A kako objashnjavash da GTA San Andreas na PS2 zauzima 8GB i da je taj isti prostor sada dovoljan za 20x jachi hardver i mnogo vecu rezoluciju ?
Upravo zato X360 ne treba da postoji, jer parama i onime shto radi na trzishtu, kochi napredak, i zato ce PS3 verzija biti verovatno obichan port, a sama igra za klasu loshija nego shto bi mogla da bude da X360 ima HDDVD. I ako tako nastavi i upali im anti-PS3 marketing, za 10 godina cemo imati ono shto imash na PCu - Windows koji i danas u nekim stvarima zaostaje za operativnim sistemima od pre 20 godina i gde je svaka sledeca verzija daleko od onoga shto bi trebala da bude.
Ti si se Max opasno pretvorio u Xbota. Kupio Xbox jer ima-dobru-grafiku, ne pratish nishta u vezi PS3, a onda izgovorish glupost kao shto je ona "256 rama za grafiku" ili "PS3 nema ekskluziva", a onda mi kazesh "Ne znam shta je to Uncharted". Mislim da ako te vec ne interesuje to, nemoj da shirish dezinformacije i lazi u vezi PS3, jer sve shto si rekao je upravo doshlo iz usta M$ PRova, kao i 1080p je nemoguc, Bluray koshta 1000$, HDMI je nepotreban, 20GB je dovoljno, lista je mnogo velika...