E ovako da se javim posle malo duzeg testiranja klime MUSE EVO MODEL IZ 2022 112KA,ja sam ZADOVOLJAN BAS!verovatno da ima boljih ali I gorivo od nje,grejem oko 30kvadtrata I greje bez ikakvih problema,izolacija na kuci dobra,pvc stolarija,klima sad kako je ovo vreme malo u minusu skoro da I ne ulazi u defrost,drzim je 23,24stepena,ranije kad je bilo oko 6,7 stepeni ulazila je sad I ne ulazi,sta sam uocio bolje se ponaša kada je IFEEL opcija ukljucena na daljinskom,odrzava temperaturu bas ali bas dobro,što se potrosnje tice minimalna potrosnja ispod koje ne ide prilikom odrzavanja temp je 550w što je po meni super,tako da potrosnja ide u rasponu od 550do1500w,naravno 1500 ako se gasi I kad pocne da radi ali ne dugo,što po mom neka prosecna potrosnja bude oko 700w ako se gasi mada je najbolje da se klima ne gasi nikako ako se već Boravi gde greje,grejac na klimi I ako je ugasena u nekoliko Navrata na dan trosi oko 70w bez obzira što ne radi,spoljna jedinice nije Bucna kao po neke što sam imo prilike da slusam,brzina izduva ventilatora mi je najcesce na prvu brzinu I svi ovi testovi su na toj brzini testirani,nemam potrebe da dižem brzinu jer lagano greje prostorije bez problema pri tom ne smeta,sve u svemu izuzetno dobra klima bar do sad kad je bila najmanja spoljna temp na -5 za neke manje temp nisam imao prilike da je testiram.