Šta je novo?

Grand Theft Auto V

@fain2daniel

Glad att det finns någon från Sverige här iaf :d

Ja, självklart.Vi är överallt.Ovo je jedan od najjacih foruma za koje znam...ali ovo nije tema za to.
Back to GTA V
Kada bi izbacili neki update za voznju bilo bi mnogo bolje.

Ja se vec i navikao. Najvise mi smeta manjak enterijera i stvari koje se mogu raditi nakon prelaska igre, takodje mislim da treba popraviti policiju i resiti jos bugova poput nestajanja automobila iz garaza, modova, offline mogucnost dresiranja chopa/kustimizacije tablica...

NAkon prelaska igre mozes da polako obilazis one freak misije a od 1.x ide spektakl- online koji ima bas zanimljive modove, makar po najavama. Btw meni nije nestalo ni jedno vozilo iz garaze, bio bi mi extra bedak da jeste. A za chopa, simpa je sidekick u igri, od kako zna trikove jos mi je zanimljiviji. Btw za trikove je lak sistem- ostavi se app preko dana, nakupe poeni i svi trikovi pokupuju. Za jedan dan se zavrsi posao.

Meni je nestao auto samo iz Frenklinove garaze jednom, ali vidim da se ljudi masovno zale. Takodje tablice se uvek vrate na fabricke ukoliko se auto snimi u garazi nekog od likova, a ostaju custom ukoliko se snime u 'safe house'. Isprljan auto moze jedino da se snimi kod Trevora u Sandy shores, dok je u LS uvek cist nakon load game. Ima sitnica koje se mogu ispraviti, ali otom potom, PC i modovi ce sve to da rese. Odusevio me je Stinger, prelep auto.

Kako nauciti chopa te fazone? Ne razumem kakva app i poeni?

Meni je juče stigla iz UK, sjajna je. Chop-a učiš preko iFruit app-a za iOS, Android još nema ali stiže.

Ko i uvek - odleti hauba, iskrivi se tocak al generalno ko da vozis tenk, mogu mnooogo da izdrze.

Chop moze da nauci tri trika preko appa koji ima i opciju modovanja kola i tablica plus pracenje statistike,slika i berze. Lepa aplikacija, kad krene multi ocekuje se jos opcija.

Tnx, jos ja mislio da ovako iz igre da moze. Bice valjda i za android u buduce

Ima li neko da je skoro prešao misiju sa kradjom tovara iz broda? Treba sa Micheal-om da prodjem skolu letenja prije pocetka misije ali nikako helikopter da preskocim. Uzasno je tezak za rukovanje....

Za Urosa.
Ja nisam ni isao u skolu letenja samo sam radio misije sa Trevorom i onda je na red dosla ta misija. Cak je Trevor rekao Majklu zasto nije isao u skolu za letenje.

Pa tako je i kod mene, i sad kad igram sa Trevorom, dolazim u situaciju da misija ne moze da pocne jer ne mogu sa Micheal-om da zavrsim skolu...

Nista, ostaje mi da pokusavam stalno pa ako prodje - prodje.

Nije obavezna skola letenja.

Ako ti je tesko izaberi drugi nacin, koliko se secam moze da se bira na koji ce nacin da se napadne brod kad trevor izlaze svoj sjajni plan koji izgleda kao crtez dvogosidnjeg deteta :D

Prodjoh jutros rano sve casove :p Tako da sam skinuo muku s vrata. Što se biranja načina tiče, nisam uspio da dodjem do famoznog crteža :p mada je svejedno sad, cekam da akcija krene...

Ove pocetne misije su mi malo bzvz, nema nikakvog izazova, prosto ne mozes da omanes i failujes koliko su skriptovane i lake. Pogotovo pljacka draguljarnice gde je smesno koliko se nista ne desava, a imate 4 zvezdice za vratom, dok u free roamu se sa 2-3 u 99% slucajeva gine. Ako je tako do kraja onda jos jedan minus za V.

Tesko da se gine i u free roamu sa 3 zvezdice, tek sa cetiri je pipavo. Npr meni je odnos attained/evaded zvezdica 64/53 a mogao je da bude i nizi da nisam namerno isprobavao oruzja po ulici.

Meni je iskreno patnja sa 2 zvezdice ako ne vozim neki normalan auto, nerealno su uradjeni panduri sa onim nabijanjem i izguravanjem sa staze, a i izgleda da vide kroz zidove.

Evo i mog doprinosa ako ima neko bolju mapu za stampanje neka mi baci na P.M.

Meni je iskreno patnja sa 2 zvezdice ako ne vozim neki normalan auto, nerealno su uradjeni panduri sa onim nabijanjem i izguravanjem sa staze, a i izgleda da vide kroz zidove.

Ako vozis sa frenklinom lako ti je, samo ubaci special mod i pucaj u gume. Sa drugom dvojicom je najbitnije da menjas pravac, cim ti se zabije u zadnji deo pod rucnom 180 stepeni i u drugi pravac, nikad ne uspevaju da prate. A ako te to smara stanes pa udri po njima :D

Evo i mog doprinosa ako ima neko bolju mapu za stampanje neka mi baci na P.M.
Nemam bolju, to je identicna kao i uz disk sto se dobija. AL imas odlicnu mapu naign-ovom sajtu a i na rocsktarovom social clubu isto imas mapu sa svim misijama. Mnogo su detaljnije od bilo koje stampane.

ja im sa tri zvezdice vrlo lako pobegnem, samo zađem u neku sporednu uličicu, tu mirujem i čekam da odustanu. u ovom delu mi je baš lako bežanje od pandura

Kako se ostvaruje vidljivost novih djelova mape? Misijama ili free run-om?

Vrh Dno