Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Ovo je jos bolje. :)

Znaci vec sad je tema postala za izbegavanje do izlaska PC verzije, bravo momci, ocekivao sam od nekih youtube trolova ali ne i ovde takve de&ilizme..

Neverovatno, ko deca, "daaaaj da vidimo sve", nigde spoiler tagova. Cak bi razumeo nekog ko ce sutra da je igra, ali ovde, u PC delu gde jos nije ni najavljena i zna se da nece x meseci...prosto neverovatno (da vam je to normalno i zabavno).

To je osvanulo na nemačkom Amazonu pre neki dan, kao i Xbone verzija. Pre šest meseci je na istom sajtu bio i GTAV für PC tako da to treba uzeti sa debelom rezervom.

Poslednja izmena:
Igra dobra za sada..grafika odlicna za stari xbox;)
Kako cu da se odvojim danas od ovog cuda..

Izvućiće im Take-Two uši zbog ovoga. Kao da nije dovoljno što je pirat procureo za konzole nego Amazon zbunjuje potencijalne kupce. Oni moraju prodati min 10 miliona kopija za PS3/X360 pre nego što zvanično objave next gen ili PC verziju.

ma bice za pc, nego prvo mora da namlate pare na konzolama, jer ako bi sad izbacili za pc, 70% ljudi koji ce kupiti disk za neku od konzola bi skinulo igru sa torenta za pc, i sta bi zaradili, nista...ovo je proveren recept odavno...dok pokupe kajmak sa konzolama, pa ce da izbace i za pc ;) kad je izaso mortal kombat za pc, izaci ce i gta V

Izvućiće im Take-Two uši zbog ovoga. Kao da nije dovoljno što je pirat procureo za konzole nego Amazon zbunjuje potencijalne kupce. Oni moraju prodati min 10 miliona kopija za PS3/X360 pre nego što zvanično objave next gen ili PC verziju.

Za svaku igru procure za xbox, zato što se izuzetno lako ripuju.

Nego, sad kad nisam polomio tastaturu nikad neću, u sred ekstraktovanja mi je pao sistem :mad:

nikad cuo za redemption posto nisam neki veliki gejmer, tako da mi to poredjenje nista ne znaci, a gta je tu vec decenijama na pc, tako da... ;)

Pojavila se i PS3 verzija...

dajte neki sajt za dwnl u porukama
pokusao da otvorim PS3ISO ali mi i firefox i google stavljaju upozorenje kako ima malwera

kupicu ga za ps4 sigurno.
jesam i ja za originale posteno :)
...ali planiram neke igre da ispeglam malo do marta i onda bye ps3 a znam da ce svi moji prijatelji da cepaju odmah ps4 tako da cu da se pozabavim nekim naslovima malo offline

molim admina da obrise moje postove, covek iznad je u pravu. i pitacu vec u drugoj temi za ps3
ipak ne ide da kvarim utisak za ovako kvalitetnu igru koju ce ljudi da igraju online
jos jednom izvinjenje

Poslednja izmena:
Lako ce oni te milione da vrate. Samo u Americi ima 3 miliona preordera, cena jednog je 60$ pa ti vidi...

Kolko bre vi imate godina, tlinest? :)

Lako ce oni te milione da vrate. Samo u Americi ima 3 miliona preordera, cena jednog je 60$ pa ti vidi...

Ne znaš kako funkcioniše industrija. Pogotovo konzolna. Mnogo je igrača u lancu, samom izdavaču ide samo jedan mali deo tih para. Nekada sam se i ja čudio zašto kažu da se CoD mora prodati u mnogo miliona primeraka da bi vratio investiciju. Sada mi je jasno zašto.

Izrada GTAV je koštala više od 250 miliona dolara. Ako Take2 dobije 25 od tih 60 dolara onda su sa 10 miliona kopija pokrili uloženo ali nisu ništa zaradili. Samo ja mislim da oni dobiju manje od te sume. Tu je Sony, tu su troškovi distribucije, tu su lanci maloprodaje, svako šrtpne jedan deo.

Zato mali i srednji izdavači preferiraju Steam, jer tamo Valve uzme svoju trećinu ili koliko već uzimaju a ostalo ide izdavaču. Nema fantomskih i nepotrebnih troškova.

Vožnja je na pola puta između četvorke i prethodnih igara...čini mi se da ovog puta nema izletanja kroz šajbnu. :)

Dobili su oni te pare vec unapred,recimo od proizvodaca grafickih kartica.
Tako da to ne bude igrivo na karticama ispod 200e.:D

Zaradice oni dosta sigurno i kada svi uzmu svoj deo kolaca. Zvanicna prodaja jos nije krenula a vec ima 3 miliona prodatih kopija u Americi...

Uh, otkako sam instalirao, igrao vec nekih 5 sati koji su proleteli. Kako sam pre neki dan probao i GTA IV cisto da se podsetim (stari savegame je sada iz nekog razloga corrupted grrrrr) razlika je drasticna i zanimljivo je koliko je samo u jednoj generaciji sve to napredovalo. Cetvorka sada na tehnickom planu izgleda smesno. Sve je ispolirano i poboljsano. Sta reci, moram da vidim kakav je i multi i mozda vidim da uzmem za PS3 ali ne odmah jer znam da se i danas igra multi od cetvorke tako da ne zurim. A ne sumnjam da ce biti i za PC i za nove konzole uskoro.

Sa drugog foruma, zasto su morali najbitniju stvar da u*ebu...

Tested it here, the physics are waaaaaay worse and easy, you just can't loose control anymore, even with one rear tyre blew, the suspension looks almost rigid, it look like crap climbing and dropping off the sidewalk :facepalm:

I've seen enough videos to judge the physics. Subsequently i cancelled my pre-order, and i was buying an xbox 360 today just for gta5, thankfully i hadnt picked it up yet. Thanks Rockstar for saving me money! :).

Thats how bad the physics are.

Excitement turned into dissapointment as soon as I've got to drive a car for the first time. Yes, they made it alot more arcadish.

Poslednja izmena:
moze neki video da se vidi od vas koji igrate na konzolama , neki SS nesto? Jel fizika toliko losa?

Vrh Dno