optokapler
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.12.2019
- Poena
- 205
Žena mi je zbog posla često odsutna, kada je tu klima cepa na 25, osim noću kada smanjim na 22. Kada je nema 22 mi je i danju i noću.Aha moraću da ih pogledam uživo u nekoj radnji, mada kada vidim ove rupice nekako su mi baš ružne kod Brizle pogotovo kada je zatvorena.
Da kapiram da se ne može porediti direktno 1 na 1 i hvala ti na tvom uvidu.
Takođe me zanima šta je praksa pokazala u situaciji kada se recimo ne boravi u stanu (na poslu sam oko 6 sati recimo tokom dana). Da li u tom slučaju ostaviti klimu da radi pa da ona sama održava neku zadatu temperaturu ili dodati scenario kada sam van kuće pa da možda održava nižu temperaturu ili je jednostavno ugasiti. Imam neki trip da ne volim da ostavljam uključene uređaje kada sam van kuće.
Neka Frankenstajn edition 😀Imam Toyotomi ErAi ctn-ctg335w sto mu dodje mutant clivije 12 UJ i clivije 18 SJ.
Kao joystick na Ps5 😀Al mora da je stalno pratim na smart uticnici i da je drndam kao TV sto bi reko @style53 😂
Ja uradih juce bas ovako da se pali u 12, stvarno nije bilo puckanja i pucektanja 🙂Sasvim normalna stvar. Ohladi se skroz za 9h pauze, pa posle dok se sve ponovo raširi/"legne".......
Zato ti kažem, malo je ranije upali i nećeš imati problem (da zaspiš/da te budi). 🙂
Usput, bez namere da trolujem (ozbiljno mislim), pomaže i malo "pozitivnog razmišljanja" (barem meni), u smislu da kad krene da krcka pomisliš "ide grejanje 😊", protegneš noge da krcnu prsti (malo i ti njoj, jel' 🖕) --> zaspiš k'o beba.
Koliko ja vidim imas na ananasu i Brizle za 55k 🤔Di ima za te pare a da je 12-ca sa pdv-om? Ima li negde i Brizle sa sličnom cenom?
Moja muso 12btu isto ume da povuce 2000w a lagano 1500-1600 kada zagrejava vozi duze dok zagreje! Imam pametnu uticnicu pa pratimMoja vukla preko 2200W.. bez zaje0ancije
Spoljna jedinica kod Clivije se ne cuje potvrdjujem.Evo, i ja potvrđujem da je spoljna jedinica gree clivia tiha, i to što je temperatura niža to se spoljna jedinica manje čuje
Slikacu ti pametnu uticnicu pa ces se uveriti 😉 ako mislis da lazem! 1550 joj bude tako reci modulacija dok postize na pr 25c i to traje boga mi 15-20 min dok zagreje na zadatu temeraturu. Onda je spusti na 800-1000 i ode u stand by. Ali da cepa 1800-2200 lagano mozda i prvih 10ak min cepaOd kada moze uopste Muse da povuce 1800w? Kad je max. 1550w 🙂
Ma ne kazem ja da ti lazes 😉Slikacu ti pametnu uticnicu pa ces se uveriti 😉 ako mislis da lazem! 1550 joj bude tako reci modulacija dok postize na pr 25c i to traje boga mi 15-20 min dok zagreje na zadatu temeraturu. Onda je spusti na 800-1000 i ode u stand by. Ali da cepa 1800+ cepa mozda i prvih 10ak min
Stavi pametnu uricnicu pa ces se uveriti
Kakva je izolacija/stolarija?Momci i i sta kupiti za grejanje idem na subvencije , u ponudi imam gree klime , ja sam razmisljao u dnevnoj jedna amber premijum 12. Btu, i u spavacojj jedan air ili amber pro 12 btu .ili da probam sa jednom amber premijum 18 btu u dnevnoj? Interesuje me vasa misljenja, hvala unapred
Ma spavac manie vise ne koristi se toliko za dnevnu sta je preporucljivio 12-18 amber premijum ili neato drugo od gree@deni1983
Airy ili Amber Pro u dnevnu, 12-ica.
U spavaću ako moraš Gree, jedino možda Clivia 9-ka. Ali računaj da ćeš se prilično "natezati" sa njom po pitanju održavanja sobne temperature i paljenja, pogotovo u prelazu.
U suprotnom Midea Breezless 9 ili TCL (pisalo se, istraži po forumu).
Ispod 500w ne ide sigurno + sumnjam da neko uopste ima ovde Ultra 18 da nam kaze tacno 🤔Nankoliko spusta amber ultra 18 btu minimalno
Ja sam bio uzeo za sličan raspored i kvadraturu Amber Ultra i Amber pro. I nema problema je Pro duva kroz otvorena vrata. A Amber ultra je monstrum od 46kg spoljna gde nema greške. Samo ta modulacija od min. 450w....hma. mada meni ne smeta jer uvek duva vruće tj toplo. Ne volim ono kad je hladnjakav izduv. Ali sad imaš Fujitsu kombinaciju koja bolje modulira a košta isto. Predlog: Fujitsu kgtg12 u 45m2 dnevni boravak a Fujitzu kmcg 9ka ili 7ca u tu spavaću pa opet otvori vrata da duva u prostor. Ja to gledam nešto za moju tetku u kući, pa da ostavi TA peć i norveški radijator. Ta kombinacija bi te koštala isto ko moja varijanta ali bi manje trošila jer bolje modulira. I Japanac je ipak kvalitetnija klima. Iako je Gree sasvim ok.Momci i i sta kupiti za grejanje idem na subvencije , u ponudi imam gree klime , ja sam razmisljao u dnevnoj jedna amber premijum 12. Btu, i u spavacojj jedan air ili amber pro 12 btu .ili da probam sa jednom amber premijum 18 btu u dnevnoj? Interesuje me vasa misljenja, hvala unapred
Pogledajte prilog 517098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari