Znaci vec sad je tema postala za izbegavanje do izlaska PC verzije, bravo momci, ocekivao sam od nekih youtube trolova ali ne i ovde takve de&ilizme..
Izvućiće im Take-Two uši zbog ovoga. Kao da nije dovoljno što je pirat procureo za konzole nego Amazon zbunjuje potencijalne kupce. Oni moraju prodati min 10 miliona kopija za PS3/X360 pre nego što zvanično objave next gen ili PC verziju.
Pa dal mislis da mi vredi orginal na cipovanoj konzoliAMan, kupite oreginal. PA samo zbog multija vredi bar duplo.
Zgruvali 266 miliona,pa sada na meni da se vade. :dAMan, kupite oreginal. PA samo zbog multija vredi bar duplo.
E ondak im nece faliti mojih 60.Lako ce oni te milione da vrate. Samo u Americi ima 3 miliona preordera, cena jednog je 60$ pa ti vidi...
Lako ce oni te milione da vrate. Samo u Americi ima 3 miliona preordera, cena jednog je 60$ pa ti vidi...
Tested it here, the physics are waaaaaay worse and easy, you just can't loose control anymore, even with one rear tyre blew, the suspension looks almost rigid, it look like crap climbing and dropping off the sidewalk :facepalm:
I've seen enough videos to judge the physics. Subsequently i cancelled my pre-order, and i was buying an xbox 360 today just for gta5, thankfully i hadnt picked it up yet. Thanks Rockstar for saving me money!.
Thats how bad the physics are.
Excitement turned into dissapointment as soon as I've got to drive a car for the first time. Yes, they made it alot more arcadish.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari