Šta je novo?

Gran Turismo 6 (GT6)

[YOUTUBE]fzjFbHWNE4Y[/YOUTUBE]

wtf did i just read? : )

Usput, meni je ovo čisto mazanje očiju. Moraćemo angažovati specijalce za pronalaženje napredaka između generacija.

Ja mislim da bi oni trebali da ti poklone jedan PS4 da bi ti bio zadovoljan napretkom u igri koju nisi ni planirao da platis :)

Ja mislim da bi oni trebali da ti poklone jedan PS4 da bi ti bio zadovoljan napretkom u igri koju nisi ni planirao da platis :)

Ne treba mi niko poklanjati, sam ću ga si pokloniti. Samo sam iznio svoje mišljenje, da sam rekao da je igrica fenomenalna niko ništa ne bi rekao, ali po meni nije ništa naročito da bi se zadržavao na tome.

Ne treba mi niko poklanjati, sam ću ga si pokloniti. Samo sam iznio svoje mišljenje, da sam rekao da je igrica fenomenalna niko ništa ne bi rekao, ali po meni nije ništa naročito da bi se zadržavao na tome.

To bi bilo validno da je GT5 jedna prosecna igra, slicna gomili drugih pa sada ocekujes neki neverovatni napredak. Iz GT5 je vec u startu izvucen maksimum iz PS3, u novom delu je ubacena gomila stvari koje doprinose boljoj realnosti, neke nove staze, novi automobili, voleo bih da cujem sta su oni to trebali da promene da tebi to ne bi bilo "mazanje ociju". Ako si ocekivao 1000 premiuma, cockpite i bolju grafiku, ti uopshte ne razumes kako se igre prave.

Sama voznja je odlicna. Problem je sto je sve ostalo krsh.
Valjda su sredili UI i loading.

^ Posto postoji gomila takvih igara sa boljim UI i brzim ucitavanjem :)

Postoji, doduše ne na konzolama...

Pa i "igram" ih, doduše vožnju simulacija ne smatram igranjem :)

Ne znam sta znaci "voznju simulacija", ali ako ih igras idi u sobu iznad pa tamo komentarisi sa istomisljenicima......
Ili se osecas da si poslat na ovaj svet sa zadatkom da sve zabludele konzolaske ovcice vratis na pravi put PC gaminga.....
A sto se tice voznje, da ti napomenem da je najbolji osecaj dok vozis pravi auto, ali to ne mogu svi, jer ti trebaju i godine i vozacka dozvola.....

Da, ti samo igras one sa magijama i coveculjcima sto razvijaju mozdane vijuge :d A na bench si bese dosao pre 5 godina zato sto nisi stigao od nuklearne fizike kojom si se bavio :d

Poslednja izmena:
To bi bilo validno da je GT5 jedna prosecna igra, slicna gomili drugih pa sada ocekujes neki neverovatni napredak. Iz GT5 je vec u startu izvucen maksimum iz PS3, u novom delu je ubacena gomila stvari koje doprinose boljoj realnosti, neke nove staze, novi automobili, voleo bih da cujem sta su oni to trebali da promene da tebi to ne bi bilo "mazanje ociju". Ako si ocekivao 1000 premiuma, cockpite i bolju grafiku, ti uopshte ne razumes kako se igre prave.

Pa ne razume ni 95% igrača kako se igre prave, pa nikome ništa, to je najmanje bitno. To što je poboljšano je čisto minimum i bolje da se igra zvala GT5.1 Extended nego GT6, vjerovatno će u GT7 uračunati i otpor vjetra i to će biti glavno poboljšanje u odnosu na 6, daj molim vas. btw znam da ćete me razapeti opet zato što iznosim mišljenje i govorim drugačije od mase, ali šta bi sada.

Razapeli bi te da kazes " To je bolje uradjeno na PC-ju", ovako ne...., I bar po meni, svako ima pravo da mu se svidja ili ne neka igra, tako da opusti se ;) .....

Razapeli bi te da kazes " To je bolje uradjeno na PC-ju", ovako ne...., I bar po meni, svako ima pravo da mu se svidja ili ne neka igra, tako da opusti se ;) .....

Tu skraćenicu od dva slova je zabranjeno spominjati na ovom dijelu foruma. Hah, naravno, kada bi bila samo dobra mišljenja, ne bi ništa imalo smisla. : )

Tu skraćenicu od dva slova je zabranjeno spominjati na ovom dijelu foruma. Hah, naravno, kada bi bila samo dobra mišljenja, ne bi ništa imalo smisla. : )

Idi u sobu iznad i u bilo kojoj temi kazi da je ta igra bolja na konzoli......
I onda sa novim nalogom dodji ovde i kazi kako su docekali tvoje misljenje :d

Pa ne razume ni 95% igrača kako se igre prave, pa nikome ništa, to je najmanje bitno. To što je poboljšano je čisto minimum i bolje da se igra zvala GT5.1 Extended nego GT6, vjerovatno će u GT7 uračunati i otpor vjetra i to će biti glavno poboljšanje u odnosu na 6, daj molim vas. btw znam da ćete me razapeti opet zato što iznosim mišljenje i govorim drugačije od mase, ali šta bi sada.

Pa minimum je mozda za tebe koji zakljucuje na osnovu youtube videa. Grafika odavno nije ni na petom mestu bitna za bilo kakvu igru...

Poslednja izmena:
Koja hit izjava... :) Mozes da ne smatras, ali moram da te razocaram, ipak je igrarija. Drma taj PC elitizam gadno...

Pa i nije, ja igranje smatram obrtanje Uncharteda, dok se simulaciji voznje posvetis dosta dosta ozbiljnije od 'igice', sadasnji vozac Williams-a na primer, Valtteri Bottas, je bio lfs-ovac dok je vozio Formulu Renault ili sta je bese tad bilo.. Bas dosta ljudi koji voze simulacije se bave i nekim vidom pravog trkanja, dal amaterski dal profesionalno..

Pa i nije, ja igranje smatram obrtanje Uncharteda, dok se simulaciji voznje posvetis dosta dosta ozbiljnije od 'igice', sadasnji vozac Williams-a na primer, Valtteri Bottas, je bio lfs-ovac dok je vozio Formulu Renault ili sta je bese tad bilo.. Bas dosta ljudi koji voze simulacije se bave i nekim vidom pravog trkanja, dal amaterski dal profesionalno..

Ne vredi objašnajavati, sada će da analiziraju tvoj psihološki profil, a ako slučajno pomeneš Assetto Corsu, rFactor 2 ili neku drugu pravu simulaciju koja treba da se pojavi, tek onda će da skoče ko povampireni :)

Poslednja izmena:
Istrolovao vas Kosta junior :D

Idi u sobu iznad i u bilo kojoj temi kazi da je ta igra bolja na konzoli......
I onda sa novim nalogom dodji ovde i kazi kako su docekali tvoje misljenje :d

To mi je previse rizicno.

Pa minimum je mozda za tebe koji zakljucuje na osnovu youtube videa. Grafika odavno nije ni na petom mestu bitna za bilo kakvu igru...

Pa nije ni najbitnija, al' je opet poprilično bitna.

^ omasio si temu za polemisanje grafike u igri. Za to sluzi Grid 2 tema :)

Gran Turismo 6 pa cak i petica ima mnogo bolju grafiku od bile koje Codemasters voznje. Igra ima odlicnu grafiku i osvetljenje. Jedine simulacije koje mogu da pariraju na tom polju nisu ni izasle, naravno pricam o Assetto Corsa i pCARS. Meni licno taj GRID2 sto ljudi velicaju u PC podforumu ima napucanu Playstation 2 grafiku. Da ne pominjemo da nije ni s od simulacije kao i da fali najbitnija stvar a to je cockpit view. Na PC postoji dosta kvalitetnih simulacija voznje u najavi pa i aktuelnih, GRID2 kao i sve ostalo sto potpisuje Codemasters nije medju njima.

@mrtavker: Barem se informisi makar malo o nekoj temi pre nego sto uletis da postujes. Meni licno odajes utisak nekoga ko nabiflava postove bez ikakvog razloga, za oglase ti svakako ne trebaju.

^ bio sam mnogo ironican :)

za sve koji kukaju kako pc simulacije imaju bolju fiziku od gt5, u 6ici konacno su unapredili fizicki model i sustizu ih u svemu.

ilrTT22F9Rf7p.gif

mada po pc simulacijama, trebalo bi da je odskocio jedno 7 - 10 puta vise :D

Ne vredi objašnajavati, sada će da analiziraju tvoj psihološki profil, a ako slučajno pomeneš Assetto Corsu, rFactor 2 ili neku drugu pravu simulaciju koja treba da se pojavi, tek onda će da skoče ko povampireni :)

Bash me interesuje ko to odredjuje sta je tu prava simulacija a sta ne, ti i lozac sto se vozite bus plusom ? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno