Pa ja nisam ni znao za ove probleme a prije 10 dana instalirana,da sam prije naletio na ovaj forum ne bih sigurno gree nikako nego Midea all easy Pro ista cijena bila al gotovo je sad.Kod nas ovde u BIH je 1450KM sa ugradnjom bila .
Nisam prije imao klimu pa i nemam iskustva,kupio za prelaza cca 35m2 a ona evo grije 60m2 bez problema na ovim temp.iznad 0C sa malom potrošnjom jer je i negasim .Prostor gdje je instalirana 23.5C dalje sobe 22.5 i 22C a drzim je zadatu evo 2 dana na 22 jer je jutarnja od 3 C pa do 11C dnevna.
I kontam obzirom da je ovo 2022.10 datum proizvodnje da su neke stvari ispravili u smislu tih problema softwerski.
Zato i učestvujem ovde da podijelim i svoje mišljenje a i da čujem šta drugi kažu jer izuzetno bitno da su ljudi više upućeni.
Evo screenshot 03.04. sam tek nabavio smart utičnicu i klima bila ugasena zao mi je sledeci dan nabila 20kW a druga slika tenutna pozrošnja zadata stoji 22 kako sam naveo .
Ma ja sam 10e platio isto neka kineska i ewelink app ali nije mi tako kao kod tebe izgled kad udjem u nju pa zato sam i pitao.