ivan555
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2007
- Poena
- 349
Da li je potrebno vratiti se na prethodne delove da bih shvatio pricu, u cetvrtom?
Nisam igrao nijedan GTA serijal
Da li je potrebno vratiti se na prethodne delove da bih shvatio pricu, u cetvrtom?
poz
Nije moranje, možeš samo raspaliti i uživati, ali je jako, jako interesantno kada ukapiraš celu priču, koliko su svi delovi različiti, a opet, koliko su povezani međusobno.. K'0 knjigu da čitaš![]()
Nemoj ni da pocinjesh onda![]()
P.S. Sorry na previse hate-a, ali doslo mi...
A Japan?![]()
MA jok, sta se izvinjavas, cim videh da ti je Dzeremi Bret u avataru jasno mi je poreklo tolikih frustracija pa onda bolje i da ne pokusavam da odgovorim na sve ovo :d
Naravno da nisi, al je bitno da cim ne igras gta ne spadas u "gomile bubuljicavih klinaca"Nisam bas skapirao ovo
Ma dzeremi je, slusaj sta ti kazem, samo jos ne kapirasAvatar je Sherlock Holmes, a ne Brett,
Jesi li ti igrao uopste Mafiu ?
Do sada nisam igrao GTA , ali sa ovim bi se itekako "poigrao" .![]()
Uhhhhhhhh![]()
Ono, prijatelju.. Komplekse leči na drugu stranu..Ubi me prejaka rech :-devil-:. Povezani su tako sto u svakom delu mozes maximalno da se izivljavas na prolaznicima bez ikakvog smisla, ustvari to i jeste smisao gomile bubuljicavih klinaca, na foru e jel ima sifra za onaj helikopter, ni nepocnu igru samo kucaju sifre,... krsh.
Probao sam San Andreas, i Vice City i 3.deo, i sve igre su blagi krsh, mnogo pojednostavljeno, da nisam igrao Mafiu, pa bi mozda i mogao da se igra. Ali gde da pored onakvog remek dela (E TA IGRA IMA PRICHU), da igram ove detinjarije.
Naravno da nisi, al je bitno da cim ne igras gta ne spadas u "gomile bubuljicavih klinaca"
Ma dzeremi je, slusaj sta ti kazem, samo jos ne kapiras![]()
Jesam, cak sam je i presao, jel to znaci da ne spadam u "gomile bubuljicavih klinaca"
vec u neku ,tvojim ocima vidjenom, elitu? Btw, ko sto sam vec rekao o gta, ne spadam u luzere koji traze ozbiljnost zivota i priliku za samopotvrdjivanje u video igricama vec ih ocenjujem po nivou zabave koji pruzaju.
I inace, mafia moze samo da masta o nivou igrivosti i humora koji gta pruza. AL ti si jos jedan od onih koji ocekuje spas za pc iz ukrajine, ceske i madjarske pa zato tako i velicas mafiju :d
Do sada nisam igrao GTA , ali sa ovim bi se itekako "poigrao" .
Ono, prijatelju.. Komplekse leči na drugu stranu..
Zašto pričaš nešto što ne znaš, a ubeđuješ druge u tvoje činjenice?
GTA Itekako ima priču, ali ti nisi ni pokušavao da razumeš?
Mafia je dobra na svoj način, GTA je dobar na svoj način i to je to.
GTA je remek delo na svoj način, samo što ti to ne želiš da prihvatiš.
Ne vredi sa vama konzolasima nista izgleda raspravljati... pc gaming evo umire godinama, a ja se naigrah dvocifren broj kvalitetnih igara u poslednje dve godine (Stalker,...).
A to tebe muci, upucale se parice u pc pa se sad grizu noktici dal ce gta uopste izaci za bilo sta sem konzola :d
E pa nije ti mafija primer za tesenje, posto prvo izlazi za ps3 i 360 a za pc ko zna kad![]()
8) The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360. Pc version may be few weeks or months later. But this may change.
http://www.n4g.com/ps3/News-131826.aspx
Nadam se da ce dobro da odrade portic sa konzola i da ce da potrefe kontrole. A ako ne, menjaj pc za wii il igraj stalkera i tri tackice kad ti ovaj prvi dosadi dok ja budem igrao mafiju mesecima pre nego sto je i vidis, cisto da ti pravim zazubice :whip:
pc gaming je isplativa stvar
A PC igra nece biti port.
A PC igra nece biti port, ne lupetaj, to ce ocigledno biti multiplatform igra (mada mi se ni to ne dopada),.
Joj, al se nalupaPA citas li ti sta sam preneo "The lead platforms will be Ps3 and Xbox 360" jel znas uopste sta znaci "lead platform" ??? Prvo razviju igru za ps3/360 pa je onda, kad stignu, portuju na pc. Pa je ti lepo skines za dz. i onda skapiras da koliko si para dao toliko si i dobio.Idi na link, pogledaj izvor pa prevedi sa ceskog (nije tesko) zasto je tako. Ode i poslednja nada, i cesi presli na konzole, ostali samo kirgizi i ukrajinci dok im ne ponude dobru cenu pa ce i oni da se sa zadovoljstvom prodaju :smash:
Ko sto rekoh, ne mrzis ti gta jer je los nego zato sto nece skoro na pc-ju, a ako se mafia svidi sony/ms-u ko zna dal ce je i biti na pc-ju.
Idi na zvanicni sajt pa citaj malo intervjue. Igra ce biti multiplatform, nece biti nikakvih razlika.
@ zdravko
Moram jos jedno LOL za "PC gaming je isplativa stvar". Ja sam Xbox 360 platio 250 eur + PS3 400 eur = 650eur koje ce trajati min 8 god. Koliko ces ti kinte dati za to vreme na PC???!!!
BTW niko nije reko da je GTA savrsena igra ali je jako igriva i zanimljiva. Ako se tebi licno ne svidja to ne znaci da ne valja. Ukusi se razlikuju:wave:
Ma nanjusio si gde prvo izlazi mafia pa si se prisljamcio![]()
Al smorio ovaj Zdravko Colic sa Mafiom.
Stvarno Zdravko... ***, kad ljudi pocnu da porede dve totalno razlicite igre.. :trust:
Mafia je remek delo, tacno... ali GTA serijal je takodje jedno opasno parce softvera, uopste ga ne treba igrati na isti nacin kao Mafiu, jeste da postoji prica, ali ceo smisao igre je upravo to "izivljavanje" posle loseg dana, ili jednostavno malo vozikanje po gradu i nepostovanje saobracajnih propisaStavis teksturu Taxi-ja iz filma "Taxi" i samo po gasu.. zezanje zagarantovano
![]()
Dakle, uopste nema smisla porediti ove dve igre..
Koji sam djavo uospte ulazio u konzolnu sobu (nema leba ovde od prave rasprave), ustvari nisam ni video da je za konzole, procitao sam samo GTA.
Izgubio si ti cim si usao u ovu sobu jer se novi GTA i nova Mafia pojavljuju prvo za konzole :-devil-::-devil-::-devil-:Koji sam djavo uospte ulazio u konzolnu sobu (nema leba ovde od prave rasprave), ustvari nisam ni video da je za konzole, procitao sam samo GTA.
Izgubio si ti cim si usao u ovu sobu jer se novi GTA i nova Mafia pojavljuju prvo za konzole :-devil-::-devil-::-devil-:
A to koliko je GTAIV ozbiljna igra govori podatak da je ostalo jos oko 25 dana do izlaska igre a jos ni jedan gameplay video nije prozujao internetom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari