mada se covek toliko uziveo u tu ulogu, da je tokom snimanja i postao Holmes.

Sherloka sam kao avatara stavio iz mnogo razloga koje bi ovde bile cist offtopic, ali kad si vec spomenuo :D.
To je covek, koji je predstavljao veoma ostru kritiku drustva u VB (i generalno vecine evropskih monarhija, i ne samo monarhija) krajem 19. i pocetkom 20.veka. Nije voleo autoritete, nije po defaultu postovao "plavu" krv. Nasuprot njemu tu je Watson, koji je bio tipican "gospodin" tog vremena. Postovao je coveka ;).
Nema na cemu ,).

I ne pljujem ja po ovom novom GTA, jos se nije pojavio za PC, ako budu smanjili arkadne/debilne segmente, sigurno cu igrati.
Ali prosto ne mogu da predjem preko nekih detalja u ranijim delovima, kada se setas ulicom, i vidis oruzje oko koga svetli oreol, pa koliko je to debilno. Uzimam ovaj neki bi rekli banalan primer, ali naravno primera ima dosta.

Prica, ma kakva bre prica u ranijim GTA...

Jesi li ti igrao uopste Mafiu ?

E, i ko je ona cica sa slike, video sam je u jednom filmu (barem mislim), polu-ljubavnom/drama :D, ne mogu da se setim imena filma. I nije izgledala ovako dobro, samo je nesto cmizdrila/tugovala sa glavnim likom u filmu.

Poslednja izmena:
Nisam bas skapirao ovo
Naravno da nisi, al je bitno da cim ne igras gta ne spadas u "gomile bubuljicavih klinaca"

Avatar je Sherlock Holmes, a ne Brett ;),
Ma dzeremi je, slusaj sta ti kazem, samo jos ne kapiras :D

Jesi li ti igrao uopste Mafiu ?

Jesam, cak sam je i presao, jel to znaci da ne spadam u "gomile bubuljicavih klinaca"
vec u neku ,tvojim ocima vidjenom, elitu? Btw, ko sto sam vec rekao o gta, ne spadam u luzere koji traze ozbiljnost zivota i priliku za samopotvrdjivanje u video igricama vec ih ocenjujem po nivou zabave koji pruzaju. A gta to odlicno radi sto dokazuje i popularnost gta serijala ne samo u svetu vec i kod nas. I jedva cekam da izadje gta jer sam se odlicno zabavio uz prethodne delove.

I inace, mafia moze samo da masta o nivou igrivosti i humora koji gta pruza. AL ti si jos jedan od onih koji ocekuje spas za pc iz ukrajine, ceske i madjarske pa zato tako i velicas mafiju :d

GTA-comparison.jpg

Uhhhhhhhh :D
Do sada nisam igrao GTA , ali sa ovim bi se itekako "poigrao" .

This review is based on early previews of the game. It may or may not reflect the final retail version, available 4/29/08.

There are two questions I know everyone wants answered right off the bat. So, to please my fans, I’m happy to oblige.

• Does GTA4 live up to the hype? Yes.

• Are the PS3 and 360 really the same? No.

Need more? Read on…

Grand Theft Auto IV is a digital masterpiece. Period. You will like the Xbox 360 version of this game. You will like the PS3 version of this game. Technically, they are the same! However, there are some minor variations. To make these variations easier to read through, I will write 360 specific comments in RED (since the 360 is famous for the color red, haha) and PS3 comments in Blu (see what I did there?). So let’s get started!

FIRST THINGS FIRST

When popping the disc into the PS3 for the first time, you’ll have a brief installation. Don’t worry, it only takes ten minutes or so, and there’s a pleasant bit of GTA history trivia to keep you occupied. So, unlike with Devil May Cry, you’ll be able to eat your sandwich prior to playing the game. On the 360, this installation is optional if you have a hard drive. I advise to proceed with installation—it reduces the already minimal frame rate issues on the 360. When the game finally begins, you’ll be treated to the best opening credit sequence I’ve seen for a game in a long, long time.

STORY

I’m not going to ruin anything. Let’s just say that the story in GTA4 is much more cohesive and cinematic than in other GTA games.

You’ll be entranced.

GAME PLAY

You’re going to like GTA4. But you’ll only love part of it. The game play is essentially the same as it was in previous GTA games, which is what you’ll love. There are a few extras/improvements that you’ll also love. Vehicles are fantastic. The cover system is effective and easy to get used to, as most games now have some sort of cover system. The squeaky car animation used when hookers do their thing is now accompanied by foggy windows—sweet. You can store your favorite vehicles in garages or parking spaces, which is a nice touch. Pay ‘n Spray will replace your broken windows and change your car color…but that does nothing when the police are already in pursuit.

It’s the things that are missing that will turn the volume down on your experience. If you’ve never played GTA, then you won’t miss much. The absence of the Dodo stinks. Going on rampages is now almost impossible. The ability to commit crimes is much more difficult. Wanna shoot rockets down the street, blow up a parking lot, etc? Well, you won’t get far. The 5-0 in GTA4 are smart, and they work really hard to bring you down.

It’s also a bit disappointing that law enforcement actually spawns. The game would feel much more realistic if cops had to call for back up, and patrol cars would actually drive to your location from a few blocks away before joining the fun. But that’s not how it works. A handful of cops will appear out of nowhere (on the 360, they actually pop-in if you didn’t do the install). NOOSE will appear out of no where. And choppers? Well, there’s no faint pitter-patter of blades in the wind to alert you of their approach. I think they jump to position through worm holes or something.

But aside from these annoyances, GTA4 is fantastic. It feels so real.

Euphoria didn’t do as much as I hoped. Let’s face it, when you hit a pedestrian at 50 mph, they do one thing: fall. It may look different in slow motion, but when you’re really doing it—when you’re in the middle of the action—animations always feel the same. There are moments, though, where Euphoria will kick in and you’ll say, “Awesome”. When you try to duplicate it, you won’t be able to. This is where Euphoria shines. There will be one time moments of sheer bliss—and it’s worth every second.

Riding in a Taxi is awesome. You’ll spend your first twenty or so trips admiring the city from the cab. Remember the car ride in Call of Duty 4? This is equally as engaging, if not more so. Seeing the world like this, hustling and bustling, living their digital lives…it makes a bullet to their head an extra level of satisfaction.

CONTROLS

I preferred the PS3 controls because I’ve always played GTA on PS hardware. The controls aren’t identical to previous games, but the learning curve is really small. Most people will probably prefer the 360 controller, but that’s to be expected.

There were a couple minor things about the controls that bugged me. I’ll mention the single big thing: running. Tapping a button to run works well in theory, but I just know that the wear and tear on my controller has to be increasing exponentially. Still, it’s better than having fatigue in game, as how much you run literally depends on your fatigue in the real world. If you’re tired of tapping, you walk or take a cab. If the cops are on your tail, you muster up the energy to tap some more. All in all, it works as a concept…but it’s bitter-sweet.

GRAPHICS

Been waiting for this? Well, what can I say? It’s beautiful. But I know you’re really concerned about which system it looks better on, and I have the scoop! The truth is that, if installed, the game looks equally impressive on both systems.

The PS3 has a more relaxed color pallet, but this gives everything a more realistic look. If you don’t like the realistic look, and you have a HDMI connection, you can fiddle with your PS3 display settings and get it looking much more saturated. The textures are just as sharp as the 360 version, and there’s little to no pop-in or screen tearing. The PS3 takes longer to load than the 360, but I took several different head counts in game at different locations, and I always found the PS3 to be more populated than the 360. This could be attributed to the dynamic nature of the world, but it’s hard to tell. Either way, the difference was never more than five to seven pedestrians or three to four cars—it’s not really much of an advantage.

The 360 is bright. Boy is it bright. Based on discussion history, this one will be claimed to look better, but it’ll really be preference. The texture quality is the same on both systems, but the 360 has a more cartoon-like look. This isn’t a bad thing. It just depends on preference. I’d compare the difference to that of Oblivion on each system. The 360 also suffers from some frame rate drops that are almost non-existent on the PS3. Installing the 360 version on your system’s hard drive, however, will bring performance almost up to par with the PS3.

Let me add that these differences are only noticeable when the games are shown side by side. I’d liken it to shopping for a TV. There’s always one that looks better than another, the 60” make the 50” seem too small, etc. The truth is, once by itself in your living room, it’ll look fantastic, and you won’t be disappointed.

MULTIPLAYER

I didn’t get to use this. I know, you want details, but all I can confirm is split-screen on PS3 only. I was alone, so I didn’t actually get to have any matches, but I could tell that the split-screen worked really well. There was a significant decrease in the amount of traffic and pedestrians, but it didn’t ruin anything. This is understandable. Rendering two instances of Liberty City is a chore for any machine. I can’t conclude one way or the other why the split-screen mode was not available on 360, but I assume by the drop in on-screen objects on the PS3 that the 360 just couldn’t handle it. If you own a 360, don’t worry. You have Xbox Live…so you’re set.

CONCLUSION

Grand Theft Auto 4 is worth the hype. It’s worth $60, and you’ll easily spend over 75 hours with this game. That’s a pretty decent bargain. It’s difficult to rate the game without bias! Any complaints I have are almost completely based on my experience with other GTA games…so it’s tough!

9.3/10

http://www.gamerevolver.com/article...eview-here.html

Ubi me prejaka rech :-devil-:. Povezani su tako sto u svakom delu mozes maximalno da se izivljavas na prolaznicima bez ikakvog smisla, ustvari to i jeste smisao gomile bubuljicavih klinaca, na foru e jel ima sifra za onaj helikopter, ni nepocnu igru samo kucaju sifre,... krsh.
Probao sam San Andreas, i Vice City i 3.deo, i sve igre su blagi krsh, mnogo pojednostavljeno, da nisam igrao Mafiu, pa bi mozda i mogao da se igra. Ali gde da pored onakvog remek dela (E TA IGRA IMA PRICHU), da igram ove detinjarije.
Ono, prijatelju.. Komplekse leči na drugu stranu..
Zašto pričaš nešto što ne znaš, a ubeđuješ druge u tvoje činjenice?
GTA Itekako ima priču, ali ti nisi ni pokušavao da razumeš?

Mafia je dobra na svoj način, GTA je dobar na svoj način i to je to.
GTA je remek delo na svoj način, samo što ti to ne želiš da prihvatiš.

Naravno da nisi, al je bitno da cim ne igras gta ne spadas u "gomile bubuljicavih klinaca"

To je moje misljenje, da je ovaj serijal prvenstveno namenjen njima... Ne kazem da i drugi/stariji/ozbiljniji igraci ne mogu voleti ovu igru, ali takvima kasni pubertet :p :-devil-:.

Ma dzeremi je, slusaj sta ti kazem, samo jos ne kapiras :D

Objasni, jer ne kapiram.

Jesam, cak sam je i presao, jel to znaci da ne spadam u "gomile bubuljicavih klinaca"
vec u neku ,tvojim ocima vidjenom, elitu? Btw, ko sto sam vec rekao o gta, ne spadam u luzere koji traze ozbiljnost zivota i priliku za samopotvrdjivanje u video igricama vec ih ocenjujem po nivou zabave koji pruzaju.

Evo ga jos jedan, sad ja trazim potvrdjivanje... Ako neko voli dobru pricu (dobro ispricanu), zanimljive likove, onda je to neko potvrdjivanje, ma ajde ne lupaj. Prosto za nekog ko voli mafijaske filmove npr, pa taj sigurno nece igrati limunadicu GTA...

I inace, mafia moze samo da masta o nivou igrivosti i humora koji gta pruza. AL ti si jos jedan od onih koji ocekuje spas za pc iz ukrajine, ceske i madjarske pa zato tako i velicas mafiju :d

Ne vredi sa vama konzolasima nista izgleda raspravljati... pc gaming evo umire godinama, a ja se naigrah dvocifren broj kvalitetnih igara u poslednje dve godine (Stalker,...).

Do sada nisam igrao GTA , ali sa ovim bi se itekako "poigrao" .

Amen to that. Ali samo virtuelno :p :d.

Ono, prijatelju.. Komplekse leči na drugu stranu..
Zašto pričaš nešto što ne znaš, a ubeđuješ druge u tvoje činjenice?
GTA Itekako ima priču, ali ti nisi ni pokušavao da razumeš?

Alo prijatelju, forum sluzi za razmenu misljenja. Ajde razapni me na krst, sto ne volim gta, sta ja ima nekoga da ubedjujem, ko igra nek igra...
To se ne moze nazvati pricom, pored Mafie.

Mafia je dobra na svoj način, GTA je dobar na svoj način i to je to.
GTA je remek delo na svoj način, samo što ti to ne želiš da prihvatiš.

Remek delo, ebes tu umetnost onda, ako je to remek delo ;).

Ne vredi sa vama konzolasima nista izgleda raspravljati... pc gaming evo umire godinama, a ja se naigrah dvocifren broj kvalitetnih igara u poslednje dve godine (Stalker,...).

A to tebe muci, upucale se parice u pc pa se sad grizu noktici dal ce gta uopste izaci za bilo sta sem konzola :d
E pa nije ti mafija primer za tesenje, posto prvo izlazi za ps3 i 360 a za pc ko zna kad :D

8) The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360. Pc version may be few weeks or months later. But this may change.

http://www.n4g.com/ps3/News-131826.aspx

Nadam se da ce dobro da odrade portic sa konzola i da ce da potrefe kontrole. A ako ne, menjaj pc za wii il igraj stalkera i tri tackice kad ti ovaj prvi dosadi dok ja budem igrao mafiju mesecima pre nego sto je i vidis, cisto da ti pravim zazubice :whip:

Poslednja izmena:
A to tebe muci, upucale se parice u pc pa se sad grizu noktici dal ce gta uopste izaci za bilo sta sem konzola :d
E pa nije ti mafija primer za tesenje, posto prvo izlazi za ps3 i 360 a za pc ko zna kad :D

8) The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360. Pc version may be few weeks or months later. But this may change.

http://www.n4g.com/ps3/News-131826.aspx

Nadam se da ce dobro da odrade portic sa konzola i da ce da potrefe kontrole. A ako ne, menjaj pc za wii il igraj stalkera i tri tackice kad ti ovaj prvi dosadi dok ja budem igrao mafiju mesecima pre nego sto je i vidis, cisto da ti pravim zazubice :whip:

Upucale se parice... :smash:. Nemam tih problema, i ne pocinji tu pricu, sad ima fenomenalna graficka za celih 130e - Palit 9600GT. Procesori jeftini, pc gaming je isplativa stvar :d.
Ja sam govorio o Maifa 1, drugi deo ne znam kakav ce biti, ne svidja mi se preterano neke pojedine arkadne stvari sto si napisao u toj temi, ali brate ima jos godinu dana do izlaska...

A PC igra nece biti port, ne lupetaj, to ce ocigledno biti multiplatform igra (mada mi se ni to ne dopada), a sasvim je sigurno da to nece biti slucaj kao sa Gears Of War.
Uostalom, igru za konzolu je lakse napraviti, pa je nama pc igracima lakse da sacekamo koju nedelju posle, za bolju igru :d.

Igrao sam Stalker sa zadovoljstvom, a bogami i one 3 tackice mi odnesose dane zivota :D.

Poslednja izmena:
Alo bre, ******* nikakvi, što toliko smarate temu?
Zdravko, ako ti ne odgovara GTA, ne vidim ni jedan razlog zašto uopšte komentarišeš ovde sa pričama koliko je Mafia bolja

A PC igra nece biti port, ne lupetaj, to ce ocigledno biti multiplatform igra (mada mi se ni to ne dopada), :D.

Joj, al se nalupa :D PA citas li ti sta sam preneo "The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360" jel znas uopste sta znaci "lead platform" ??? Prvo razviju igru za ps3/360 pa je onda, kad stignu, portuju na pc. Pa je ti lepo skines za dz. i onda skapiras da koliko si para dao toliko si i dobio.Idi na link, pogledaj izvor pa prevedi sa ceskog (nije tesko) zasto je tako. Ode i poslednja nada, i cesi presli na konzole, ostali samo kirgizi i ukrajinci dok im ne ponude dobru cenu pa ce i oni da se sa zadovoljstvom prodaju :smash:

Ko sto rekoh, ne mrzis ti gta jer je los nego zato sto nece skoro na pc-ju, a ako se mafia svidi sony/ms-u ko zna dal ce je i biti na pc-ju.

Poslednja izmena:
Joj, al se nalupa :D PA citas li ti sta sam preneo "The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360" jel znas uopste sta znaci "lead platform" ??? Prvo razviju igru za ps3/360 pa je onda, kad stignu, portuju na pc. Pa je ti lepo skines za dz. i onda skapiras da koliko si para dao toliko si i dobio.Idi na link, pogledaj izvor pa prevedi sa ceskog (nije tesko) zasto je tako. Ode i poslednja nada, i cesi presli na konzole, ostali samo kirgizi i ukrajinci dok im ne ponude dobru cenu pa ce i oni da se sa zadovoljstvom prodaju :smash:

Ko sto rekoh, ne mrzis ti gta jer je los nego zato sto nece skoro na pc-ju, a ako se mafia svidi sony/ms-u ko zna dal ce je i biti na pc-ju.

Idi na zvanicni sajt pa citaj malo intervjue. Igra ce biti multiplatform, nece biti nikakvih razlika.

Aman bre covece, jel sam ti ja vec napisao da sam igrao sve prethodne GTA i nisu mi se svideli, isto tako sam napisao, da cu svakako probati ovaj poslednji GTA, ako budu odradili malo ozbiljnije gaming. CITAJ, pa onda reply...

Poslednja izmena:
@ zdravko
Moram jos jedno LOL za "PC gaming je isplativa stvar". Ja sam Xbox 360 platio 250 eur + PS3 400 eur = 650eur koje ce trajati min 8 god. Koliko ces ti kinte dati za to vreme na PC???!!!

BTW niko nije reko da je GTA savrsena igra ali je jako igriva i zanimljiva. Ako se tebi licno ne svidja to ne znaci da ne valja. Ukusi se razlikuju:wave:

Poslednja izmena:
@ zdravko
Moram jos jedno LOL za "PC gaming je isplativa stvar". Ja sam Xbox 360 platio 250 eur + PS3 400 eur = 650eur koje ce trajati min 8 god. Koliko ces ti kinte dati za to vreme na PC???!!!

Tacnije, pc gaming postaje isplativija stvar ;) :D. Ja dadoh za svoju graficku pre 8 meseci 250e, a sada ima graficka jedake snage za 130e... A obe su dovoljne za 12x10 full gaming, za 22" monitore tu treba ~170e.

BTW niko nije reko da je GTA savrsena igra ali je jako igriva i zanimljiva. Ako se tebi licno ne svidja to ne znaci da ne valja. Ukusi se razlikuju:wave:

Igriva jeste, ali meni nije zanimljiva. Ja sam rekao svoje misljenje, ali me napali zlikovci :D.
Koji sam djavo uospte ulazio u konzolnu sobu (nema leba ovde od prave rasprave), ustvari nisam ni video da je za konzole, procitao sam samo GTA.

Ma nanjusio si gde prvo izlazi mafia pa si se prisljamcio :D

Ma nanjusio si gde prvo izlazi mafia pa si se prisljamcio :D

Nisam ja tvrdoglava mazga, za razliku od dosta ljudi na forumu... ne mislim na nikoga konkretno.

Jeste, priznajem jeste razocarenje sto ce igra izaci i jedan minut pre za konzole nego za PC, mi pc igraci to nismo zasluzili. Meni nije dovoljno ni da bude multiplatform, a ako bude konzolni port, od toga nema leba...
Sto rece neko na gamespotu, Mafia was born as PC game,... jeste razocarenje, znajuci kakva pojednostavljenja nosi konzolna verzija igre u odnosu na pc.

Ali vole ljudi pare, iako su Cesi :D. Protiv toga se ne moze...

Ali kakve ovo veze ima sa mojim 1.postom :D.
Mafia je keva za GTA, to se nikad nece promeniti...

Poslednja izmena:
Al smorio ovaj Zdravko Colic sa Mafiom.

Al smorio ovaj Zdravko Colic sa Mafiom.

Sorry...
I ne svidja mi se tvoj avatar :D, a bogami ni nick.

Jedno poredjenje mafie i gta za kraj, necu vise da vas smaram oko mafie.
Mafia je Milan Gutovic iz serije Otvorena vrata, a Gta je Milan Gutovic iz ove emisije na Foxu. Jednostavno bljutavije,tuplje i losije gaming experience je Gta u odnosu na Mafiu.

Eto vam jedan signature, dosta i od mene :wave:.

Poslednja izmena:
Stvarno Zdravko... ***, kad ljudi pocnu da porede dve totalno razlicite igre.. :trust:

Mafia je remek delo, tacno... ali GTA serijal je takodje jedno opasno parce softvera, uopste ga ne treba igrati na isti nacin kao Mafiu, jeste da postoji prica, ali ceo smisao igre je upravo to "izivljavanje" posle loseg dana, ili jednostavno malo vozikanje po gradu i nepostovanje saobracajnih propisa ;) Stavis teksturu Taxi-ja iz filma "Taxi" i samo po gasu.. zezanje zagarantovano :)
Dakle, uopste nema smisla porediti ove dve igre..

Stvarno Zdravko... ***, kad ljudi pocnu da porede dve totalno razlicite igre.. :trust:

Mafia je remek delo, tacno... ali GTA serijal je takodje jedno opasno parce softvera, uopste ga ne treba igrati na isti nacin kao Mafiu, jeste da postoji prica, ali ceo smisao igre je upravo to "izivljavanje" posle loseg dana, ili jednostavno malo vozikanje po gradu i nepostovanje saobracajnih propisa ;) Stavis teksturu Taxi-ja iz filma "Taxi" i samo po gasu.. zezanje zagarantovano :)
Dakle, uopste nema smisla porediti ove dve igre..

Ovo je tacno. Skroz dve razlicite igre. Glupo za poredjenje

Koji sam djavo uospte ulazio u konzolnu sobu (nema leba ovde od prave rasprave), ustvari nisam ni video da je za konzole, procitao sam samo GTA.

lol :d:d:d

Izgubio si ti cim si usao u ovu sobu jer se novi GTA i nova Mafia pojavljuju prvo za konzole :-devil-::-devil-::-devil-:
A to koliko je GTAIV ozbiljna igra govori podatak da je ostalo jos oko 25 dana do izlaska igre a jos ni jedan gameplay video nije prozujao internetom...

Izgubio si ti cim si usao u ovu sobu jer se novi GTA i nova Mafia pojavljuju prvo za konzole :-devil-::-devil-::-devil-:
A to koliko je GTAIV ozbiljna igra govori podatak da je ostalo jos oko 25 dana do izlaska igre a jos ni jedan gameplay video nije prozujao internetom...

Nije uopste stvar dobijanja/gubljenja.
Govorio sam o prethodnim delovima gta i mafia 1, pa sam se samo dotakao 4.dela gta.
Igra sigurno nije neozbiljna, siguran sam da su ulozene velike pare, ovo je ogroman projekat, ali meni nisu prijali prethodni delovi, videcemo za ovaj.

Pa to je stvar ukusa, mozes slobodno da kazes da GTA serijal nije bio ozbiljan ali da nije bio igriv to sigurno ne mozes a igrivost je najvazniji deo svake igre (ili se mozda varam o_O). GTA je stvarnost kopirao na komican nacin i zbog toga sam ga voleo. Mafiu sam odigrao i igra mi ni jednog trenutka nije izmamila osmeh na lice vec samo neki mali osecaj zadovoljstva kako je dobro uradjena. Voleo bih da vidim Mafiu u danasnjem okruzenju a ne kako je nekada bilo (to smo vec videli)
btw sad se dvoumim dali da kupim ovaj paket ili onaj sa GT5P :D

original.jpg

Vrh Dno