Šta je novo?

Gran Turismo 6 (GT6)

Matterhorn reverse je definitivno, makar za mene, ubica od staze. Okrećem se na njoj ko čigra. Dodouše nemam kopetitivni 4WD za trke ali na A licenci sam očekivao da i dalje mogu da oladim ostale sa samo zadnjim pogonom. Ovde nema šanse...

Kako mislis samo sa zadnjim pogonom, prednji je duplo jaci jer ima pogon na duplo vise tockova ? :)

Ja sam do S stigao sve laganica, bez ikakvih specijalnih budzenih automobila, svuda imao po 100-150 poena manje od maksimuma, nikad laksi GT. Isto i za licence, sve zlata i svuda 3 zvezdice, i jedini auto sa 4WD koji vozim je GTR...

Da li je neko mozda probao radi li ovaj glitch za dobijanje 20 miliona kredita i na PSN verziji igre, ako se potpuno obrise pa ponovo skine i nepatchuje?

Bekapuj sejv i uradi to kada si offline. Nema rizika tako. Samo nemoj da si povezan za to vreme.

Kako, kako?

Ja sam nasao ovaj nacin, nisam probao.

Poslednja izmena:
Samo da potvrdim da ovo radi i sa PSN verzijom igre; mora cela da se reinstalira.

Ovaj glitch ce im ubiti prodaju in-game kredita za prave pare, tako im i treba.

Dal' je moguce da se BMW M4 onako klize na cesti, kao u ovom novem Season Eventu. Jedva 2:19.xx (srebro). Deluje neverovatno, plese kao lud.

Ortak koji je vozio trke i testirao dosta ovih automobila na stazama mi rece da je ponasanje automobila nerealno tesko kada se iskljuci ASM (preterano se zanose pri kocenju u krivini), i da je dosta realnije sa ukljucenim ASM...

Znas li koliko to nidje veze nema? :) Ortak da bi bio merodavan sa takvim komentarom, mora da vozi i simulacije, to kad ti neko tako bane "daj da vidim tu igricu koliko je realna, vozio sam ja to u stvarnosti" i prospe komentar, nikad ne uzimaj ozbiljno, jer jednostavno nije naviknut na simulacije, kao i kad profi vozaci uzmu da oprobaju prvi put, veze s vezom.. Moras da budes zaludjenik u obe stvari, da bi mogao to da presudis..

Ne, vec da ti komentari 'trkaca' koji prvi put probaju neku simulaciju nikad nisu merodavni, jer se nije navikao na simuliranu fiziku, na manjak G sila i ostalih osecaja..

A ciji su komentari onda merodavniji, ako ne onih koji su ta vozila terali po stazi?

Inace, glitch za 20 miliona ne radi u verziji 1.02 (nova vozila kupljena u ovoj verziji se ne vide u 1.00). Ako jos imate 1.01, moze da se uradi glitch jednom, nakupuje se BMW M4-orki, vrati na 1.00 i prodaju se tamo.

Najmerodavniji su komentari ljudi koji nemaju vozacku dozvolu :)

Onda po Borisu sam ja skroz merodavan (vozio sam simulaciju f1 u Maranellu) :D:D

Drugari, stvarno nije tesko razumeti na sta sam mislio, ako nece iz prvog, probajte jos jednom da procitate..

Nisam napomenuo da je ortak i za PC/konzolnim simulacijama voznje proveo ogromno vreme, otkad postoje, tako da nije bas da je prvi put seo ispred TV... Ali cak i da nije, koja onda grupa ljudi po tebi najbolje moze da oceni realnost simulacije: real-life trkaci, iskusni gameri, ili oni koji su i jedno i drugo?

Simulacija > prava stvar.

2013 © Boris Ložač

Ko hoće, može odmah u sig da prekopira :D

Nisam napomenuo da je ortak i za PC/konzolnim simulacijama voznje proveo ogromno vreme, otkad postoje, tako da nije bas da je prvi put seo ispred TV... Ali cak i da nije, koja onda grupa ljudi po tebi najbolje moze da oceni realnost simulacije: real-life trkaci, iskusni gameri, ili oni koji su i jedno i drugo?

Pa onda ok, zvucalo je kao da je prvi put seo za ikakvu simulaciju i izbacio komentar. Samo sam na to mislio, jer takvi ljudi nisu merodavni.
A u vezi grupe ljudi, pa oni koji su i jedno i drugo naravno. Ali, svako sa imalo zdravog razuma i poznavanja materije moze da proceni da je neka simulacija realna, iako nikad nije vozio bas taj isti auto u stvarnosti, ili ne ide svaki dan na pravu stazu (sto budimo realni, ne radi 95% ljubitelja simulacija).
Ali draz ovog zanra mnogi ljudi nece skapirati nikad i to je tuzno :)

Kasno ti sad da se operes posle predhodne strane :D

Sad ide gif bez komentara

A sta tacno treba da operem? :) Ovaj forum definitivno zasluzuje samo genericke postove..

Prodaja cega ? To je GT5...

Kada ce M4 biti dostupan offline i jel se downloaduje ili ce moci da se ubaci u igru preko nekog .pkg fajla posto sam na narodnoj verziji? Inace svidja mi se GT6 vise nego petica, vide se poboljsanja, a i amortizeri rade konacno :D I opet sam se zarazio photomode-om :D

hv95.jpg

4opo.jpg

Preporučujem svima da pročitaju tragikomičan opis GT6 u januarskom Svetu Kompjutera.
Mislim baš na opis ne na ocenu.

Šta su napisali, za one sa jeftinijim ulaznicama? :)

Nazad
Vrh Dno