Nešto razmišljam, ako čoveku treba prvenstveno za hlađenje, e eventualno za dogrevanje (greje se na gas, zar ne?), što bi morao da kupuje klimu sa niskom modulacijom. Sve Gree lepo moduliraju na hlađenju. A za grejanje je moj slučaj, ja se grejem na centralno, dogrevam eventualno posle 22h i u prelaznom periodu. Amber pro odrađuje super. Još je to potkrovlje pa topao vazduh ide sav gore (samo da je krov lepo izolovan). I biće mu i leti i zimi toplo. Bitno da ti lepo hladi i da gruva grejanje u prelaznom periodu kad ti se ne bude isplatilo da pališ kotao na 18*C. Ja sam za to uzeo Amber Pro, a ti vidi. Nisam potkrovlje ali sam poslednji sprat...tu smo negde. Jedino je kod mene veći prostor pa mi nije ni trebala niska modulacija i na to nisam uopšte gledao. Samo sam hteo da mi duva uvek toplo a ne mlako (kod niske modulacije je tako).
Kod moje majke stan u 3 nivoa. Gornja Pular leti gruva, a donja Pular se uključi samo pomalo da dohladi jer se sav hladan vazduh spušta dole, a topao ide gore.