Šta je novo?

Gta IV

Da li developeri planiraju da u ovu igru ubace poligone i teksture? :d

Zar je potrebno, pored odličnog gejmpleja? :))

U ***e, gledam ove sreenove, igra je brutalna. Mogu samo misliti kakva ce biti zahtjevnost, ova moja konfa ce tjerati mozda na low...hehe:d

2250718091_4daccbd201_o.gif

Hahaha, kako carski izgleda... :D
Kako kazu, klosari na ulicama ce vam traziti pare i postojace mogucnost da im date koliko zelite... :D
Interaktivnost sa ljudima na ulici je sada odradjena na foru Assassin's Creed-a :) znaci guracete ih i "sklanjati" sa prolaza (Euphoria fizika)...
Sve u svemu, mislim da ce ovo biti igra godine.

evo nekih gameplay screenshots-a.
banging1_1280x720.jpg
manny1_1280x720.jpg
69thstreet2_1280x720.jpg
roman1_1280x720.jpg
vlad1_1280x720.jpg
69thstreet1_1280x720.jpg
majestic2_1280x720.jpg
majestic1_1280x720.jpg
steinway2_1280x720.jpg

Poslednja izmena:
Vishe su in-game screenshots nego sto su gameplay. Kad ce vishe da izbace neki gameplay video???

Samo da ne bude problema sa framerateom.

Samo da ne bude problema sa framerateom.

- The PS3's version seems to be exactly the same visually as it's 360 counterpart
- The frame rate on the ps3 version is extremely smooth

- Niko's clothes get bloodier after you take more and more damage
- You can ring 911 to get the police, ambulance or fire brigade
to create a diversion or simply steal their car and anything else you can foster up
- When you fail a mission, you receive a text message asking whether you want to replay the mission, even a 'skip trip' feature is included
- Multiplayer will be accessed from the phone
- The phone can also be used for messageing, photos, reminders and music.
- R1 will be the 'into cover' button for the ps3, many variations of getting into cover apply
- You can dangle from Helicopters, just like vans and trucks
- When your about to die it fades into black and white, just like in gears of war and uncharted.
- Ne-Yo and R Kelly were heard on the radio
- 18 radio stations available
- Niko is able to ask the cab driver to change the radio station
- Niko pays the cabbie double (which adds up to $39) to speed up
- Bums on the street ask for money, you have the ability to give them money
- Niko raises his arms when cops try to 'bust him' out of say a car, but he can move freely and can run or retaliate

5char

There are so many defining moments, but a recent one was during a police chase. A song I love came on one of the radio stations while I had two cop cars chasing me through chinatown. I was speeding along when another cop car I hadn't seen rammed me straight on, our cars crunched together, and I was sent flying through the windshield. I ducked into cover and could still hear the song playing from my smashed-up car. Then the cops opened fire, but one of them hit a pedestrian who pulled out his gun and started shooting. The next thing I know, there was a full-scale war going on between a random gang and the cops. Within a few seconds all the cops were dead and the gang members walked away. I got hold of another car and quietly drove out of the search area to lose my wanted level.

Mhahahahahahha, ludilo :D

http://kotaku.com/356371/favorite-gta-iv-random-moment

Poslednja izmena:
Izvn'te sto malo padobranski upadam u vasu temu, ali jel se zna tacan datum izlaska ove igre, i kada (ako uopste) izlazi verzija za PC ?

Nije za mene informacija (nije mi GTA serijal bas previse drag) nego za komsiju, naprzio se covek, hoce da uzima PS3... samo ceka pirate sa Kariba :d, pa rek'o da odigra PC verziju dok ne kupi konzolu.

Za konzole u aprilu, a nekoliko meseci kasnije i za PC. :eyebrows:

Verzija za PC ce najverovatnije izaci 8-12 meseci posle verzije za konzole...

Iako imam i konzolu i PC, ja bih radije ovo igrao na PC, nekako je komotnije...

4108_gta4_screenshot.jpg

4105_gta4_screenshot.jpg

Kako dobro izgleda Bruklinski most u pozadini :zgran:

My contribution :)

gta01.jpg

gta02.jpg

gta03.jpg

gta04.jpg

gta05.jpg

Grafika i nije nešto mnogo napredovala od prethodnika...

Poslednja izmena:
Grafika i nije nešto mnogo napredovala od prethodnika...

Uf, pa nije bash toliko losha. U San Andreasu mozesh na prste da nabrojish poligone :D
Mislim da niko nije ni ochekivao neku revolucionarnu grafiku, GTA serijal se zasniva na gameplay-u. Evo i danas pored Crysisa, COD 4 i sl. obrnem GTA 2 - zabavna igra iako je 2d grafika. Pozdrav

Pa nije mnogo loša, ali je moglo i bolje. U svakom slučaju, ne liče ne one prve ložačke screen-ove. :D

Ne možete porediti igre koje imaju skybox nivoe (CoD4, većina fps-ova) sa GTA tipom igara (GTA igre i klonovi, Kane and Lynch, Spiderman, Superman i sl.) u kojima se sve strimuje i u kome artisti moraju da naprave ceo živ grad sa sopstvenim AI-jem. Taj enviroinment, čak i da ga naprave detaljno, ne bi radio na aktuelnom hardveru (pogledajte Crysis, a u njemu i nema mnogo neprijatelja po kvadratnom metru, niti zgrada, automobila i sl. i sad zamislite da urade New York sa istim nivoom detalja kao u Crysisu na tom engine-u i koliko bi to bilo zahtevno). Proćiće još mnogo vremena dok GTA igre ne budu izgledale kao Crysis ili čak CoD4...

jos jedna :D
23246_GrandTheftAutoIV-18_normal.jpg

Sjajne slike :)

Da, da, ova "thank you" kanta za smeće, tačno je to taj njihov humor, genijalni!
And that's why I love it so much! :)

Vrh Dno