Svaki ima svoja losa ili dobra iskustva i naravno misljenje

Kao sto ja ne bi uzeo Fujitsu gde se Fix-Fan ponasa kao na Auto-Fan! Ali ok, ima to logike ---> sta da greje sa 200w na Fix-Fan 3-4 kad bi vise hladila nego grejala

Ali da neki greje npr. kroz vrata to moze da zaboravi ili da kazem ---> sta uopste da greje kad krene da pirka sa 200w na Fan 1-2

Fujitsu je sigurno dobar ali ako svaka soba ima svoju klimu!
Sto se tice Gree klime:
Ja koristim Amber 9 Premium od 2017 ovo joj sada 9 zima
Vibracije nisam nikad primetio itd. Odrzava veoma precizno zadatu!
Ovde na grafik ja ne vidim neko veliko zaletanje kompresora posle Off
Pogledajte prilog 511975
Digitalni termometar na 7m
Pogledajte prilog 511977
Sto se tice druge klime Muse Comfort tu cujem zaletanje kompresora posle Off, sto mi je i prozor odmah blizu spoljasne, ali vibracije do druge sobe itd. to nema (makar kod mene)
Na kraju sam ipak odlucio da je zamenim posle dve i po godine i dugo sam gledao klime od kineza pa do japanca budzet otvoren!
Posle toliko godine sa Amber 9 Premium i njeni +500w nisam bio siguran da ce mi uopste odgovarati niska modulacija

I na kraju sam ipak opet uzeo Gree (Amber Pro) preko veze za 55k (ugradnja bice utorkom)! Sto se tice Muse ona vec ima kupca

A da uzmem drugog kineza koji spuste nize ali zato radi na +10c kontrolni DF ili cim bude 0c da mi kove svaki 45min DF na suvu spoljasnu ---> Hvala, pa makar spustala do 100w