Šta je novo?

Gta IV

Cool! Ovo ko da je bre remake GTA 3! Opet se desava u Njujorku!
Po naglasku izgleda da nekog ruju vodis (ili mozda Srbina ili Siptara)! :p
Izgleda dobro bice sigurno super!
Evo par slicica

Prilozi

• GTA2.jpg
    GTA2.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 313
  • gta4-4.jpg
    gta4-4.jpg
    131.6 KB · Pregleda: 262
  • gta4-5.jpg
    gta4-5.jpg
    164.7 KB · Pregleda: 281
  • gta4-8.jpg
    gta4-8.jpg
    116.8 KB · Pregleda: 283
Poslednja izmena:
Izgleda cool sta znam valjda nece x360 da mi crkne do oktobra jedva cekam da probam ovo :banana: :banana:

Cekaj da li uposte pominju verziju za PC? Znam da je ovo deo za konzole i bice dovoljno kratko da ili ne.

Poslednja izmena:
Ja zavrsih San Andreas bez ikakih problema... doduse nisam igrao odmah kad je izasla.

Ni ja nisam imao nekih problema a imao sam je medju prvima u gradu. Jos ako bude grafika kao iz trejlera...:Klanjanje

Poslednja izmena:
Pa da, kad se setim nisam ni stavljao nikakve patcheve. Na mojoj konfi sljakalo sasvim ok :)

jaaoj ovo je diiiivnooooooooooooo! Jeeedva cekam :)

ma gta i bez extra grafike je vrh...u ovoj igri je najvaznija atmosfera...ni ja nisam imao problema sa san andreasom...trejler :Klanjanje

U'vatili ste se za San Andreas ko pijan za tarabu, a Liberty City Stories i Vice City Stories su bolje igre :)

U San Andreasu igraš crnca. Valjda si oduvek želeo da budeš Snoop Dog a.k.a. Kalvin Broadus, Puff Daddy a.k.a. Šon Džon Koms ili 50 cent a.k.a. Kurtis Džekson. Da ne pominjem veliku želju da se bude Tupak. Bežanje biciklom od crnaca mafijaša - neprocenjivo.

Najjače od svega je kako su poturali koliko je San Andreas revolucionaran i toliko drugačiji od svega do tada viđenog u bilo kom GTA serijalu :vomit:

ako budu ulice ko u trejleru... zaključavam se u stan i prekidam komunikaciju sa spoljnjim svetom... GTA Here i come!

U San Andreasu igraš crnca. Valjda si oduvek želeo da budeš Snoop Dog a.k.a. Kalvin Broadus, Puff Daddy a.k.a. Šon Džon Koms ili 50 cent a.k.a. Kurtis Džekson. Da ne pominjem veliku želju da se bude Tupak. Bežanje biciklom od crnaca mafijaša - neprocenjivo.

Najjače od svega je kako su poturali koliko je San Andreas revolucionaran i toliko drugačiji od svega do tada viđenog u bilo kom GTA serijalu :vomit:

A zasto traziti revoluciju? Zar si zaboravio cemu sluze igrice... ja ne zelim kao ti da se upustam u bajke planina Mordora kod vracha Paje koji zeli da zauzme lokalnu kafanu i uvede tax na rakiju ili nesto sl. - "originalno" :)

Meni su igre 100% zabava, ne zelim da se upustam u pricu... dodjoh, odigrah i zaboravih... GTA serijal je idealno "shtivo" za mene (kao i Worms, Re-Volt, Star Wars: Racer, Trackmania etc.).

Poslednja izmena:
A zasto traziti revoluciju? Zar si zaboravio cemu sluze igrice... ja ne zelim kao ti da se upustam u bajke planina Mordora kod vracha Paje koji zeli da zauzme lokalnu kafanu i uvede tax na rakiju ili nesto sl. - "originalno" :)
Ne traži niko revoluciju, tražimo iole interesantnu igru. Mislim, prangijanje sa crncima u getu, who f*cking cares? Igraj Vice City Stories, isto vodiš crnca, samo što ovaj zna da broji preko 10.

Ne, mislim da je bolje da si metalac sa masnom kosom i da ti jedan od zadataka bude da popijesh shto vishe piva ispred dragstora :D:D

A shto se tiche grafike, ja ne znam kako je ovo prevazidjeno, koja igra na PCu sa ovolikim prostranstvom ovako detaljno izgleda ? :)

Poslednja izmena:
GRAW? Rainbow Six Vegas, Oblivion, Test Drive Unlimited? Mada, sve ove igre rade bolje na Xbox360 nego na PC-u, osim ako nemaš najnabudženiji Core 2 i 8800GTX... Ali ok, slažem se da je odnos detaljnosti i "ogromnosti" u GTAIV odličan. Superman Returns recimo ima neverovatno velik grad, ali kada se spustiš dole, nema mnogo detalja ni poligona (ni objekata vozila, prolaznika). Izgleda extra samo kada letiš iznad grada. GTAIV izgleda veoma dobro i u samom gradu, ima dosta detalja, dosta bolje izgleda i od Saints Row-a, koji je klon GTA i do sada najlepša igra tog tipa (doduše, nisam još video Crackdown). Definitivno će biti hit.

GTAIV izgleda veoma dobro i u samom gradu, ima dosta detalja, dosta bolje izgleda i od Saints Row-a, koji je klon GTA i do sada najlepša igra tog tipa (doduše, nisam još video Crackdown). Definitivno će biti hit.
GTAIV će naravno biti hit,ali to nema veze sa grafikom i lepotom, već time što uzimaš neku sačmaru ili bezbolku i lupetaš po prolaznicima.

E, narode, al se lepo vidi iz trejlera kakva je grafika u igri.... gde to piše da su tokom gameplay-a isti detalji kao u trejleru???

A da mi lepo sačekamo igru, pa da je onda hvalimo... (ili da pljujemo, mada ne verujem)

E, narode, al se lepo vidi iz trejlera kakva je grafika u igri.... gde to piše da su tokom gameplay-a isti detalji kao u trejleru???

A da mi lepo sačekamo igru, pa da je onda hvalimo... (ili da pljujemo, mada ne verujem)

100% tacno!
prema tome dok se ne proba nista se ne zna.

Gle stvarno, jeste da nisu napisali da je Hrvat konkretno, ali se vidi po imenu:

The protagonist's name is Niko Bellic - an Eastern European immigrant who has come to Liberty City to live the "American Dream." The game is set in Liberty City in 2007, but it is bigger than the Liberty City we saw in GTA III.

Ali ima brata Romana?
Neka.. Ipak tju i dalje verovati da je Ruja :)

Izgleda da je ipak Roman glavni lik:

Nikko Bellic is being used as a Mcguffin device to keep the real Main Character out of the spotlight, The real main character is Roman Petronov, Nikkos cousin who invites him to live in Liberty after Nikko has a HUGE falling out with a paramilitary/Mafioso hybrid wing back in ESTONIA.

Back to 2007, Roman invites Nikko to the US with lies of his fancy living, just because he needed Nikkos help in dealing with shady characters trying to move into his little slice of heaven, which is a Taxi-Firm Roman works at on a co-operator term.

You WILL play the prologue missions as Nikko, to give you a hint of the new controllers, sadly, I dont know the schemes yet, but as soon as I do, you do.

Anyhow, about three quarters through the prologue, Nikko goes for his cousins associate " Mosha " to recover some drug money from one of the FOUR gangs in Liberty, a mainly South American gang modeled after the Columbian Cartels from GTA3, and the real life MS-13 gang, named " Carta ( Car Tuh ) Once ( Own-Said minus the D ) literally Card 11.

During this deal, Nikko gets murdered, and Roman ( Who was a great guy naturally, and never harmed a soul in his life ) becomes deeply depressed, because he feels responsible for Nikkos death, who was his only friend, and his guard dog in a brutal new world.

Armed with nothing but grief, and a deep hate for himself, Roman goes off the deep end, leaves his meager but honest job, and decides that in Liberty City, theres only one way out for a criminal AND a working man, and thats through the cemetery, so why die a shnook when you can die a rich man.

Iz teasera je i zvucalo kao Rus, ali onda malo donijese zabunu sa onim drugim tekstom.

Vrh Dno