Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Skrinovi su awesome. I da ubace realnije reakcije prolaznike, u zavisnosti i koja je persona u pitanju. Ne mogu da reaguju identicno na nabod bilder i neka babetina od 80 leta.

Preorder, realno :)

Pitam se da li ce napokon izbaciti onu glupost da kad jednom ukrades neka fensi kola, svaki treci auto postane bas taj...

To bi trebalo da su sredili ipak je doba jakih procesora i jakoh grafickih sada su masine vise manje obezbedjene sa 8GB pa i 16GB rama tako da mogu opusteno da napucaju igru koliko zele :-D

Pre ce boti lenjost i aljkavost. Grafika na gta4 je bila skoro kao crtac iz 54. Godine prosloga veka a bagovao je na masinama vise srednje klase koje su izasle i po 2 godine nakon izlaska igre. Toliko o tome.

Ovog puta ce raditi kako treba, ali cemo vec uveliko odigrati watch dogs, tako da nisam bas siguran kakav ce utisak ostaviti svojim recikliranim izvodjenjem i old gen grafikom. Bar sto se mene tice...

Ne verujem da ce watch dogs biti toliko otvoren i pun sadrzaja koliko je svaki GTA serijal ali verujem da ce biti jako zabavna igra.

Sto se onog detalja oko kola tice - ne verujem da je tu problem hw zahtevnost jer nema logike. Samo je poenta da skupa i retka kola ostanu - retka. GTA4 ionako ima poprilicno gust saobracaj i jako je glupo kad maznes neki skupi sportski auto da svaki 3 lik ima isti takav. Ubija celu poentu igranja.

Ovog puta ce raditi kako treba, ali cemo vec uveliko odigrati watch dogs, tako da nisam bas siguran kakav ce utisak ostaviti svojim recikliranim izvodjenjem i old gen grafikom. Bar sto se mene tice...

Izjavi on, dok hrani ribice u svom vodenom hladjenju..

Neces pricati tako kada izadje. Watch Dogs ce verovatno biti okej ali tu igru pravi Ubisoft i bas zbog toga nikada nece biti ni blizu GTA.

GTA je institucija ne zbog izvodjenja ili grafike nego zbog nekih drugih stvari, ali to znas i sam. Ne potrebe da te ja napominjem ;)

Iz iskustva sa gta 4 sponovanje kola ima direktne veze sa hardverom, postojalo je desetak modova koji upravo ispravljali to o cemu pricate i svaki od tih modova je bukvalno prepolovljavao performanse. S obzirom da je to bio jedini mod koji je vidno uticao na performanse jedino logicno objasnjenje barem meni jeste hardver.
Sto se tice optimizacije cetvorka je jedino normalno radila na XP-u dok na win 7 ni sa jednim pechom nije radila toliko dobro, do duse ima logike posto je sedmica izasla posle igre.
Sve u svemu bilo bi lepo da odrade to sa sponovanjem kola, ali cisto sumnjam. :/

Al se ti nalupa za ovo kratko vreme. :D

Iz iskustva sa gta 4 sponovanje kola ima direktne veze sa hardverom, postojalo je desetak modova koji upravo ispravljali to o cemu pricate i svaki od tih modova je bukvalno prepolovljavao performanse. S obzirom da je to bio jedini mod koji je vidno uticao na performanse jedino logicno objasnjenje barem meni jeste hardver.
Sto se tice optimizacije cetvorka je jedino normalno radila na XP-u dok na win 7 ni sa jednim pechom nije radila toliko dobro, do duse ima logike posto je sedmica izasla posle igre.
Sve u svemu bilo bi lepo da odrade to sa sponovanjem kola, ali cisto sumnjam. :/

Druze, ti modovi povecavaju BROJ kola ne tip koji se spawn-uje.

Watch Dogs izgleda obećavajuće, ali daleko od toga da zbog istog nećemo igrati GTAV :D

Tri nova trejler stizu za 5 dana.
1366894709-gtav.jpg

Ja bih radije da igra izadje za pet dana, trejlere mogu i da ne objave :D

Sto nas bre prze sa tim trejlerima, nek izbace neki gameplay da vidimo ko ljudi na sta lici!

Sto su mi gotivni sa ovim najavama za trailer koji najavljuje...:smash:

Loze nas da bi igru "kupili" :D

Meni treba petica pod hitno, cetvorka je super ali svi modovi za countryside su bangavi. Takodje znatno bolja grafika (modeli likova ce biti mnogo bolji) i dodatno sminkanje od strane Hayssam Keilany i ekipe nece skoditi :)

Koliko je ova prica i tema poranila, necemo mi do leta sledeceg igrati :)

edit: na koju foru bre 50 strana vec :D

sto se mene tice, uzimam/kupujem gta5 cim izadje za pc, sa ili bez trejlera, nebitno mi je :)

Eto najave trejlera, valjda ste spremni :p
gta5.jpg

Malo si zakasnio...;)

[YOUTUBE]XAOUlsrmzYM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]kfzrQGU6jhM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HqZXw5M6qQY[/YOUTUBE]

Kakav li ce tek da bude pravi next gen GTA :)

nojWx.gif

Sta ti je? :D

Franklin deo nece biti bas za mane, ali nebitno, sve deluje vrhunski. Ne smem ni da zamislim next-gen gta posle ovoga sa onoliko memorije i ostalog na raspolaganju. Open world igre ce mnogo da dobiju sledecom generacijom , mada ne znam ko ce to i kako da napravi, na ovome je verovatno radilo milion ljudi :).

Nazad
Vrh Dno