Šta je novo?

GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi

sejvovi su skriveni...moras od kljucati hidden folders...onda ces biti u mogucnosti da nadzes save-ove..:p

Jel ima nacina da se zakljuca kamera? Ono kad fatam krivinu da kamera ne ide levo desno?

Ma, dzabe, nema ih sejvovi pa to ti je!

Imaš nešto o sejvovima na početku ove teme

Mene trenutno mrzi da reistaliram igru pa da vidim šta se dešava. Ali ako me sećanje dobro služi mislim da ako nisi posle istalacije pokrenuo igru i odigrao bar do prvog sejvaovanja nećeš ih ni naći jer igra pravi folder za sejvove tek pri prvom snimanju. Naravno nemoj me držati za reč jer kao što sam i rekao možda grešim.

Imaš nešto o sejvovima na početku ove teme

Mene trenutno mrzi da reistaliram igru pa da vidim šta se dešava. Ali ako me sećanje dobro služi mislim da ako nisi posle istalacije pokrenuo igru i odigrao bar do prvog sejvaovanja nećeš ih ni naći jer igra pravi folder za sejvove tek pri prvom snimanju. Naravno nemoj me držati za reč jer kao što sam i rekao možda grešim.

C:\Users\ime\Appdata\Local\Rockstar Games

Nasao sam ih ovde, hvala ti puno!!!

Poslednja izmena:
Dva pitanja vezana za Xlive Less:

1. kako da koristim svoje snimljenje pozicije, igra ih ne čita nakon instalacije Xlive Less? Da li je potrebno da snimim prvo poziciju sa aktivnim Xlive Less, pa da onda tu poziciju prepišem sa svojom starom?

2. Xlive Less blokira Windows Live, pa i samu promenu profila u igri, tu nema spasa?

1. Ako imaš nepečovanu igru ili patch pre 1.0.3.0 onda moraš da iskopiraš Rockstar Games folder sa lokacije koju je naveo Prostreet u My Documents.
2. To je i poenta Xliveless-a :d

Skontao sam, trebalo je da iskopiram savegame, ali samo fajlove, ne i ceo direktorijum.

Zna li ko kako da se ubace stari sejvovi.
Gazio sam win, ali sam sadržaj foldera savegames sačuvao na USB-u, kada sam ih ponovo vratio, pri učitavanju mi izbaci poruku "Load error, please check your hard disc" i igra krene od početka. Siguran sam da su fajlovi ispravni.

Help. :(

Anyone?

Poslednja izmena od urednika:
Zna li ko kako da se ubace stari sejvovi.
Gazio sam win, ali sam sadržaj foldera savegames sačuvao na USB-u, kada sam ih ponovo vratio, pri učitavanju mi izbaci poruku "Load error, please check your hard disc" i igra krene od početka. Siguran sam da su fajlovi ispravni.

Help. :(

Koji patch si ubacio da li si koristio xliveless?

Probaj da startuješ igru bez tvojih sejvova tj. obriši ih sa hdd-a. Odigraj do prvog snimanja pozicije snimi i pogledaj gde je snimio na hdd-u jer ako si igru patch-ovao najnovijim patch-om onda ti direktorijum za sejvove nije više na istom mestu. Posle toga probaj ponovo da ubaciš svoje sejvove i startuješ igru.

Koristi xliveless, bio sam u istoj situaciji kao ti, i sa njim sam mogao da nastavim sa starih saveova.

ja sam juce skinuo GTA IV, napokon posle nekoliko dana skidanja...
i ja to da pokrenem i meni kaze kao da u autorun.exe ima virus, kaze mi COMODO i AVG 9.0...i da se resim virusa moram da restartujem komp...i ja ponovo da pokrenem isti problem...neki Heur Pack tako nesto...msm :crash: :smash:
ja tu se naceka da mi skine, cak sam i kupio dodatnih giga rama da bi mogao da pokrenem i nece! :mad:
ima spasa ili da se odma ubijem???????

ja sam juce skinuo GTA IV, napokon posle nekoliko dana skidanja...
i ja to da pokrenem i meni kaze kao da u autorun.exe ima virus, kaze mi COMODO i AVG 9.0...i da se resim virusa moram da restartujem komp...i ja ponovo da pokrenem isti problem...neki Heur Pack tako nesto...msm :crash: :smash:
ja tu se naceka da mi skine, cak sam i kupio dodatnih giga rama da bi mogao da pokrenem i nece! :mad:
ima spasa ili da se odma ubijem???????

Ako si mislio da igras GTA IV sa tom konfom iz potpisa, neces je ni pokrenuti (cak i sa ispravnom kopijom). ;)

Kupi nov kompjuter :D

Neće. Opet kaže: "Load failed,please check hard disk."

Ima li možda neka fora da se uradi sa samim sejv fajlovima. Nazive svih sejvova i njihov redosled pokaže pravlino, samo što neće da učita nijedan.

Igrao sam gta 4 najnormalnije do juce 40-60 fps na medium podesavanjima, al juce kad sam ukljucio 25 -32 fps , gpu radi 50-60% i koju god rezoluciju stavim isto. testirao sam rad grafe u fur marku i 3dmarku06 i sve normalno bez promena . Isto nista nije padalo ni u ostalim igrama (Risen,Dead Space,Borderlands,Wolfenstein,CoJ). Da li neko zna nesto o ovom fenomenu?:cigar:
Probao sam i sve moguce reinstalacije igre i drivera grafe i opet isto.

e ljudi jel ima neko problema sa lagovanjem ....

masina iz podpisa ne znam sta da radim :S

ae pomagajte

Sigurno je bilo ali da ne prekopavam temu uzduz i popreko.
Dakle sta je sve potrebno ukucati u commandline zarad sto boljeg fps-a i gde da sacuvam taj fajl?Druga stvar kako ubaciti nove automobile u igru i ako moze neki link?:wave:

Neće. Opet kaže: "Load failed,please check hard disk."

Ima li možda neka fora da se uradi sa samim sejv fajlovima. Nazive svih sejvova i njihov redosled pokaže pravlino, samo što neće da učita nijedan.

Da li si probao same fajlove da iskopiraš u save folder? Neko je već pisao o tom problemu i rešio ga je na taj način.

Sigurno je bilo ali da ne prekopavam temu uzduz i popreko.
Dakle sta je sve potrebno ukucati u commandline zarad sto boljeg fps-a i gde da sacuvam taj fajl?Druga stvar kako ubaciti nove automobile u igru i ako moze neki link?:wave:

Spisak svih komandi ti se nalazi u prvom postu ove teme. To bar ne bi trebalo da bude teško za pronaći, ali za svaki slučaj evo link. Uglavnom ako si igru patch-ovao sa zadnjim patch-om 1.0.4 onda ti commandline.txt neće pomoći jer kao što je ovde već rečeno sve je to isključeno tj. uključeno u tom patch-u (sve ti je dostupno u opcijama za grafiku, pa ako sve dobro podesiš postićeš bolji fps).

Na ovom linku imaš dosta modova za vozila pa pogledaj. :wave:

Poslednja izmena:
xliveless nije zamena za crack ili jeste ? posto nisam nasao nigde crack za taj poslednji patch

Aj da pitam...
Dal je neko uspeo da tweak-uje masinu da potera GTA IV na Athlonu 3000+ sa 2 GB RAM-a na 20 FPS? Dok mi je u masini bila Radeon 3850 pokusavao sam nesto, ali, bolje da ne govorim kako je radilo, igra je bila zakucana na 13 FPS, jedino je pri ulasku na autoput FPS rastao na 23, i onda kad bi se popeo i nastavio, opet stara prica :(
Stvarno je igra neoptimizovana i prezahtevna... ;)

xliveless nije zamena za crack ili jeste ? posto nisam nasao nigde crack za taj poslednji patch

Nije zamena to je samo da možeš da igraš bez live-a, a ostalo koristiš kao i za predhodni patch jer novi patch je zapravo samo nova verzija 1.04 patch-a. Radi provereno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno