Naravno da moze.A vožnja? Jel može da se proguta?
Neke stvari ne kontam ovdje. Kako je moguce da jednim elitnim studio kao npr. Rockstar-u iscuri igra 5 dana prije official-nog release-a i upload-uje se na torrent stranice? Imali neko objasnjenje?
Edit: Uostalom videćeš kada izađe PS4 verzija GTAV.
Pa neće Ivan igrati GTA V na PS4 kada već igra izađe za PS4, zato što Rockstar nije zamislio da se ovo igra sa boljom grafikom od PS3/x360 grafike. Zamisli da na PS4 povećaju view distance i upropaste svoju viziju 😀
Neke stvari ne kontam ovdje. Kako je moguce da jednim elitnim studio kao npr. Rockstar-u iscuri igra 5 dana prije official-nog release-a i upload-uje se na torrent stranice? Imali neko objasnjenje?
Praviš se malo da nisi razumeo...oteraste i mene sa teme, nemam živaca za ovo smaranje.

Pa s ovim sto su uradili postao je sleeping dogs. Ja sam ocekivao da malo utegnu ono iz IV, ali odose u totalno drugu krajnost.Meni nije jasno zasto nisu ubacili opciju promenu fizike vozila kao u Maf. 2, onda lepo deca neka jure na normal ili arcade a ko hoce da ima izbor da upali simulation physics. Ovo je GTA a ne sleeping dogs ili tako neki naslov, sramota da toliko uproste neke stvari.
Sta te tacno zanima?
Igra vuce na San Andreas, mapa je ogromna, zaplet je ok, voznja arkadna, napucavanje automatizovano, misije raznolike, aktivnosti ima zaista mnogo.
Praviš se malo da nisi razumeo...oteraste i mene sa teme, nemam živaca za ovo smaranje.
interesuje me optimizacija i kako se igra overall ponasa na konzoli
Ako je tacno za te 'next-gen' verzije ima mozda sanse da bude neki slajder za fiziku kola..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari