Moje iskustvo sa Muse uz 2020. je sledeće. Grejem otvoreni stan od oko 50kv (kuhinja, kupatilo, velika dnevna i spavaća soba) sa 12ticom, osnovna izolacija, zgrada iz 2000. god. puna cigla, pvc... Nemam klasičnu boljku kao i vi da mi ide često u defrost i da mi se gasi, već da pregreva prostor i da nenormalno troši. Išla je u defrost čeće prošle godine i to samo kad je puno hladnije, ali par minuta traje i nastavi. Toplota izduva mu je uvek ista, modulacija ne postoji. Troši u proseku 1kw. nekad spusti na 850-900 kada konstantnije radi, a često drži 1200. Kada je bio debeo minus prošle godine ide i do 1500. Imam zabeleženo, koliko je verovati tuya utičnici i online softveru. Ja mislim da ona ni ne može da spusti ispod 800 što je tuga. Ali hajde, veliki je prostor, pa mu i ne zameram.
Kada su ove prosečne temperature (najniža 1-2-3C, a dnevna 10-15C) uredno je koristim isključivo kada sunce zađe kao on-off klimu, pre toga mi je u stanu 20-24 stepeni i bukvalno je ne palim. Kada je upalim, konstantno radi preko 25 stepeni (ispod ne radi jer valjda primećuje tu temperaturu), i na prvoj brzini mi pregreje stan za pola sata i ugasim je na par sati i sve tako. Tokom noći napravim tajmer pa je pustim da radi 3-4 puta po pola sata.
Kada bude nula preko dana, odnosno znatno hladnije vreme, uglavnom radi sve vreme na 24C prva do treća jačina izduva, zavisi od potrebe i kada naravno pregreje ugasim je na 2-3 sata.