Preorder, realno
Pitam se da li ce napokon izbaciti onu glupost da kad jednom ukrades neka fensi kola, svaki treci auto postane bas taj...
Nema to veze sa hardverskom snagom.
Ovog puta ce raditi kako treba, ali cemo vec uveliko odigrati watch dogs, tako da nisam bas siguran kakav ce utisak ostaviti svojim recikliranim izvodjenjem i old gen grafikom. Bar sto se mene tice...
Ovog puta ce raditi kako treba, ali cemo vec uveliko odigrati watch dogs, tako da nisam bas siguran kakav ce utisak ostaviti svojim recikliranim izvodjenjem i old gen grafikom. Bar sto se mene tice...
Iz iskustva sa gta 4 sponovanje kola ima direktne veze sa hardverom, postojalo je desetak modova koji upravo ispravljali to o cemu pricate i svaki od tih modova je bukvalno prepolovljavao performanse. S obzirom da je to bio jedini mod koji je vidno uticao na performanse jedino logicno objasnjenje barem meni jeste hardver.
Sto se tice optimizacije cetvorka je jedino normalno radila na XP-u dok na win 7 ni sa jednim pechom nije radila toliko dobro, do duse ima logike posto je sedmica izasla posle igre.
Sve u svemu bilo bi lepo da odrade to sa sponovanjem kola, ali cisto sumnjam. :/
Al se ti nalupa za ovo kratko vreme.![]()
Druze, ti modovi povecavaju BROJ kola ne tip koji se spawn-uje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari