Šta je novo?

Gran Turismo 6 (GT6)

Trebali bi da budu socijalisti pa da rade tako dobro kao Zastava, Sloboda Cacak i Rakovica :d:d

Trebalo bi da odrade normalne zvukove motora kao konkurenti a ne da koriste usisivac semplove iz vremena PS2.

Nisi ti cuo zvukove pravih automobila :)

Sve je jasno.

Pa pazi najlakse je snimiti zvukove pravog automobila i samo tako ubaciti sempl :d Treba to napraviti da ima veze sa tim sta ti radis sa pedalom..

Pa pazi najlakse je snimiti zvukove pravog automobila i samo tako ubaciti sempl :d Treba to napraviti da ima veze sa tim sta ti radis sa pedalom..

Uporedi eto npr. Imprezu iz GT6 i ovaj klip koji sam okacio. Ja ne znam sta vise ima da se kaze na ovu temu. Zvuk je u GT6 OCAJ. Ostatak igre jeste reciklirana 5-ica ali boze moj, igriva je. Tj. nema nista bolje za sada. Gledam sta se desava sa project CARS, i od njih ocekujem da iznenade (pozitivno).

Nisi skapirao al nema veze.. :)

Zvuk Impreze wrx sti u GT5 je.. nemam komentar.

Pljuni slobodno, nece drajver da te bije :d

Zvuk wrx sti je bolji cak i u nfs shift 1 i 2 :d :d

Ja ne znam da li postoji jedan thread gde je tebi jasno ono o cemu se prica :)

Al najjache je ovo sto su za kameru u autu samo izbacili visoke i to se tako cuje :) Ti da si seo u Imprezu STI WRX bilo bi ti jasno da to nema veze sa zvukom automobila. Oni su samo uzeli i snimili zvukove mikrofonom i to je najlakse, zato svi to rade i svuda se auto cuje kao pravi, ali poenta nije u tome, vec da zvukovi imaju "fiziku", i da budu simulirani kao kod GTa. GT nema najrealnije zvukove na svetu kod puno automobila, ali zato ima najbolje zvukove i najbolji feedback sta se desava sa automobilom na osnovu zvukova a to je 100x bitnije nego da zvuk bude sempl. Ako ti to nije jasno, GT6 nije za tebe, igraj Need for Speed...

Poslednja izmena:
Obicno oni koji kritikuju zvuk u GT-u su oni koji koriste one genericne Genius zvucnike :D

Naravno, zvukovi nisu nista specijalno, ali su precizni, mogli bi da budu malo vise "beefy", to mi ne smeta, ono sto mi smeta je sto nedostaje jos dosta zvukova koje automobili proizvode.

Uzimati Forzu kao primer dobrih zvukova je cista sprdnja, nemojte me zasmejavati, oni jos uvek koriste sistem menjanja pitcha iz doba SNES-a.

Oni su samo uzeli i snimili zvukove mikrofonom i to je najlakse, zato svi to rade i svuda se auto cuje kao pravi, ali poenta nije u tome, vec da zvukovi imaju "fiziku", i da budu simulirani kao kod GTa.

Najbolji zvukovi motora u GT6 su koristili do 3 sempla (low, mid, high). Zato i zvuci onako sinteticki, ocajno.
A vi sto kazete da trebaju dobri zvucnici, pa sta da vam kazem. Probao sam GT6 na hifi sistemu od 500 e i nisam primetio znacajnije poboljsanje kad je rec o kvalitetu.

Sta, vec imaju gotove igre za PS5, ali nece da ih izbace jer su kapitalisti ? :d:d:d:d

ne igre nego to što je pomenuto tj. sami koncept na papiru i vrlo moguće kodiran(za to inače i ne treba nešto puno kodiranja), čisto radi testiranja

hoću reći da to i nije tolika komplikacija za napraviti kao što se predstavlja i da hoće mogli bi to da ubace već sad

[YOUTUBE]m0QXzRlWdTg[/YOUTUBE]

Poceo da gledam i reko ajde da postavim.. vec posle pola videa mi je bilo jasno da verovatno nisam trebao da postavim :d

ISR je kompletno sponzorisan od strane Iracinga tako da ne postoji ni najmanji fanboyizam sto se tice ove dve igre, ipak je ovo Darinov utisak i misljenje sta mu se vise svidja...

Poslednja izmena:
Pa ovaj lik pojma nema ni koje gume je koristio, a kao testira nesto, totalno nebitna stavka u automibilizmu :D

Na kraju se ispostavilo da je vozio sa SS gumama.

Kredibilitet = 0

Poslednja izmena:
Ne zna koje je gume stavio ali zna da ih je izabrao da osecaj gripa bude sto je moguce vise slican onome na GT6.

Regarding DLC availability after end of service
All DLC for Gran Turismo 5 will be removed from the PS Store on 30 April 2014. Please take note of the following precautions regarding the items listed below.

As previously mentioned in past announcements, the remaining online services for Gran Turismo 5, including Online Lobby, Seasonal Events, Museum, News, Community, Remote Race, Log in Bonus, Online Dealership and DLC purchase, will no longer be available after 03:00 EDT, 30 May, 2014.

Nija bas ontopic ali nigde drugde nisam uspeo da nadjem...

Jel zna neko kako se zove stvar sa pocetka Kaz dokumentarca?

lyrics pocinje nesto kao "shouldn't i be happy... you carry me... my hand in your hand..."
ceo internet prevrnuh a odbijam da se pomirim da je snimljeno specijalno za dokumentarac :)

to care , duzan sam ti pivo ;)

credits nikad ne gledam ali me zato nije mrzelo da prevrnem pola interneta :p

Poslednja izmena:
Shazam ne prepoznaje :p

Nazad
Vrh Dno