Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Odlican :)

Nema veze sto je sastavljen iz cutscene-a, ionako su cutscene u GTA igrama uvek radjene u endzinu.

Super izgleda a vidi se i uticaj LA Noire na facijalne animacije.

Ovaj Michael, talijan, je garant opet Rej Liota :D

GOTY u najavi :)

Paljevina, :D

Pff GOTY, ja jos neverujem sta sam apsorbovao, konacno je nesto uspelo da me odusevi posle jedno 6-7 godina apstinencije. Igra decenije, odma. Tacno se oseca koliko je ovde enormno detalja i truda ulozeno....

...i ogromnog budzeta pametno iskoriscenog. I posle sta reci na one likove koji propovedaju o propasti AAA gejminga i razlozima za f2p modele. :D

E to, najkompletniji multiplatform developer, jos da optimizuju ovaj put kako treba i ubace eventualno sli podrsku i kacim ih o zid ko ikonu

Za sli valjda nvidija drajver tim treba da hvatas za gusu. :D Inace, Maxa je radio pod dx11, jos se nadam da ce ovde biti odlicno multithreadovan posto bi bio red i imaju na raspolaganju dosta vremena, a koliko vidim i engine su do sada savladali kako treba. Jos samo da je i zvanicno najave za pc, posto jos pisemo o nepostojecoj igri.

E da, dobro me podseti, max je bio prvi koji je imao oficijalnut sli podrsku. La noire isto nije imao, al je mogao da se nabudzi....ima nade, ima:)

Poslednja izmena:
E to, najkompletniji multiplatform developer, jos da optimizuju ovaj put kako treba i ubace eventualno sli podrsku i kacim ih o zid ko ikonu

Jel to potvrdjeno da izlazi za PC ili sam ja nesto propustio? Stvarno deluje nenormalno dobro a nismo ni jedan gameplay videli. Lol :)

Znam koristi interni RS engine ali sve jedno, ocekujem da bude nastavljeno u tom smeru , sem ako nesto bas nije hard coded, al *** onda....

@Brana patience, little grasshopper... bice

Poslednja izmena:
Ja nema sanse da cekam i da proveravam koliko ce biti zahtevna!Kupicu neku polovni XBox samo za ovu priliku!Ko ce da doceka PC verziju koja jos nije ni najavljena,a ako bude nece biti pre juna 2013!

Ima cekam, i onda da igram ki covek

Ja nema sanse da cekam i da proveravam koliko ce biti zahtevna!Kupicu neku polovni XBox samo za ovu priliku!Ko ce da doceka PC verziju koja jos nije ni najavljena,a ako bude nece biti pre juna 2013!

Kako jun, ako je Spring za konzole, + 6 meseci, to je skoro kraj godine..

Koliko god da bude zahtevna nije problem ako je optimizacija dobra. Sto neko rece, u gta sve ima neku svoju tezinu i fiziku pa takva igra logicno mora da bude zahtevna ali je gta IV bio stvarno neoptimizovan, mislim da su sada imali dovoljno vremena da ispeglaju sve a da igra izgleda mnogo bolje.

Mislim da ce naklokovan phenom II x4/thuban x6 i Intel kao i5 2400 sa nekom grafickom sa 2Gb vrama (7850/gtx660) moci da guraju ovu igru sa 60 fps na visokim podesavanjima ;) Ali sam ubedjen da ce igra zahtevati i vise od 4Gb rama, mozda lupetam al'..

Poslednja izmena:
@Boris Lozac
To bi ja voleo da tako bude,a i malo sam ulepsao!Ako bude tamo kraj godine to je jos jedan razlog da se pazari kutija!Retki su oni koji ce da izdrze gledajuci na You Tube-u gameplay snimke kako konzolasi cepaju!Nije ovo obicna igra pa da moze covek da se strpi jos pola godine!

Poslednja izmena:
Jednom sam uzeo konzolu za GTA, necu i drugi put ;)

Izgleda da je GTA4 ostavio duboke oziljke na pc zajednicu. :D

Valjda ce ga namontirati da radi u 30 fps ovog puta.

Situacija sa GTAIV ne sme da se ponovi, u 2012. nikome ne mogu da prodaju "filmski" piss filter koji bluruje sliku da nikakva rezolucija i nestabilan i nizak frejm rejt ne bi dosli do izrazaja.

Ne znam sta se tripujete? Pa nista vidjeno u onom trejleru ne izgleda kao preterano zahtevna igra. Pogotovo sto ce ovo MORATI da radi kako tako u 30fps na konzolama.

Upravo to a i grafika izgleda totalni prosek...samo da optimizacija bude na nivou i nece biti problema :D

Ne bas losa, ali necu sebi dozvoliti jos jednom da me neka igra nalozi na takav potez.. :)

Iskreno,ja sam nabavio konzolu (360) zato sto previse para treba za budzenje kompa,tako da ono,uglavnom sve sto sam hteo da igram,teram odlicno na konzoli (polovnoj).

Ne znam sta se tripujete? Pa nista vidjeno u onom trejleru ne izgleda kao preterano zahtevna igra. Pogotovo sto ce ovo MORATI da radi kako tako u 30fps na konzolama.

Aj za 30 fps, ali valjda ce ovaj put input lag biti dosta manji.

Valjda ce ga namontirati da radi u 30 fps ovog puta.

Situacija sa GTAIV ne sme da se ponovi, u 2012. nikome ne mogu da prodaju "filmski" piss filter koji bluruje sliku da nikakva rezolucija i nestabilan i nizak frejm rejt ne bi dosli do izrazaja.

"Grand Theft Auto 4 was our first attempt at a new platform and HD visuals, so the first part of development was seriously difficult. Now we know what the hardware's capable of so it's become a lot easier to move things along and a lot more fun, too. GTA: San Andreas came out at the peak of the PlayStation 2's cycle and we put out a really good game thanks to that.

Jes vala bio dobar San Andreas. Nadam se da i ovoga puta biti bar malo kastomizacije, devojaka, teretane i tako tih fazona koje sam voleo u SA. Nece valjda ceo akcenat biti na prici i likovima kao u Max Payne 3: misija od 3 minuta - cutscene - misija od 5 minuta - cutscene itd.

Slobode u igri mora biti, nisu valjda pravili toliki svet bezveze.

^ Ovog puta nece biti devojaka niti kastomizacije likova i teretana, a sto se tice contenta na tolikoj mapi ja se ne bih brinuo, RDR je pokazao da i "pustara" od mape ume da bude zabavna i zanimljiva...

Nazad
Vrh Dno