Šta je novo?

Gta IV

opa, pa ovde već ima malo ozbiljnijih zapleta... još malo pa španska serija...

Samo da bude dosta akcije, i ja sam zadovoljan...

Kakvi sad Estonci?

Ako je Niko Belić estonsko ime i prezime,
onda je Vuk Karadžić tipično ime za Nemce.

Ma sta znaju Amerikanci, njima je sve to isto ;)

Sjajno!, nema sta ... sto bi rekao jedan moj drugar : "Eh da mogu da me zalede, ( demolition man ) pa da me odlede kad izadje igra" :D , na Oblivion je mislio.

Pročitao. Najjače je što ovi PS3 fanovi stalno ponavljaju pitanje "kako ćete sve to smestiti na 9 GB u Xbox360 verziji", a ovaj ih uvek iskulira. Šta, Crysis, Oblivion i Stalker staju na DVD, a GTA ne može :D Bolje da su pitali kako planiraju sve da smeste u 256MB video memorije...

Poslednja izmena:
Fenomenalna grafika, još samo da zategnu AI, ubace još više realističnih zezalica
možda neku interaktivnu "ljubavnu" priču, kao u filmu Scarface, ili Carlito's Way.

Pročitao. Najjače je što ovi PS3 fanovi stalno ponavljaju pitanje "kako ćete sve to smestiti na 9 GB u Xbox360 verziji", a ovaj ih uvek iskulira. Šta, Crysis, Oblivion i Stalker staju na DVD, a GTA ne može :D Bolje da su pitali kako planiraju sve da smeste u 256MB video memorije...

Da, jesi li primetio kako su fanboys totalno zaludni ljudi.
npr. u stanju su da prave totalni offtopic na svakoj temi, samo da bi
rekli nešto u korist "svoje" ekipe, a na štetu "one druge".

:D

sta ocekujes od konzolasa? nemaju pojma o cemu pricaju i samo galame i truju.
treba to sve :whip:

Hehe, cim se kaze negativno o PC-evcima, odma' se brisu postovi :D

Poslednja izmena:
A Take-Two spokesperson has confirmed to GamesIndustry.biz that the episodic content planned for Grand Theft Auto IV will be exclusively released for the Xbox 360.

Talk of an exclusive deal began following the release of Take-Two's Q2 financial report on Tuesday. The report stated that the episodic content would be released on 360 during the 2008 fiscal year - with no mention of PlayStation 3.

Now a company representative has told GI.biz, "The Grand Theft Auto IV episodic content is exclusive to Xbox 360."

The financial report also stated that fellow Take-Two title LA Noire is due out in fiscal 2008. The spokesperson suggested that both Xbox 360 and PlayStation 3 releases are likely, stating, "LA Noire is being developed for next-generation systems."

GTA IV will launch on both consoles on October 19.

A kako objashnjavash da GTA San Andreas na PS2 zauzima 8GB i da je taj isti prostor sada dovoljan za 20x jachi hardver i mnogo vecu rezoluciju ?

Upravo zato X360 ne treba da postoji, jer parama i onime shto radi na trzishtu, kochi napredak, i zato ce PS3 verzija biti verovatno obichan port, a sama igra za klasu loshija nego shto bi mogla da bude da X360 ima HDDVD. I ako tako nastavi i upali im anti-PS3 marketing, za 10 godina cemo imati ono shto imash na PCu - Windows koji i danas u nekim stvarima zaostaje za operativnim sistemima od pre 20 godina i gde je svaka sledeca verzija daleko od onoga shto bi trebala da bude.

Ti si se Max opasno pretvorio u Xbota. Kupio Xbox jer ima-dobru-grafiku, ne pratish nishta u vezi PS3, a onda izgovorish glupost kao shto je ona "256 rama za grafiku" ili "PS3 nema ekskluziva", a onda mi kazesh "Ne znam shta je to Uncharted". Mislim da ako te vec ne interesuje to, nemoj da shirish dezinformacije i lazi u vezi PS3, jer sve shto si rekao je upravo doshlo iz usta M$ PRova, kao i 1080p je nemoguc, Bluray koshta 1000$, HDMI je nepotreban, 20GB je dovoljno, lista je mnogo velika...

Poslednja izmena:
8GB za San Andreas? Verovatno je muzika u CD Audio formatu. Daj, guru, preteruješ. Ako može Crysis da stane na DVD, može i 8x manje detaljni GTA IV.

ma u igri vodis rusa,koji je dosao u new jork u p-otrazi za srecom...A pomaze mu neki njegov rodjak da uspe u namerama...citala sam o tome u novinama,ali sad trenutno nemogu da se setim detalja o igri..A sto se tice dezinformacija,"DRIVER" ostavi MAX-a na miru,jer je covek u pravu za sve sto je rekao...I za ekskluzive,xe xe,i za kompletan PS3....A sto se tice bluray-a,trkni u najblizu prodavnicu pa pitaj kolko kosta rezac,ima da ti vilica tresne o pod kad ti kazu cifru koja prelazi 1000eu......Inace imala sam priliku da vidim i tu vasu "famoznu trojku" i mogu slobodno da kazem ( mislim na moje misljenje ) da ni po igrama,a ni po stabilnosti slike na ekranu nemoze da pripari xbox-u....Tako..bez ljutnje..nemoj da napadas ljude koji svojim savetima pokusavaju da pomognu ostalima....

Poslednja izmena:
ma u igri vodis rusa,koji je dosao u new jork u p-otrazi za srecom...A pomaze mu neki njegov rodjak da uspe u namerama...citala sam o tome u novinama,ali sad trenutno nemogu da se setim detalja o igri..A sto se tice dezinformacija,"DRIVER" ostavi MAX-a na miru,jer je covek u pravu za sve sto je rekao...I za ekskluzive,xe xe,i za kompletan PS3....A sto se tice bluray-a,trkni u najblizu prodavnicu pa pitaj kolko kosta rezac,ima da ti vilica tresne o pod kad ti kazu cifru koja prelazi 1000eu......Inace imala sam priliku da vidim i tu vasu "famoznu trojku" i mogu slobodno da kazem ( mislim na moje misljenje ) da ni po igrama,a ni po stabilnosti slike na ekranu nemoze da pripari xbox-u....Tako..bez ljutnje..nemoj da napadas ljude koji svojim savetima pokusavaju da pomognu ostalima....

Slazem se donekle sa tobom i Maxom, evo ja imam ps2 i x360 i imao sam cast da probam ps3 i mogu da kazem da x360 pored ps3 izgleda kao jeftini xwave dvd player.Mislim nemoj da pricas tako bezveze ps3 ima tonu vise mogucnosti od samog boxa a sto se tice igara sony treba da objavi 13 exclusive naslova na e3 ove godine.I sama znas da nemogu trenutno da se porede sa igrama ipak je box izasao godinu dana ranije.

Slazem se donekle sa tobom i Maxom, evo ja imam ps2 i x360 i imao sam cast da probam ps3 i mogu da kazem da x360 pored ps3 izgleda kao jeftini xwave dvd player.Mislim nemoj da pricas tako bezveze ps3 ima tonu vise mogucnosti od samog boxa a sto se tice igara sony treba da objavi 13 exclusive naslova na e3 ove godine.I sama znas da nemogu trenutno da se porede sa igrama ipak je box izasao godinu dana ranije.

Dzaba je to sto PS3,navodno,ima tonu vise mogucnosti,kad je 90% igara mutiplatform,a na svaku PS3 ekskluzivu i x360 ima jednu svoju podjednako kvalitetnu!Jos samo da portuju MGS4 i GT5,PS3 je prso ko prskalica!
p.s.Izvinite na offtopicu

Poslednja izmena:
Dzaba je to sto PS3,navodno,ima tonu vise mogucnosti,kad je 90% igara mutiplatform,a na svaku PS3 ekskluzivu i x360 ima jednu svoju podjednako kvalitetnu!Jos samo da portuju MGS4 i GT5,PS3 je prso ko prskalica!

Pa zato sam i uzeo x360 samo zbog multiplatform igara, *** sony se kupuje zbog eksluzivnih naslova a x360 sluzi za ostalo (zbog piraterije) naravno jel neam para da dajem 70eura za original igru ipak je srbija ovo.Ali generalno gledano da zivim u nekoj drugoj drzavi imao bi ps3 umesto boxa u svakom slucaju..
A sto se tice MGS4 i GT5 ce da portuju kad Microsoft kupi Sony...Aj uzdravlje

PS3 sve je imo nista imo nije samo to mogu reci dzaba sve kad nema igara .Ajde da se nadamo da ce biti bolje ali mislim da je ovog puta sony podcjenio konkurenciju nijedna jaca kuca nece da radi igre pogotovo ekskluzive ako se konzola ne prodaje dovoljno dobro kao u ovom slucaju.I tu bi se sony nekako snasao ali njegov direktni takmac microsoft ne zali pare i kupuje do skorasnje sonijeve ekskluzive .
Ma sony ko sony veliki gigant ce se ponovo izvuci bar ja tako mislim ali situacija na trzistu konzola novije generacije nece biti kao zadnjih 5-6 godina jer su microsoft i nitendo vec uzeli veliki deo trzista

Pa Microsoft ce se drzati realno jos godinu i po dok ljudi ne nauce da rade sa Cell procesorom, tek tad ce se videti razlike izmedju boxa i ps-a (wii neracunam u next gen).Evo jedan od primera koji mogu da navedem je Lair igra koja renderuje one silne borbe i to u 1080p rezoluciji... Sto se tice grafickih mogucnosti x360 konzole tipican primer je Gears of War koji je po meni fenomenalan, ali ljudi iz Epic Gamesa koji su razvijali GeOW su rekli da igra vec izvlaci 80% x360 konzole sto je jako tuzno zaista igra je izasla jos prosle godine, sam pocetak razvijanja konzole na trzistu a vec izvlace 80% njenih mogucnosti.

A kako objashnjavash da GTA San Andreas na PS2 zauzima 8GB i da je taj isti prostor sada dovoljan za 20x jachi hardver i mnogo vecu rezoluciju ?

Upravo zato X360 ne treba da postoji, jer parama i onime shto radi na trzishtu, kochi napredak, i zato ce PS3 verzija biti verovatno obichan port, a sama igra za klasu loshija nego shto bi mogla da bude da X360 ima HDDVD. I ako tako nastavi i upali im anti-PS3 marketing, za 10 godina cemo imati ono shto imash na PCu - Windows koji i danas u nekim stvarima zaostaje za operativnim sistemima od pre 20 godina i gde je svaka sledeca verzija daleko od onoga shto bi trebala da bude.

Ti si se Max opasno pretvorio u Xbota. Kupio Xbox jer ima-dobru-grafiku, ne pratish nishta u vezi PS3, a onda izgovorish glupost kao shto je ona "256 rama za grafiku" ili "PS3 nema ekskluziva", a onda mi kazesh "Ne znam shta je to Uncharted". Mislim da ako te vec ne interesuje to, nemoj da shirish dezinformacije i lazi u vezi PS3, jer sve shto si rekao je upravo doshlo iz usta M$ PRova, kao i 1080p je nemoguc, Bluray koshta 1000$, HDMI je nepotreban, 20GB je dovoljno, lista je mnogo velika...

Offtopic:

Aman ljudi bre pa podelite onda forum i teme na PS3 deo i na 360 deo ...smara vishe ta podela - kao ovo je bolje od onoga ili ovaj ima ovo a ovaj nema....Smara!!!
***a nekima se svidja jedno, nekima drugo, a nekima oba...ja lichno imam Xbox 360 a da imam josh kinte uzeo bi i PS3 i josh upgrade-ovao komp na DX10...dajte bre da shirimo i delimo informacije a ne ova pjuvanja...
Ne zanima me da li ista igra ima bolje teksture na PS3ci ili ova bolje ide na xbox-u...eF that!!!
Taman sam pomislio - evo otvorio se deo za konzole na benchmarku i bice ok...a ono :mad: pochelo da lichi na emuglx (chast izuzecima tamo)...
Ja posetim stranu sa vestima za konzole koja broji 20+ strana misleci da ima svashta novo za iste, a ono 15 strana se pljuju likovi - koja mozhe da gura ovo ili ono, koja je lakshi za develop itd...smara - batalite sve to...:)

Dva nova screen-a i trailer danas u toku dana...pravac gametrailers i udarajte F5 narednih 17 i kusur sati!!!

Poslednja izmena:
Offtopic:

Aman ljudi bre pa podelite onda forum i teme na PS3 deo i na 360 deo ...smara vishe ta podela - kao ovo je bolje od onoga ili ovaj ima ovo a ovaj nema....Smara!!!
***a nekima se svidja jedno, nekima drugo, a nekima oba...ja lichno imam Xbox 360 a da imam josh kinte uzeo bi i PS3 i josh upgrade-ovao komp na DX10...dajte bre da shirimo i delimo informacije a ne ova pjuvanja...
Ne zanima me da li ista igra ima bolje teksture na PS3ci ili ova bolje ide na xbox-u...eF that!!!
Taman sam pomislio - evo otvorio se deo za konzole na benchmarku i bice ok...a ono :mad: pochelo da lichi na emuglx (chast izuzecima tamo)...
Ja posetim stranu sa vestima za konzole koja broji 20+ strana misleci da ima svashta novo za iste, a ono 15 strana se pljuju likovi - koja mozhe da gura ovo ili ono, koja je lakshi za develop itd...smara - batalite sve to...:)

Ti uopshte ne kapirash poentu. Zato shto smo cutali i bili budale poslednjih 15 godina, danas ti je OS sa najjachom podrshkom u isto vreme i najgori. To se isto moze desiti i sa konzolama, pa cesh na kraju kupovati konzolu na godinu dana kao shto menjash hardver na PCu, a ako se to nekom svidja, morao bi da bude non stop pod alkoholom.

Microsoft je na trzishtu konzola na silu i hoce na brzaka da napravi ono shto je uradio sa OS trzishtem - da ga monopolizuje. Sve shto radi je da shiri dezinformacije i lazi i o sebi i o konkurenciji, da sve uradi na kineski nachin - napravi najjeftinije moguce. Da pljuje po onome shto konkurencija ima a onda posle 6 meseci radi upgrade ili izbacuje totalno bespotreban model samo zato da bi glupi narod pomislio kako je to isto/bolje od konkurencije. Izgleda da ce vam to biti jasno tek kada za dve godine izadje X720 a totalno napuste X360 kao shto su uradili sa prvim xboxom, jer nisu vratili pare.

Uopshte nije problem u tome da li ce neko da kupi X360 ili ne (kupicu ga i ja jer se moze naci po ceni Wiija i igre su dzabe), ali ga sa PS3 uopshte ne treba uporedjivati. Bash me zanima ko bi ovde kupio X360 da nema piraterije kao shto je nema za PS3, i opet se prodaje vrlo lepo.

Eve ga i novi trailer konacno

http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_gta4_trailer2.wmv

Edit

Odgledah sad trailer izgleda fenomenalno jedva cekam okotobar...

Ponavljajte za mnom "GTA ne moze da stane na DVD9" :)

Poslednja izmena:
Moze moze driveru da stane kad je stao Resident Evil 4 1.5gb mini dvd (na gamecubu) onda ce i ovo stati na DVD9,)

Moze moze driveru da stane kad je stao Resident Evil 4 1.5gb mini dvd (na gamecubu) onda ce i ovo stati na DVD9,)

Kakve veze imaju RE4 i GTA ? Koliko zauzima GTA: San Andreas na lastgen konzolama ? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno