Šta je novo?

Gran Turismo 6 (GT6)

Ma nek bude još grozniji samo ako će loading u menijima da bude normalan

lol :D

GT5
8742760340_217cea8c3c_c.jpg

GT6
8741645251_b46006b5a5_c.jpg

Kako moćno izgleda...
Ne vredi, moram da idem u igraonicu pod stare dane :D

Ocigledno niste skapirali moj lol, realno mi losije izgleda od GT5 :D Lisce :D

Poslednja izmena:
Uhhh ne verujem bas nesto u teske novitete bar za ps3.

bori se al' ne ide mu :d

Poslednja izmena:
Da se ja pitam, svi bi ovako igrali kolo :D

Samo da ne bude opet one sprdnje sa Premium i autima sa poligonima od PS2 verzije koje nemaju unutrasnjost ;)

Ne verujem da su stigli da izmodeluju 500 premium modela za godinu dana.

Zašto bi ponovo modelovali automobile i staze koje su već odradili? Koliko se sećam, urađeno je modeliranje u mnogo većoj rezoluciji nego što može da potera PS3, baš da u budućnosti ne bi morali da ponavljaju posao nego da skaliraju broj poligona i teksture u zavisnosti od hardvera koji to treba da gura.

Pa premiume sigurno nece modelirati opet, ali standardi ce u vecini sigurno ostati, jer su se u medjuvremenu bavili novim automobilima, pa ce verovatno polako i standarde da pretvaraju u premiume, samo sto to traje. Rekao je Yamauchi da ostaje crni cockpit za premiume, sto je i logicno, nece da padne sa neba 500 cockpita :)

Zbog lisca :D

Odigrao demo, loading u menijima je mnogo brži, loading pred trku je skraćen za preko 50%,
za sad mi se čini da će meniji biti bolje organizovani nego u GT5, tuning će se raditi iz garaže.

Grafika je nekako više smooth nego GT5 mada su stvarno nijanse u pitanju,
mada osvetljenje meni deluje osetno bolje.

Kontakt sa drugim automobilima je isti kao u GT5, a za fiziku vožnje mi se čini da je malo arkadnija nego GT5,
a možda sam i zaboravio da isključim pomagala. :)

Super sto jedino sto je bitno ti nisi probao uopshte :d

Dajte bre neke utiske, kako se lisce ponasa pri gazenju :)

Dajte bre neke utiske, kako se lisce ponasa pri gazenju :)

Fantastično se ponaša, odličan fizički model!
Išao sam sa burazerom na par lokacija u Beogradu da proverim kako to izgleda u realnosti, zaletim auto 60 na sat, on snima lišće HD kamerom, ludilo, čak smo proveravali i bez lišća, extra.
Jedva čekam jesen da onda probamo.

Išao sam sa burazerom na par lokacija u Beogradu da proverim kako to izgleda u realnosti, zaletim auto 60 na sat, on snima lišće HD kamerom, ludilo, čak smo proveravali i bez lišća, extra.

Wtf? :D

wtf did i just read? : )

Usput, meni je ovo čisto mazanje očiju. Moraćemo angažovati specijalce za pronalaženje napredaka između generacija.

Nazad
Vrh Dno