Procitao sam 10-20-50str. Ne znam ni ja tacno. Kao prvo, igrao sam prologue i odusevio se, kao drugo razvoj konacne verzije uopste nisam pratio, ali sam bio stava da ako bude kao prologue da ce biti odlicna. Sada kada je izasla, vidim da se pominje nekakvo menjanje, felni, odrzavanje, servisi, bla bla i kad cuje sta sve moze da se podesi i promeni deluje mi bas bas kompleksno i mnogo zanimljivije od prologuea, ali sto je 'najgore' ispade da vise stvari moze da se sredi i promeni nego u NFSu. (nfs pominjem cisto kao primer, ne zanima me takva baljezgarija posle Carbona).
Sa druge strane, svaki vas kometar je negativan. Dobro, skoro svaki. Te malo sadrzaja (kako bre malo sadrzaja, ako ima polovnjaka, radi se servis, bla bla, mogu misliti kakav li je tek ostatak sadrzaja), losa grafika (ako je upola od one u prologue onda ne znam stvarno sta je tu lose), onda lose staze, kao katastrofalno odradjene itd itd.
Nisam probao igru, ali hocu da je nabavim, mada ne znam sta da mislim. Zar je moguce da zbog tolikog ocekivanja ipak budete ovako razocarani (odnosno blaze receno; manje odusevljeni) i igra meni kao nekom ko je nije probao izgleda kao tezak krs.
Ako moze mali review neko da napise i vise detalja. Sve ofrlje, sve postovi od 2-3 recenice itd.
Iskreno, ja sam mislio da ce ovo biti tipicna trkacka simulacija, bez ikakvog vida tuninga, ili makar sa nekim minimumo, stvarno nisam ocekivao ovako detaljno sredjivanje auta...