Tako je ako je izlozena strani direktno suncuHoces da kazes da klima kad je napolje toplo, t.j. ima 16 stepeni, nece da greje, jer zastita klime prekida njen rad da se ne bi pregrejala?!
Da tako je ona od 24 greje do -30 . Sto se tice hladjenja to vec ne znam nisam stigo da je testiram. Samo znam da bas direktno bije sunce na toj strani zida gde je ona sadaPa pazi, ona ima deklarisano do koje spoljne temperature moze da radi u modu grejanja, i znam da skoro za sve klime je nesto preko 20 stepeni ako ne gresim. E sad, kad je izlozena direktno zracenju sunca spoljni termometar ocitava nerealno visu temperaturu, i to vazi za svaku klimu, ne samo za Gree Amber Ultra! S druge strane ne znam kakva zastita se aktivira kad klima u modu grejanja hladi SJ, sta ce onda da radi na +40 kad treba da hladi, a SJ se dodatno zagreva svojim radom?! Tad tek treba da se aktivira zastita od pregrevanja jer je klima vrela u modu hladjenja?! Posle cu bas da ukljucim da greje klima na ovih 30 stepeni, da vidim sta ce da radi!
Imam kliviju na drugoj strani kuce tamo je posle 2 sunce pa cu istestirati. Mada tu gde je ultra bila muse nisam imao taj problemOnda imas lazno ocitavanje sonde SJ da je temp preko 24 stepena, zbog direktne izlozenosti suncu, a to bi ti se desilo sa svakom klimom, ne samo sa Ultra. Vidi ako sunce direktno bije u sondu, ona se nalazi na zadnjem delu klime, da je izolujes nekako, sa alu folijom ili necim drugim, da je ne bije sunce direktno, ocitavace nizu temperaturu i valjda ce raditi kako treba!
Da li ti imas ovu klimu ?Imam kliviju na drugoj strani kuce tamo je posle 2 sunce pa cu istestirati. Mada tu gde je ultra bila muse nisam imao taj problem
To je jedina strana na kojoj sam mogo zbog sobeKada hladi ona radi na manjem pritisku, kada greje pritisak u sistemu je veci (cini mi se da mi serviseri rekose preko 20 bara) na spoljnoj i pise na koliko max je testirana. Jos ako je greje sunce iako je napolju do 20ak C, ko zna koliko moze da se zagreje SJ zato i ima logike da se obrati paznja prilikom montaze.
Nije bucna ni spoljna ni unutrasnja ok je sto se toga ticeDa li ti imas ovu klimu ?
GREE Amber Premium WiFi GWH12YD-S6DBA2A
Da li si je testirao na minusu i koliko je bucna spoljasnja jedinica, da li stvara vibracije kada zapne kompresor? Koliko kvadrata grejes/hladis?
Muse i drugi modela moze do +30c da greju, a Amber Ultra i Soyal do +24cMada tu gde je ultra bila muse nisam imao taj problem
Nemam 12btu nego staru Amber 9 Premium iz 2017 i hladim/grejem +60m2Da li si je testirao na minusu i koliko je bucna spoljasnja jedinica, da li stvara vibracije kada zapne kompresor? Koliko kvadrata grejes/hladis?
Kako se zove klipZa vas sto imate problema sa Gree klimama, imate na youtube poucan video na kanalu 024 eletktro. Laslo se zove tip i pre je snimao. Zanimljivo bas za Gree je pricao kako izbacuje neku gresku na grejanju pa pogledajte.
024 elektricar je kanal a klip nesto gree E8 greska. Tice se grejanja i Ifeel funkcije.Kako se zove klip
Da li ima negde da se kupi 9btu? I ja imam do 60m2 da grejem.Ne znam sta ona tacno da greje nocu kad su preko dana ovakve temp. Ne moze temp. toliko da opadne u kuci...
Npr. kod mene zadnji dana prozori na kip 24/7
Na 7m od klime je 24.7c na termometru
A kod klime gore 28.4c
I kako ona da odrzava 22c kad je kod senzora gore i tokom noci sigurno preko 25c
Jedino da proba da je pusti preko I-Feel ali i to je bezveze sto na ove temp. ona to na gruva u kratkom roku zbog njeni 500-600w
Sto se tice sunce moju Amber uhvati sunce od ujutru 05:00 pa sve do 13:00
Muse i drugi modela moze do +30c da greju, a Amber Ultra i Soyal do +24c
Nemam 12btu nego staru Amber 9 Premium iz 2017 i hladim/grejem +60m2
Nikad nisam imao vibracija i kad krene sa preko 2000w
Grejala na -17c ili -19c bez problema(2018)... Ove zime bilo je do -12c
Sto se buke tice (makar moja) na -12c radila spoljna kao da je u plusu veoma mirna
Nazalost nema je vise!Da li ima negde da se kupi 9btu? I ja imam do 60m2 da grejem.
Ne..Ta stara 9 ka je u stvari sadasnja 12 ka. Marketing je cudo
STa li im treba to da rade
Sto prave drugi brendova 9btu i 7btu?STa li im treba to da rade
SolidnoKrenula sa 450w i došla do ovih 140w i tako kulira konstantno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari