ivica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
- Matična ploča
- Gigabyte Z890 Eagle
- RAM
- 2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
- Storage
- Kingston NV3 2TB + HDDs
- Zvuk
- onboard
- PSU
- BeQuiet! Pure Power 12 1000W
- Kućište
- Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Logitech K330, M705
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Kaze ortak...ne pali se ..znam..znam..kazem ja njemu i meni je riknuo modem...sva sreca samo to. Odem kod njega...sigurno je napajanje samo...kad ono...probam ga na suvo i radi.
Nema druge doshlo je preko modema...vidi se trag...plocha je mrtva..neka asus p4v..ma via...Na plochi jedan tranzistor se malo okrnjen..teshko se vidi..ali kad sam malo bolje pogledao.....zagoretina.
Ajd idemo dalje...memorija ddr400 i neka fx5200 64-bita..i hdd wd 80gb.
Probamo memoriju i grafiku kod mene u svecinoj mashini...memroija ziva..dobro je...ali fx 5200 samo flikne monitor i nishta..crn ekran ...ugreje se kao da si igrao..4 sata fear na njemu za minut...izvadim ga...skinem pasivac...a ono sve uhvatio kondenz po obodu kako je vrelo....znachi riknula i grafika
ostao je jedino cpu neisporban...neka celerabica s478 na 2,4GHz ne znam da li je nw ili prescott.. (D). Kolike su sanse da je on ziv ili mrtav?...???
Modem Conexant...propustio je to sve na PCI magistralu.
WD HDD ostao ziv...podaci bekapovani...a tu je bio i DVD rezach..njemu se sudbina ne zna.
Nema druge doshlo je preko modema...vidi se trag...plocha je mrtva..neka asus p4v..ma via...Na plochi jedan tranzistor se malo okrnjen..teshko se vidi..ali kad sam malo bolje pogledao.....zagoretina.
Ajd idemo dalje...memorija ddr400 i neka fx5200 64-bita..i hdd wd 80gb.
Probamo memoriju i grafiku kod mene u svecinoj mashini...memroija ziva..dobro je...ali fx 5200 samo flikne monitor i nishta..crn ekran ...ugreje se kao da si igrao..4 sata fear na njemu za minut...izvadim ga...skinem pasivac...a ono sve uhvatio kondenz po obodu kako je vrelo....znachi riknula i grafika
ostao je jedino cpu neisporban...neka celerabica s478 na 2,4GHz ne znam da li je nw ili prescott.. (D). Kolike su sanse da je on ziv ili mrtav?...???
Modem Conexant...propustio je to sve na PCI magistralu.
WD HDD ostao ziv...podaci bekapovani...a tu je bio i DVD rezach..njemu se sudbina ne zna.