optokapler
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.12.2019
- Poena
- 155
Nema nikakve logike..
Koliko znam neko je napisao kada radi na najjaci fan da nize spusta modulaciju nego na auto ili 1 i 2 brzinu izduva.Krene do 1720 w,pa onda spusti polako i ispod 500w..Na manjim temperaturama,ni jednom nije spustila ispod 500w..Čudno jeste,a nije ni logično.Fan auto,i na ifeel..
to mogu i ja da potvrdim.Koliko znam neko je napisao kada radi na najjaci fan da nize spusta modulaciju nego na auto ili 1 i 2 brzinu izduva.
Da, to je tacno.Koliko znam neko je napisao kada radi na najjaci fan da nize spusta modulaciju nego na auto ili 1 i 2 brzinu izduva.
Ništa više neću probati.Meni je idealna potrošnja od 500 do 700 w.Najbitnije da ona dobro radi i greje,sve ostalo su nijanse.I kad se kurtalisa drva to je najvažnije.Ja radim noću i kad ujutro dođem u toplu kuću,meni mnogo znači.Razveden sam,i živim sam,tako da bi morao sam da ložim.Pozdrav za sve,i želim vam da vas klime odlično služe,i naravno da što manje potrošite struje..Koliko znam neko je napisao kada radi na najjaci fan da nize spusta modulaciju nego na auto ili 1 i 2 brzinu izduva.
Ma jasno sve. Najbitnije da klima greje kako treba, a da li ce da potrosi 1000 dinara vise ili manje je potpuno nebitno.Ništa više neću probati.Meni je idealna potrošnja od 500 do 700 w.Najbitnije da ona dobro radi i greje,sve ostalo su nijanse.I kad se kurtalisa drva to je najvažnije.Ja radim noću i kad ujutro dođem u toplu kuću,meni mnogo znači.Razveden sam,i živim sam,tako da bi morao sam da ložim.Pozdrav za sve,i želim vam da vas klime odlično služe,i naravno da što manje potrošite struje..
Ništa više neću probati.Meni je idealna potrošnja od 500 do 700 w.Najbitnije da ona dobro radi i greje,sve ostalo su nijanse.I kad se kurtalisa drva to je najvažnije.Ja radim noću i kad ujutro dođem u toplu kuću,meni mnogo znači.Razveden sam,i živim sam,tako da bi morao sam da ložim.Pozdrav za sve,i želim vam da vas klime odlično služe,i naravno da što manje potrošite struje..
Bas tako ljudi 👍Ma jasno sve. Najbitnije da klima greje kako treba, a da li ce da potrosi 1000 dinara vise ili manje je potpuno nebitno.
Meni je ovo prva sezona sa klimama. Dok nije stegla zima gledao sam merace, pa se nervirao oko grejaca sto trosi struju bezveze, pa ovo, pa ono. Kad je udarilo -15c nocima i -7c konstantno preko dana vise kilovati nisu bili toliko bitni. Jedino vazno je bilo da klime greju kako treba. Odradile extra i potrosile adekvatno. Ja zadovoljan.
I ja sam ribolovac skoro 40 god.Ali evo već 6 god kako sam prekinuo.Ma jasno sve. Najbitnije da klima greje kako treba, a da li ce da potrosi 1000 dinara vise ili manje je potpuno nebitno.
Meni je ovo prva sezona sa klimama. Dok nije stegla zima gledao sam merace, pa se nervirao oko grejaca sto trosi struju bezveze, pa ovo, pa ono. Kad je udarilo -15c nocima i -7c konstantno preko dana vise kilovati nisu bili toliko bitni. Jedino vazno je bilo da klime greju kako treba. Odradile extra i potrosile adekvatno. Ja zadovoljan.
🤦 Pa zasto bre?I ja sam ribolovac skoro 40 god.Ali evo već 6 god kako sam prekinuo.
To je bilo posle razvoda.Odjednom mi više nije bilo zanimljivo...***🤦 Pa zasto bre?
😂😂😂😂😂😂Ja nemam vremena. Stiso posao, sitna deca i *********. Prosle godine bio samo dva puta.
@Dragivoje11
Ti prijatelju predji na trotoarke, to nikad ne dosadi 🙂
Izolacija nikakva, nema ni stiropora. Iznad mene ploca bez izolacije. Kuca je u pitanju. Pa grijao bih sobicu zimi za sebe samo znaci 35m2 max .Trebaće informacije o kvadraturi koju griješ, kakva je izolacija, stolarija, koliko imaš vanjskih zidova, koliko ti zidova komšije griju tj da li se grije ispod, iznad, sa strane, ako ne da li imaš izolaciju na ploči iznad tebe? Treba što više informacija za korektniji predlog za klimu.
I nemoj da diraš u japance. 😂
je l modulira bolje od amber premium 12 (ili jos bolje ako bi mogao da je uporedis sa amberom comfort 12)? Posto sam vec maltene resio da uzmem amber comfort 12 jer fino zadovoljava moje potrebe medjutim u zadnje vreme se dosta spominje amber premium 9 pa se sad izgleda dvoumim jer i ona deluje bas dobro.Ja grejem sa Gree Amber 9 60m2...
Pvc stolarija ali neizolovan donji sprat... I veoma dobro se pokazala u zadnje 6 godine (ok sad vec 7)
Vanjska jedinica je 45.5kg
Unutrasnja je 13kg
Ali ona ne ide ispod 500w
Isplati se naravno. Sa tim premium amberom ces da se grejes i da uzivas, a sa ove dve klime sto si spomenuo ces da probas da se grejes na minusu, i verovatno neces da uspes.WoW ovo vec nisam znao. Vidim da je premium u pitanju sa dobrim ocenama. Znaci to 9ka,12ka,18ka nema veze ako je kao u ovom slucaju skuplja 12ka koja greje dobar prostor.
Hisense Wings pro 12ka kosta Trenutno 380e Hisense Energy 18ka 650e
Ta Gree amber vidim da je 12ka sa ugradnjom 1000e
Da li se onda isplati u ovom slucaju dati ovoliku razliku za tu klimu ?
Hvala Xeroj87 i style53 na informacijama !
Ja kako sam ovde video Amber Comfort 12 modulira ispod 500wje l modulira bolje od amber premium 12 (ili jos bolje ako bi mogao da je uporedis sa amberom comfort 12)? Posto sam vec maltene resio da uzmem amber comfort 12 jer fino zadovoljava moje potrebe medjutim u zadnje vreme se dosta spominje amber premium 9 pa se sad izgleda dvoumim jer i ona deluje bas dobro.
Premium/Ultra su isti modeli i nema ih u BiH i nikad se nisu prodavali.Zasto smo mi u bosni zakinuti za te modele amber premium,comfort,ultra
Muse kod mene nema bas kao kod Amber 30cm ali neki 20cm od fasade sto mislim da je skroz okMi smo i za Muse tražili nosače za klimu 18k. Gabaritna je i treba joj dobar protok vazduha.
Ja sam nasao neke ali je online prodaja, mozda bi se amber i mogao negdje naci. Razmisljam se ostalim resenjima.Premium/Ultra su isti modeli i nema ih u BiH i nikad se nisu prodavali.
Amber Comfort, se u Bosni zove samo Amber( do -22 deklarisan). I on vec ima godinama, nekad bio 1300 km(cc 650 eura). Sada msm da je rasprodat, mozda negdje da ima jos koji komad.
Pandan Amberu Premiumu je U Crown. Prosle godine je bio na akciji za cc 1700km (cc 850 eura).
U Bosni imas 2 uvoznika za Gree, Deltron i Energy. U Srbiji je samo Energy koliko znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari