Bas sam se sa parapetnom igrao 2,3 dana sa iFeel-om, gdje sam primijetio da ako se ne ukljuci klima, a na daljinskom nije ukljucen iFeel klima ne ocitava temperaturu sa daljinskog, ali prati njegov senzor, pisao sam o tome. Sto se njega samog tice, nema potrebe da se koristi, jer je klima tacno odrzava temperaturu. Sad kada je klima na iFeel, nista se ne desava sa potrosnjom, potrosnja je ista, niti vise potrosi na dnevnom nivou, niti se poveca potrosnja(na Aux-u je stvar drugacija, na iFeel vise trosi i topliji je vazduh koji izbacuje). Do sada je negdje u novembru odradila defrost i sad prije neki dan, odradila je 2 za 2 sata, trajao je 5 min, bila je podesena na iFeel i odmah je nastavila sa radom, nije cekala da opadne temperatura, zavrsila je posao i nastavila sa radom. U sustini sam zadovoljan sa klimom, moji se ne zale, sto je glavno, ko moze i ako mu nije "ruzna" svakom bi preporucio parapetnu, jer ima vise pozitivnih strana od zidne, nekako je sami osjecaj topline ljepsi i nogama nikada hladno nije, medjutim ima i mana, a jedna je sto je zesci sakupljac prasine, a druga nije mana ali samo da znaju ovi sto kupuju da je njoj izduv za nijansu hladniji nego kod zidne, npr. nije isto kad mi Aux radi na 360W i Gree, nekako je izduv hladniji, mada to je zato sto je i sam vaduh pri podu hladniji, pa treba obratiti paznju gdje se postavlja, mada nama je tacno ispred trpezarijskog stola i ne duva nam, a na fan 4 je konstantno.