alcaponetz
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.04.2023
- Poena
- 50
Da da naravno da ce trositi to je normalno,i ja drzim 23 nocu 22,a ako eventulano zelim malo toplije ako se ishladi onda dignem na 24 nekih sat vremena i opet vratim i tad notmalno da prvo digne na 800-900w potrosnju i onda kako se priblizi stepen gore smanji na 600 pa na 500 400,alli sam i primetio npr da zna vući 600w a puse skroz mlako maltene samo kao sam ventilator i zna tako i duzi period kao da nesto nekad zabaguje i onda opet proradi ili ja dignem stepen gore i vratim cim krene topliji izduvTi uvek mozes da povecas temp.bice toplije i trenutna potrosnja veca,sigurno ce modulirati na 500-600v..Sama ta temp.u prostoriji je stvar licnog izbora..Mene je nejasno kad neko kaze ili napise"Setam se zimi po stanu-kuci u kratkim rukavima"?🤔A posle mu velika potrosnja..🤔Kod mene u stanu je setovana temp.u proseku oko 22c.Meni i mojoj porodici je to sasvim ok.Moja klima je maks.bila setovana na 23c.Brojku od 24-25 moja un. jed.nije nikad videla..jer bi to za nas bilo kao u gasnu komoru..Ali kazem opet je stvar ukusa,zelje i navike..