Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Jel primetio neko kako sva tri lika odgovaraju psiholoskom gradaciji kod Frojdove strukture licnosti. Frenklin koji je neki Ego (racionalan je), Majkl je Super ego (kriticki gleda na sve) dok je Trevor ,, Id tj. Ono''. Pogotovo sukob izmedju Id i Super Ega i sama konverzacija bas odgovara Frojdovoj teoriji.

Ali nađeš vremena u pauzi da to podelis sa nama u GTA V temi. Sve je stvar dobre organizacije :D

Ma samo da izadje za PC, ne bitno kada svakako cu se naigrati :D
Ne znam kako bi uopste igrao na dzojstiku, GTA mi je vise za PC, tj tastaturu i mis

GTA je klasicna tip igre - zavali se u sofu i uzivaj. Kako moze voznja da bude bolja na tastaturi i misu nego na dzojstiku gde mozes i da dodajes/oduzimas postepeno gas, dok na PC-u to ne mozes.

24mOPlx.jpg

:D :D :D

Pa to je ovaj što je ukr'o kamion i kidnapovao žensku da vidi kako to izgleda :D
Mora da ni on nije imao konzolu da se igra :p

Hahahahaha, ali hahahahaha.

Trevor objasnjava Majklu zasto ga O'Neal braca jure... "Pa nista, ukrali mi posao..." posle 10 minuta price, Majklu to bas nije bilo jasno pa ga opet pita zasto "Pa... ubio sam Derila, Dekstera, Dajka, Diksa (Njih 20-ak naveo)... i spalio im celu farmu" :D

Dobio sam GTA V pre dva dana i kad sam stigao kuci uvece oko 22h, reko' samo da je instaliram pa cu da probam ovih dana kad uhvatim vise vremena. Sta reci kad sam to prvo vece zaginuo do 5 ujutru, juce ceo dan :d

Sjajna zabava, i sa svim manama, sjajna igra :)

Meni je danas stigla igra, super izgleda ali mi se jako čuje blu ray (ili hard pojma nemam šta) tokom cele igre. Napomena : do sada sam igrao PSN igre, od diskova imam samo Gran Turismo 5 i Dark Souls i oni se ne čuju uopšte...

Jel neko uspeo da isprlja auto, meni ne ide? :D U prvoj Trevorovoj misiji sa onim kinezima sam nasao phoenix-a, blato do krova, nakon LS customsa je kao nov, vozim ga po pustinji, blatu, nikako da se isprlja, mozda malo, ali do te mere nema sanse.

Definitivno je osecaj voznje daleko iznad cetvorke a sve ostalo daleko ispred.

Meni je danas stigla igra, super izgleda ali mi se jako čuje blu ray (ili hard pojma nemam šta) tokom cele igre. Napomena : do sada sam igrao PSN igre, od diskova imam samo Gran Turismo 5 i Dark Souls i oni se ne čuju uopšte...

Superslim/slim il debeljko? Na debeljku rga a na superslimu mi se skoro ni ne cuje.

Meni su tu, ne vidim neku preveliku razliku jer mi oba odgovaraju. Nego mi nekako deluju prazno one priče o veličini grada, posebno ona da je Los Santos kao ceo Liberty City iz IV. Ili nije toliko veliki grad, kao što sam očekivao, ili je previše i samo vozikanje zanimljivo, pa brzo prođe. Ipak, GTA SA mi je neprevaziđen iz nekog razloga. Valjda prvi put ubacili te gluposti tipa šišanje, teretana, auto/avio škole, pa i sami avioni. Igrao sam k'o konj.

AKo ti je za utehu moj debeljko je mozda i glasniji. Mislim da je normalno jer izgleda da gta radi na najvecoj brzini i glasniji je od ostalih igara koje imam.

Kod mene na slimu 320GB se ne razlikuje od ostalih igara,tj ne cuje se skoro uopste.

@fain2daniel

Glad att det finns någon från Sverige här iaf :d

Mislim da pola foruma ima makar rodbinu u Svedskoj tako da nema razloga za radovanje :)

Vrh Dno