Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Kako mi je promaklo da je u GTA V onaj kursor kad predjes preko linka u internet browseru umesto kaziprsta srednji prst LOL. Onaj jedan skuter Seashark proizvodi kompanija Speedophile

@mad muzzy:
Igram je al mi se tri puta gubio lik sa svim expom i novcem koji sam zaradio kroz misije. Sad sam na cetvrtom liku :D

http://www.polygon.com/2013/10/8/48...ers-warned-against-overwriting-old-characters

Users who previously created a character in Grand Theft Auto Online but now only see an empty character selection screen when entering the game should not create a new character within that slot, Rockstar warns in a new update on its official webpage.

"In other words, your character slots will be blank during a cloud outage but your characters have not been deleted," reads the post.

To ensure characters are saved, Rockstar recommends users do not log into GTA Online when servers are unavailable.

Poslednja izmena:

Baljezgaju, svo to znamo jos od prvog gubljenja. Problem je sto im se serveri resetuju i onda sve sa njih nestaje.
Vise o tome ima u preko 30 hiljada postova sa sledece teme:
http://socialclub.rockstargames.com...-update-available-today-and-more#commentsList

Koliko je single dobar toliko je online los. Sto je najgore, novi patch umesto da se bavi ovim problemima bavi se zabranom farmovanja pojedinih misija jer rockstar zeli da ljudi pravim kesom kupuju in-game kes a ne da lako dolaze do in-game novca. Veoma jadno i veoma trulo.

Uzeh i ja igru. Voznja, voznja, voznja... Mnogo smeta ovakva upravljivost vozila i bukvalno je korak od 7 milja unazad u odnosu na cetvorku. Ubija volju za igrom. Kao BBurago iili Majorette ***... Ocaj.

Prvi lik (nisam se ni potrudio da mu upamtim ime) je iritantan preko svih granica. Stize me dijareja od yo, nigga, homie, supp, holler, hood i generalno celog tog gangsta-hiphop-gacenapoladupeta-ebonics crap-a.

Radio stanice - meh (bar ovo sto sam prosetao za sat vremena). Ispade dzojped kada sam cuo Rijanu i Beyonce. Jos malo pa ce i iz WC-a da mi iskacu. Previse RnB-ja i gore pomenutog crap-a za moj ukus.

Grafika - odlicna obzirom na hardver. Tek treba da zablista na pravom mestu.:type:

Pricu sam tek zagrebao tako da to ne bih komentarisao.

Subjektivno misljenje. Kome smeta, sta da mu radim, njegov problem...

Poslednja izmena:
Nisam video sta je Lozac rekao za igru :) Ja kad sam je video reko da nisam slucajno ubacio GTAIII :) Cetvorka je izgleda ipak bila onakva slucajno :d

Ne znam da li je mogao da mu postavi bolje pitanje. :D

[YOUTUBE]zeMuJbn_OhA[/YOUTUBE]

Danas sam procitao na itsvetu da GTA 5 pocetkom 2014 izlazi na pc, ja sam pc gamer i nisam probao gta 5, jel zna neko koja igraonica u Novom Sadu ima gta 5 moze i na pm zbog pravila reklamiranja! UMIREM DA GA PROBAM

mislim da bi trebalo da obiješ neku od prodavnica konzola u tvojoj blizini . ućario bi, a i bilo bi uzbudljivo .

Ja sam juce poceo da igram, ovako na prvi pogled nista posebno, nema nista sto u prethodnim verzijama nismo videli.
Sto se voznje tice razlika ovde i u gta IV je nebo i zemlja, ajd to mi jos ni ne smeta toliko, ali zato kamera prilikom voznje uzas non stom gledas u zadnje farove vozila tako da se gubi totalno vidljivost prilikom voznje.
Jos plus onaj malecki crosshair mislim stvarno? Nisu mogli malo veci da stave, po danu se ne vidi uopste :/. A pucnjava prilkom voznje je uzas ziva, ni ne vidis gde pucas.
Zbog ova dva negativna stava meni se gubi svaka volja za igranjem.

I ne vidim poentu zasto su opet ubacili one glupe aktivnosti frizer, budzenje automobila...bezveze.

Poslednja izmena:
Jel su sve sporedne misije u fazonu da moras da slepas kola, pravis paparazzo slike, voznja bicikla...?
Posto do sad ovo sve deluje jako smor :/.

Donekle, nisu toliko zanimljive, ali da bi imao 100% predjenu igru moras i njih da odradis.

Da li je kratka igrica? Ortak je na 37% igrice i vise mu se misije ne pojavljuju, a nije mu islo na kraju credits da je presao. Jel ima neka fora ili sta?

Nek pogleda u logu, nije neki zadatak iz tekuce misije zavrsio.

@Kraken, gde se gleda taj log? Navodno ni kod jednog karaktera mu nema misija, tako mi on kaze..

U opcijama jedna od kartica ima log sa dijalozima i koga mozes da vidis poslwdnja desavanja. Kad budem konaco upakio ps3 provericu pa cudetaljnije napisati, ako do tada ne nadjes.

Da li moze da se igra na misu i tastaturi posto je na gamepadu neigrivo?

A zbog cega je na gamepadu neigrivo?

I ako imas PS3 ne moze tastatura i mis, za Xbox ne znam.

Gamepade furam vec 20 godina ali zna se za sta su za sportske, borilacke, voznje, platforme a ne za fps i ovakve iz treceg lica gde treba da se udje u zum kad se nisani (nisanjenje sa analognim je sprdnja).

Gamepade furam vec 20 godina ali zna se za sta su za sportske, borilacke, voznje, platforme a ne za fps i ovakve iz treceg lica gde treba da se udje u zum kad se nisani (nisanjenje sa analognim je sprdnja).

Ako posle 20godina na dzoju nisi naucio da igras FPS blago tebi.;)

Nazad
Vrh Dno